Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 09:40 - Погват конкурентите на евреите
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 9945 Коментари: 14 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Отдавна и не от мен е забелязано, че лихвата е престъпление. Владимир Свинтила написа великолепна статия по въпроса. Затова и банковата система в днешния неин вид също е едно огромно престъпление срещу народите. Срещу всички народи по света. Научих, че някъде вече опитвали да създадат безлихвена банкова система, но не са ми известни подробности. Та лихварството е нещо отвратително, няма защо да си кривим душата. Моето лично мнение е, че лихварите следва да бъдат бесени и разстрелвани на място като мародери по време на война. Което няма как да стане, тъй като именно те, лихварите управляват повечето земни правителства. Какво обаче се получава, когато някой вземе да върши същото, което вършат гадните нагли престъпници от престъпния банков октопод? Хиените и чакалите на Мадам Йехова. Вижте сами:

„Поредни спецоперации, насочена срещу криминалния контингент, осъществи МВР. Първата от тях носи кодовото име „Лихварите". Акцията е реализирана във видинския квартал "Нов път", потвърди министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.”

Арестуват ги и ги пращат в затвора. Даже когато са от йеховаизбраната циганска раса. Никой не бива да извършва дейностите, запазени само и единствено за евреи. И ако ме обвините в пристрастност, ще ви кажа, че този път бъркате. Ама много яко бъркате. Този път съм обективен и безпристрастен. Този път само се задоволявам да регистрирам историческия факт, че лихварството е създадено от евреи и до ден-днешен е доминирано от евреи. Какво да правя като фактите са такива?

И така, едно по едно събитията се наместват. Разнебитиха конкуренцията на бойковите и цветанови бандити. Осигуриха спокойствието на богатите. Осигуриха сигурното умиране на бедните. Не с куршуми, а чрез глад. Като реално им намалиха доходите наполовина. Сега ликвидират не реалната конкуренция, ликвидират илюзията, че някой може да си позволи такава конкуренция. А народът няма как да се съпротивява, няма средства за съпротива, силици не му останаха за съпротива, база за съпротива няма. Какво следва после?

Следва това, за което говоря и пиша не от години, а от десетилетия. Следва прогонването на българите от тяхната собствена земя. От земята, завоювана с меч от дедите на българите. Не с танкове, разбира се. Това е толкова нецвиливизовано! А ние сме цвивилизовани, ние цвилим от умиление пред всяка поредна ев-роп-ейска дивотия, без да съзнаваме, че всъщност дивотията не е съвсем дивотия, а е средство за нашето унищожение. Та нас ще ни прогонят от земята ни, ще ни вземат жилищата, ще ни оставят без нищо. С помощта на непрекъснато увеличаващите се цени. С помощта на данъците. Е, не на всички. Здравната реформа се грижи някои да не бъдат ощетени, като си отидат преждевременно от този някога бял, а сега почерняващ свят. А после?

Много се опасявам, че после няма да има. И ще се сбъдне написаното в „Преходът”. Толкова години се опитвах да направя нещо, за да го предотвратя! Уви, изглежда се провалих. Ама нищо не ни пречи да опитаме пак, нали така? Наистина нищо не ни пречи – нито акъл, нито образование. А нямаме и какво да губим, вече всичко ни взеха.

Чакайте, чакайте! Сетих се нещо. Да, те ни взеха всичко. Сега то е у тях. Ами защо да не опитаме ние на свой ред да им го вземем?

