Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2010 08:25 - Ще съдят ли Бойко в Хага
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2369 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2010 08:30


 Питам най-сериозно. Ще арестуват ли Бойко Борисов, както арестуваха Слободан Милошевич и Саддам Хюсеин? Заради престъпления против човечеството и заради съучастие в производството на забраненото от всякакви международни конвенции химическо оръжие. В Ирак един такъв химик - Али Хасан ал-Маджид го съдиха на смърт и го обесиха. Та сега да видим онези бандити в Хага с какво ще се оправдаят, ако не изправят на подсъдимата скамейка Бойко. Да разгледаме по-подробно случая.
През юли 2009 година публикувах следната тема:
http://eltimir.ucoz.ru/news/2009-07-21-349
„Отново за фирма "Биовет" – Ботевград”
Кратичка е, но ще припомня само част от нея.
„Какви са най-новите сведения? Че фирмата произвеждала опиати, а не химическо оръжие. Ще поясня. Мисля, че беше през 1974 година. Работих там два месеца. Бях едва 15 годишен. Принудих се да напусна, тъй като въпреки защитното облекло, пръстите на ръцете и краката ми почнаха да кървят от досега с химикалите. А специфичната миризма няма да я забравя цял живот.
Но да кажем, че не е химическо оръжие. Да кажем, че са опиати. Нима и в този случай фирмата не подлежи на санкции? Във всички случаи около тази фирма смърди. Смърди и в преносния, и най-буквалния смисъл на думата. Има ли в Ботевград ДАНС?”
Това написах през юли миналата година. Да видим сега новините с днешна дата, не съм ги писал аз и не си измислям, както ще побърза да каже някой си Пингвин Димитров:
http://botevgrad.com/news/23154/Botevgrad-obgazen/
„Ботевград обгазен
От близо час в целия град се носи неприятна миризма. Източникът обаче не е установен. От Гражданска защита и от Противопожарната служба заявиха, че нямат сигнали за аварии или пожари.
Възможно е миризмата да е от газове, които са изпуснати в атмосферата от някоя от фабриките в Ботевград.”
И коментар към новината:
„Миризмата иде от "БИОВЕТ" /мисля че така се казва тази фирма срещу ЗРЧ-то. Днес след обяд отвън не можеше да се издържи една минута. На двама колеги им се доповръща от задушливия газ. Това не е единичен случай!!! В месеца поне по 3 пъти ни обгазяват задължително. Гражданска защита да не дреме /защото много добре знае от къде иде миризмата и задушливия газ/, а да вземе мерки. Ние, работещите в ЗРЧ и в близост до ЗРЧ то ще сигнализираме Министерството на околната среда и водите да направят проверка в тази фирма. Защото не се знае следващия път да не е вече късно и да има натровени хора!!!”
Какво ще алармирате, бе? Знаете ли още кога и кого съм алармирал? Да, ама един дупедат не дава там да се пипа, защото има финансов интерес от производството, плащат му се комисионни. На него или на баща му, не разбрах добре. А Бойко и неговите послушни министърчета ще си траят, дупедатчето плаща добре за мълчанието им. Значи?
Значи бай, бай, Ботевград! А после? А после бай, бай, България! То бездруго вече едва сме живи. Макар че както предупреждавах, работата много се разсмърдя, в буквалния смисъл се разсмърдя. И е време други правителства да се намесят. Все пак производството на химическо оръжие не е и не може да бъде вътрешна работа на която и да било отделна страна. Така че Бойко нищо чудно да се окаже на подсъдимата скамейка в Хага. А после да увисне на въжето като химическия си иракски колега.


 



Гласувай:
2



1. eltimir - Ботевград трепери
19.03.2010 08:57
Пуснах препратка в ботевградския сайт с кратък цитат от материала.
Препратката светкавично бързо бе изтрита. Химиците са се наакали нещо. И сега се чудят как да скрият миризмата.
Байко, вземай мерки, преди да си увиснал на въжета. Щото в Булгейрия смъртно наказание може и да няма, ама на други места има. Особено за престъпления против човечеството, каквото предстъпление е производството на химическо оръжие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004868
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930