Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2011 08:10 - Матрица V – търсене на духа Том I - 32
Автор: taidzi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3011 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДНК-то с 12 спирали

Говори се, че първоначалните 12 спирали трябва да се възстановят отново. Това няма да стане, защото те са били 12, когато съществата са били с един пол, а не както сега – разделени. Сега могат да се възстановят само 10 спирали – за 12-те трябва отново да се обединят половете, което няма да стане.

Цели се установяване на контрол над Земята от Империята Орион, която е създала настоящата Игра – същества с Висш Аз да имат възможност за бърз духовен напредък. Предизвикателствата да си спомниш кой наистина си и да израснеш духовно са големи. Поради тях мнозина не посмяват да поемат земния инкарнационен път. Както Монро казва, обаче, онези, които са приели тези предизвикателства, имат предимството, че ще напреднат много по-бързо и ще стигнат много по-далеч от онези, които не са ги приели, но изборът си е техен.

Стотици инкарнации отнема да си спомниш това и да достигнеш Финална инкарнация. Напредъкът зависи от инкарнациите на индивидуалния Висш Аз и от това доколко бързо те откриват и виждат Играта като онова, което тя е. НЯМА да получите помощ от масите. Те по-скоро ще ви пречат. Приемай, прави каквото правим ние, подчинявай се – това е част от структурата от команди, които трябвало да следваме. Поради това, че Империята Орион се доминира от женско същество, те използват женския пол, за да подготви сцената за тяхното завръщане. Ако бяхме част от империята Сириус, щяха да използват мъже за подготовка на сцената. Ето защо толкова много не искат да приемат предизвикателствата или отказват да приемат тази информация за напреднали. Защото все още не са готови за нея. Това е нормално и всички трябва да преминем през този етап.

 

Първият вселенски закон

Първият вселенски закон гласи: “Подобното привлича подобно.” Генните специалисти на Империята манипулирали ДНК, за да стане “противоположностите се привличат” и вградили в това ДНК команди, защото така се създавали конфликти и те служели на целта им да разделят. Разделяй и владей. Хилядолетия изминали в такива опити.

Хората, които са своите тела, вместо своя дух, имат още много да растат и имат да преодоляват още много препятствия на Играта. Щом духът им придобие зрелост, ще започнете да признавате законите на Вселената и ще искате да живеете според тях И ще преодолеете програмирането на тялото. Това, разбира се, задейства вградените алармиращи “звънчета” в онези, които ги отричат и искат да играят Играта. Те ще се опитат да ви въвлекат обратно в Играта с всички методи, които са им достъпни. Това е тест за духа и за възможността ви да им се съпротивлявате. Ако искате да излезете от Играта, трябва да изоставите правилата на Играта.

Сцената за завръщане на Империята трябва да бъде подготвена от жените (виж в М5 027 защо) затова се цели да им се осигури контрол и доминиране. Например, говори се за спиране на насилието над жени. Обърнете внимание на това, че не се говори за спиране на насилието над ХОРАТА.  Често се говори за насилието над жени по ТV и във филмите. Но ако мъж каже нещо против жените, налитат го като фурии – Не прави каквото правим ние, а прави каквото ти казваме. Това е команда на Орион в жените. Съответстващата й команда при мъжете е “Подчинявай се на жената и й служи”. Разбира се, това не е така във всички случаи, но в болшинството е. Ако искате насилието да спре, трябва да спрете да участвате в него. Много измама има в посланието, че мъжете и жените са равни. Не са равни, но трябва да бъдат третирани еднакво – нещо, на което някои жени се противопоставят. Трябва да тренирате себе си да виждате не каквото ви казват да виждате, а да наблюдавате какво наистина се извършва зад кулисите.

 

Тялото срещу духа

Кое управлява вашата инкарнация – тялото или духа? В повечето ви инкарнации ТЯЛОТО, защото незрелият дух се учи посредством преживяванията на тялото. Към средното ниво инкарнации духът вече събира кураж, за да започне да се доверява на себе си. Но чак при напредналите инкарнации духът започва да управлява 50% или повече от тялото. При Финалната инкарнация духът контролира 90-95% от тялото.

СМЪРТТА – това е нещо много за тялото, защото то прекратява съществуването на тялото ЗАВИНАГИ. Лъжата за възкресяване на тялото е фантазия на ориентираните към тялото религиозни деятели. Няма значение, че духът живее вечно, или че преживяванията на тялото живеят винаги с този инкарниран дух. Тялото знае, че е смъртно и че ще умре. На това се дължи страхът от смъртта и погребенията. Телата с незрял дух се изправят пред евентуалния край на тяхното инкарнационно преживяване. Гробищата са физическите паметници на други физически носители. Те са просто загуба на пари. Духът е продължил напред. В гробищата остава само гниещата черупка. Но когато тялото управлява духа, хората непрекъснато висят по гробищата и говорят на мъртвото тяло. Щом духът напредне достатъчно, вече не ходи да си губи времето по гробищата. Ако иска да каже нещо на този дух – просто му го казва. Друго нещо за смъртта – защо когато някой умре винаги ви карат да вярвате, че това е бил най-добрият човек? Умрелият бил гадняр, умрялата била кучка, но щом умрат ги изкарват светци. Отново контролът на тялото. Вместо да си спомнят И добрите И лошите преживявания, избират да си спомнят само ограничен набор от преживявания. Много по-реалистично е да си спомняш инкарнацията каквато си е била.

А и самата дума “смърт”. Колко страхове поражда тя! Заместват я с думи като “починал”, “споминал се”. Да, духът си е починал, но те не разбират това. Ако го разбираха, нямаше да плачат и да се обличат в черно. Той (инкарнацията) е умрял, но Той/тя (духът) не може да умре. Погребенията са за тялото и за телата, които все още живеят, а не за духа, или за достатъчно напредналите духовно, които  разбират въпроса за смъртта.

КОНФОРМИЗЪМ – гледай какво мислят останалите за теб, обличай се както те очакват, и др. Във викторианската ера много държали на външния вид, но точно те изритали преди това латентните ДНК команди на Орион. Викторианската ера въвела мъжкия затвор наречен костюм и женския – наречен корсет. Всички се обличали в черно до края на 1800. Целта била да се сложи край на индивидуалността, затова цветът е бил подходящ.

Пробив бил направен през 1960 с хипитата и продължил до 70-те. Свободата обаче заплашвала да развали ДНК командите

Част от плана е двойният стандарт, който важи за мъжете и жените. Ако мъжът не му се подчинява, бива сериозно атакуван от вложените в жените команди от влечугоподобните. Карат мъже да дефилират сред жени, които викат и свиркат и ги оценяват, докато жените биват оценявани от съдийски състав. Малцина виждат в такива случаи връзката с Орион.

Подчинявай се... не можеш да казваш това, ... не можеш да казваш онова. ЗАЩО? Защото така заплашваш предвидения от Орион ред и завръщането към членството в Империята Орион, където подчинението е основна черта. Това е велико време за инкарнациите от ниско до средно ниво, защото те обичат да се подчиняват, но е изпитание и товар за напредналите духовно и за Финалните инкарнации, защото така се набляга на тялото, а не на духовното развитие.

 

 

 



Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: taidzi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1441650
Постинги: 284
Коментари: 885
Гласове: 3890
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031