Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 13:30 - И Бойко ли ще се окаже педерас?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6550 Коментари: 9 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Май така ще излезе накрая. Ама то няма начин да не е така. Според изсраелските режисьори, властта в Булгейрия, бивша България трябва да се оглавява ако не от евреин, то от лице с големи зависимости. Може и двете заедно, какъвто беше случаят с Филип Димитров и Сер Гей Станишев. Бойко си е роботче, ама не знам да е евреин. Досега си мислех, че го държат с четирите убийства, извършени от него и публикувани в доклад на ЦРУ. След днешната новина обаче почвам сериозно да се замислям, дали зад мъжката фасада на Борисов не се крие меката китка на Бойко. Ще ви цитирам нещо от БЛИЦ:

„Преди това сценаристите все пак коментираха Корпоративна търговска банка и съхранението на държавните пари, а също и как тя кредитира постигането на медиен монопол.

Според коментари в интернет редколегията е разкрила как Доган и Борисов всъщност играят заедно.

От няколко дни в публичното пространство зрее скандал. По искане на 13 главни редактори от Съюза на издателите Симеон Дянков даде справка къде са депозирани парите на най-големите държавни фирми. Оказа се, че 48% от тях са в Корпоративна търговска банка на Цветан Василев, която финансираше медийните покупки на Ирина Кръстева и сина й - депутатът от ДПС и бивш зам.-министър на бадствията в предишното правителство Делян Пеевски. На второ място с 9 % от държавните пари е СИБанк на Бориславова.”

Много разсъждения не са нужни. Само един-единствен въпрос. Може ли съзнателно да си дадеш задника на манафите от ДПС, ако не си педерас? Отнася се до Бойко. И да Цветанов, който пък си даде задника на един помак.

Ей, не ви ли писна все педали, убийци и други извратени типове да управляват подобието на държава, в която ви се налага да живеете? Защото на мен взе да ми писва.

 


Тагове:   ДПС,   Доган,   манафи,


Гласувай:
7



1. анонимен - Всички политици са педераси
20.05.2010 13:52
защото са си дали задниците под наем, така е да се коментира е излишно и разводняващо главните теми. По интересно е защо как и за какво са си продали задниците, иначе става клюкарски новини и нищо повече за забавление, но не и за просветление.
Когато няма нищо сериозно за писане е по-добре да се четат другите, които имат какво да кажат или просто да се мисли. Не е важно количеството, а качествето, нали ? Цялата медия само с това се разправя да клюкарства, а трябва да има и такива, които да вадят правилните изводи, вместо да припяват клюките, така и така всички вече са ги прочели в пресата. Безсмислено е да се повтарят нещата, на медиите поне им плащат за клюките, защото за това са създадени да отклоняват вниманието на народа от главното и важното.
цитирай
2. анонимен - Е, като педерасите да най-кадърни и ...
20.05.2010 13:54
Е, като педерасите да най-кадърни и оправни, кво да правиме !? :-(
цитирай
3. анонимен - Педераст се пише !
20.05.2010 16:16
Педераст се пише !
цитирай
4. анонимен - Педерастите всички са извратеняци и нищо повече
20.05.2010 18:21
Пеперугите са най-кадърни и оправни, защото си продават задниците, на тия които дърпат конците на всички и им отварят всички врати, като ги поддържат всякакси.

Има безброй много кадърни, на които не им дават да припарят до политиката или ръководни места, даже и от най-обикновена работа ги лишават, до висшите училища не им дават дори да припанят. Те, обаче, нямат никакви наклонности да си продават задника и ги набутват в глуха линия завинаги, докрая на живота им.

И едно магаре, ако го дресираш добре, ако му даваш зоб редовно и го поддържаш психологически, ще стане екстра министър, но ще изпълнява дословно заповедите, на дресьорите си. Така е и с политиците, при това по цял свят.

Българските в никакъв случай не са изключение, даже до 89 година бяха доста скромни, но капитал-Елит-ЪТ като сложи открито ръка и на България ги дресира точно като тяхните, корумпирани до ентастепен, алчни до полуда, готови на всичко, за да си запазят столчето и властта. Пък нали трябваше и да провеждат планът РА-НЪТ и тъй като е от изклюителна важност за тях, взеха и драстични мерки и съответно скъпо заплащане за политдупедавците педерасТи.
И те политиците, какво, като не виждали юруш, всичко си продадоха, не само задниците, междудругото, всичко и в пълния смисъл на думата.

За съжаление по-голямата част от народа не само, че не прави нищо да ги сурне от високите места, ами си мечтае на тяхно място да застане. Затова е казано, че всеки народ си има управлението, което заслужава, защото и той е като политиците си и ако не прави като тях, то е само защото няма тази възможност, а не защото е по-добър от тях .

Толкова за Педерастите-пеперуги, гейьовете и дупедавците, най-удобните днес за Елита.
За съжаление това е ясен предвестник, че иде и края на тази цивилизация, така както е било с предишните, след като са били нападнати повсеместно от ПЕДЕРАСТИЯТА. Когато народите се изродят, цивилизацията също се изражда и съответно загива. Такива са космическите закони.
цитирай
5. анонимен - Гей, педераст или пеперунгел все едно
20.05.2010 18:24
Как се пише педераст не е толкова важно, по-важното е какво прави и от какъв социален изроден продукт е получен, за да се изврати окончателно обществото.
Въдат ги вече като плъховете.
цитирай
6. анонимен - Вместо клюки, младите трябва да научават, че
21.05.2010 09:13
чрез майнд контрол-ЪТ ги правят педерасти и педераски, а не защото са родени такива. Предупредения човек е по-силен и би могъл да се пребори с внушени му отвън сексуални инстинкти. Крайната цел е, която преминава през осиновяването на децата, кастрирането на мъже и жени без да знаят и да се стигне до моментът, в който поголовно човечеството ще се размножава само ин витро, т.е. изкуствени хора ще има обработени още в епруветката без дух, сам с програмирани мозъци, за добро или за лошо.
Това са нещата и изводите, които трябвада се разпространяват и осъзнават особено от идващите поколения, а не клюки които дори и уличните помияри знаят, дори и децата, но без основната идея, която е залгнала в тях, т.е. нищо и половина, никаква полза за никой в последна сметка.
Всички говорят за конспирация, но въобще не са в сътояние да я дешихрират в живота на обществото и тяхния личен живот
цитирай
7. анонимен - ИЗворът на Злото трябва да бъде запушен със съзнание за истинското положение и крайните цели
21.05.2010 10:31
Педерастията, толерантностията, генномодификастията са все мистификации, идващи от Химеристан и блокират цял свят.Един осъзнат човек не би се поддал така лесно, както днес става почти с всички, особено младите и точно в тази насока трябва да се рабботи и информират хората какви са крайните им цели, а не само клю-клю инфо, което няма никаква стойност на практика и не допринася нищо реално за спасението на напълно овчясалите маси.
цитирай
8. анонимен - Още за ББето !!!
22.05.2010 19:12
http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/05/22/a-chestita-bydeshta-voina-blagodarim-boiko-poleite-ia-s-rasm.549414
цитирай
9. marystaneva - Автора,
31.10.2011 10:56
Що не се пробваш, та да разбереш, а?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996313
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031