Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2010 22:48 - Демокрацията погна и умрелите
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1481 Коментари: 1 Гласове:
4



 С всеки изминат ден се убеждавам, че ако при демокрацията нещо се развива, това е идиотията. Ама досега даже аз не съм предполагал, че изобщо е възможна такава идиотска идиотия. В най-чист, най-идиотски, най-кретенски демократичен вид. Четете и не мислете, че разправям вицове. Намерих го тук като истинско новинарско съобщение:
http://news.ibox.bg/news/id_1086052336
Отнемат гробове, ако не се поддържат 
news.bg
„До края на май ще приключи паспортизацията на гробовете в Централните софийски гробища. Ще бъдат издирени собствениците на гробове, които не се стопанисват, и ако това продължи и в бъдеще, ще им бъдат отнети гробните места. Това съобщи Венцислав Григоров, директор на Общинското предприятие „Гробищни паркове", цитиран от БНР.”
Какво значи това? Ами според г-н Венцислав Гаргаров, това значи, че след като умра, ако не ставам редовно да си поддържам гроба, ще ми го отнемат. Тоест ще ме изхвърлят на улицата. А нищо чудно и да ме арестуват. Абе, Венценосни демократе, аме Гаргаров либерален такъв! Като умра, ако щат дърва да цепят върху мен, все ми е тая! Само че си мисля дали тук ние да си мислим едно, пък работата да е съвсем друга. Щото нали знаете, при демокрацията всичко е пазар. Всичко е полза, печалба и аванта. Някой да е чул да изкупуват стари кости на умрели хора? Не е чул. Тогава да потърсим друга причина. 
Всъщност би трябвало да знаем истинската причина. А тя никак не е идиотска. Напротив – истинската причина е тревожна. Ама много, наистина много тревожна. Да не излезе, че демократичната цел е България да бъде изчистена от български гробове? После да останат само еврейските и турски гробища и демократите да докажат, че тази земя е тяхна. На тези, чийто предци лежат в гробовете. Какви българи в тая бивша България, след като не българи, ами и български гробища няма там?
Гаргаров, колко ти плати Сорос за унищожаването на българските гробове? Или пък Бойко ти заповяда? Казвай, за да знаем кого да питаме за цената. И да си искаме своя дял, не за друго…


 


Тагове:   данъци,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - За гробищата
21.03.2010 00:35
Хммм... Много добре го е казал другарят... Гаргаров ли... там, к'ъв беше. Едно време Сиу и Лакота са опитали да претендират за земята си въз основата на много техни свещени погребални места... Сега Сиу и Лакота живеят в "резервати". Като говедата в Серенгети... Младежите им пиянстват, жените им проституират със смърдящите на потно добиче каубои. А човеколюбивото американо-чифутско правителство продължава да им обяснява, че не са прави.
"Тук са погребани баща ти, дядо ти, прадядо ти... ? И к'во? Треба ни земята ти, бацееее!"
Сещаш ли се кво имам предвид, Елтимире?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3001584
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930