 


Тагове:   лихварство,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. анонимен - Да се научим преди всичко да рапознаваме ходовете на манипулаторите чрез тяхните слуги е повече от важно
29.04.2010 10:24
И къде е Оберон, защо дойде и защо си отиде ? Знаеш ли, разбра ли ?
цитирай
2. misbis - добре дошъл обратно в нета
29.04.2010 11:30
не се дава лесно илюминатската пирамида. само ако все повече хора променят манталитета си на жертва и повлияят другите..може би да се промени колонизаторското ни положение. Докато сме жертви в психиката, ще има окупатори..
цитирай
3. eltimir - Не е съвсем така
29.04.2010 11:40
Ние наистина сме жертви. Според мен е по-добре да разберем механизма по който ни унищожават. Да схванем тяхната схема, за да спрем унищожението. Да, ние сме жертви и трябва да направим нещо за собственото си спасение, а не да се залъгваме, че всичко ни е наред. Ние сме роби и трябва да се устремим към свободата, а не да се залъгваме, че сме свободни хора, живеещи в условията на някаква несъществуваща измислена демокрация. Иначе ще ни разкажат игричката. Просто тябва да сринем илюзията и да покажем озъбената муцуна на днешната власт.
цитирай
4. misbis - а
29.04.2010 11:57
може би и двете заедно. При всички случеи е необходимо събуждане,за да се разбере играта им
цитирай
5. eltimir - Пак номера
29.04.2010 12:01
Получих този коментар:
"може би и двете заедно. При всички случеи е необходимо събуждане,за да се разбере играта им"
Натиснах "одобри" и ми излезе този надпис:
"Коментарът не бе одобрен. Моля, опитайте пак по-късно!
Няма коментари за одобрение"
цитирай
6. misbis - технически проблеми
29.04.2010 12:33
и аз съм имала подобни случеи–)))
цитирай
7. анонимен - Добре дошъл и от мен! Беше скука без ...
29.04.2010 12:52
Добре дошъл и от мен! Беше скука без тебе тук, въпреки че се появиха подражатели! Поздрави!
цитирай
8. bven - Трябва всички да мислим за това:
29.04.2010 13:58
Следва прогонването на българите от тяхната собствена земя. От земята, завоювана с меч от дедите на българите. Не с танкове, разбира се. Това е толкова нецвиливизовано! А ние сме цвивилизовани, ние цвилим от умиление пред всяка поредна ев-роп-ейска дивотия, без да съзнаваме, че всъщност дивотията не е съвсем дивотия, а е средство за нашето унищожение. Та нас ще ни прогонят от земята ни, ще ни вземат жилищата, ще ни оставят без нищо. С помощта на непрекъснато увеличаващите се цени. С помощта на данъците - тези хора като нас ли са !?!?
цитирай
9. анонимен - lihwata e prestyplenie
29.04.2010 14:17
Trqbwa da osyznaem stepenta na manipulaciqta.Trqbwa da sprem da se zabluvdawame s
grivite za obiknowenia 4owek.
цитирай
10. demonwind - Вече 20 години
29.04.2010 16:43
се опитват да приложат планът Ран-Ът, предвиждащ ликвидирането на българите като нация. Докараха народа до просешка тояга, беззаконието роди кървави изстъпления като убийството на двамата млади мъже пред дискотека в центъра на София (най-циничното в случая са думите на убиеца след като е наръгал с касапски нож момчетата - "Виде ли копеле как им ебах майката"!) и още други разкрити или неразкрити престъпления. България от една от витрините на Соцлагера преди 20 и повече години се превърна в коптора на Обединена Европа, дори беше изобразена много сполучливо от един чешки художник като турски клозет. Сякаш човекът е знаел с кой мандат се управлява държавата! А и чехите ни мразят и в червата - нито една друга държава от Соцлагера не е показала подобна гьотференска сервилност по време на Пражката пролет, когато Русия е преследвала геополитическите си интереси като велика сила, а ние сме изпратили НАСИЛА и без никой да ни кара млади момчета да убиват свои чешки връстници, като после устите са им били затворени със свободен прием в университет по избор по специалност за "богоизбрани". Същата специалност завърших и аз, само че 30 години по-късно и тя вече не беше за богоизбрани. От моя випуск само няколко човека работят това, за което бяха учили. Останалите се спасихме кой както може, преминавайки през строежи, сива икономика и какво ли още не, което не е за споменаване на публични места. Поне съм чист, че не съм убил никого! На Запад българите от "мъченици на комунизма" се превърнаха в долнопробна циганска сган, хора не от трето, а от четвърто качество, работещи работи, които дори черните от Африка не работят. Много измряха, много избягаха, а тези, които останаха, са или престъпници, или обезверени хора, живеещи на ръба, или живи за ожалване пенсионери. Родителите ми не доживяха това унижение, но ако бяха доживели досега, щяха да разберат как живеят "белите" хора, защото нямаше да ги оставя в коптора.
цитирай
11. demonwind - Вече 20 години
29.04.2010 16:50
откак "богаташ" в България е мръсна дума, а "бизнесмен" е нарицателно за бандит, наркотрафикант или сводник. При условие, че малък процент от бизнесмените са именно такива, но, както казват в далечна Индонезия, "И малко отрова стига, за да развали цялото мляко". Какво можем да очакваме? Както се изразява кумът ми, "ще дойде пак 9 сетпември". И какво от това? Тези, които сме били против случващото се досега и сме се превърнали в новите хъшове, ще останат отново зад борда. Тези, които свързват двата края с малкия си бизнес (а те са много), ще дойдат при нас, прогонени от новите "пролетарии", които всъщност ще са цялата провинциална и градска сган, киснеща по кафенетата и чакаща печалбата от небето. За неуспелите да се измъкнат ще има нов Народен съд - този път без масови убийства, по-скоро ще има "нещастни случаи" и "самоубийства" (вторите всъщност вече започнаха скоро).
Винаги през живота си, дори в най-трудните моменти, съм бил оптимист и съм вярвал, че винаги след мрака идва светлина. Само че сега мисля, че светлината в тунела е просто прожектора на идващия насреща влак...
"Те пият и пеят... Отломка нищожна
от винаги храбър народ мъченик,
дечица на майка робиня тревожна
и жертви на подвиг чутовно велик -
далеч от родина, и боси, и голи,
в край чужди събрани, в порутен бордей,
те пият - пиянство забравя неволи,
и пеят, тъй както през сълзи се пей....."
цитирай
12. eltimir - Богаташите
29.04.2010 16:58
Да, богаташ в България днес е мръсна дума. Не защото богатството само по себе си е нещо мръсно, а защото почти само на мръсни типове позволиха да станат богаташи. На едни се даваха пари с куфарчета, а на други се поставяха всевъзможни пречки. Само за да останат те единствени да властват, тоя път чрез богатството си. Говоря за старата комунистическа върхушка. И за техния боен отряд Държавна сигурност. Точно затова богаташите у нас са нещо мръсно. Защото парите им не са спечелени с честен труд, а са дошли по мръсен, даже по мръснишки начин. Само че това няма да мине без последици. Последиците са, че ще ще се затрием и като държава, и като народ. Така, както е предсказано.
цитирай
13. demonwind - 12. eltimir
29.04.2010 17:11
За съжаление си прав, много прав! На мястото на гордата и велика до преди няма и хилядолетие държава ще се появи най-новата държава в света. И тя ще носи името Цигания!!!
цитирай
14. анонимен - Погват конкурентите на евреите
30.04.2010 14:12
БЕЗДОМНИЦИ

Годините хиляда триста и отгоре
се нижат в жалостен и тъжен ход
и ние зъзнещи във своите душевни ризи
очакваме безпътни своя нов хомот.

Защото нейде в нашата вековна хитрост
изгубили сме пътьом своите юзди
и всеки чужд ездач минавайки от тук
окачва ни седло и... Дий коньо дий!

И временно обяздени рабираме, но късно,
че всъщност кръстопътят не е път,
защото там не него силните се спират
да си похапнат просто и се облекчат.

И смътно чувство тъмно, се прокрадва,
че незаконно сме родени в таз' земя,
на кръстопът се срещат само курви и просяци,
разбойници и хубави коне но без седла.

И нещо ни нашепва приказката за казана,
в Ада,гдето само нашият е без пазач.
Нима България от българите Бог ще пази,
защото българинът се оказва слаб ездач.

Стезон
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996115
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031