Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 21:32 - Нови заплахи със смърт
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3309 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди минути по телефона на съпругата ми се обади Зоя, вдовицата на Коци Иванов. На мистериозно починалия Коци, активистът на НДЗПЧ, политзатворникът и съратникът на Илия Минев.

Преди време писах как пратени от общинските власти в Монтана циганки редовно тровят живота на Зоя. Писах как самите власти пряко я подлагат на непрекъснат терор и унижения. Сега вече открито я заплашват със смърт. Заплахата е изречена едно към едно от циганката, настанена от общината в къщата на Зоя. „Ти си много лесна” – казала циганката. „Ще те отровя.”

Обещах на Зоя, че ще напиша и ще пусна по Интернет информация за поредните заплахи. Макар че ако трябва да съм откровен, резултат не очаквам. Заплахата със смърт е престъпление съгласно действащия Наказателен кодекс във всяка нормална държава лице, позволило си да отправи подобни заплахи неизбежно ще отиде на съд. Само че бивша България не е вече държава, а още по-малко е нормална. То и няма как да е иначе при такива ненормални управници. Та аз сега пускам информацията и очеквам нищо да не се случи. Очаквам обаче и друго. Очаквам когато нашите деца и внуци вземат да питат какво сме правили ние през тези страшни години, защо не сме се опълчили срещу злото, да намерят и да прочетат тази и подобните на нея публикации. За да видят на какъв неописуем терор сме били подложени и как властите вместо да приложат закона и да прекратят терора, са прекратявали действието на закона и са съдействали на терора. Очаквам писание като това да послужат на бъдещето. Като свидетелства на нечовешкото време, в което сме принудени да живеем.

 


Тагове:   НДЗПЧ,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Ами дирктно в ОДП- Монтана! ЖАЛБА ДО ...
21.05.2010 22:00
Ами дирктно в ОДП- Монтана! ЖАЛБА ДО ДИРЕКТОРА НА ОДП- МОНТАНА от еди кой си за еди какво си, г-н Директор , Моля да ми бъде оказано съдействие относно.................... ! С Уважение ................ Дават си изходящ номер и това е!
цитирай
2. анонимен - Ima i takiva, koito ubivat bez da pitat i predupregdavat i na Bulgeria raka slagat
22.05.2010 12:11
Лъвът от Вавилон и американските кучета

Това е името, с което беше разпространен пореден видеозапис, който разкрива “подвизите” на “смелите американци” в Ирак. В клипа се вижда как група въоръжени войници застрелват невъоръжен възрастен мъж, който не прави нищо друго, освен да роптае срещу тях (за съжаление не се разбира какво им казва, но и по нищо не личи старецът да е заплашителна фигура).

Записът “Лъвът от Вавилон и американските кучета” се радваше на огромен интерес в YouTube до момента, в който беше цензуриран, без да е дадена причина. След нападките на потребителите клипът беше възстановен, но няма гаранции, че ще остане задълго:

http://www.youtube.com/watch?v=KHpXVL054eM&feature=player_embedded

Ако записът горе по някое време изчезне, можете да го изтеглите тук. Размерът му е малко над 10 мегабайта. Коментар няма да правя – достатъчно е да чуете как “кучетата” се насъскват сами, за да разкъсат “лъва”: Shoot that motherfucker…
http://www.ivanstamenov.com/2010/05/1555/



цитирай
3. анонимен - Pisaneto si isigra roliata, trebva praktia na promena ot NARODA
22.05.2010 12:34
Защо се говори непрекъснато по начин, сякаш се очакват само добри неща от правителството и сякаш всички са учудени, че то не ги прави ? Защо се реагира от всички сякаш от народа нищо не зависи ? Та точно тази реакзция го прави сто процента зависим от предателското правителство. Крайно време е народът да осъзнае простичкия факт че точно от него всичко зависи, той ги хрантути и с работата му се движи икономиката на страната и политиците хрантутници могат да си тупат доволно тумбаците и да си раздават медали за заслуги. Народът сам се поставя в позиция на зависимост и си подлага задника под наем, значи не е по-малко опедерастял от политиците си. От Народът всичко зависи и ако той го осъзнае, покаже го и вземе държадвата си в ръцете си, ще тръгне към оправяне. Вместо да се чуди и мае защо за неща, които са повече от очевидни, ще е далеч по умно да направи нещо, да не е така и на практика и в действие. Само с приказки, жалване и клю-клю като на женски пазар нищо няма да се получи и политиците и тяхните марионетисти го знаят много добре и си разиграват игрите при пълно спокойствие, като стават все по-жестоки, след като не са обезпокоявани от абсолютно никой.
Повече от очевидно е, че друг е начина за да има някакъв ефект и той трябва да бъде намерен, защото всички вече са пределно убедени, че положението е лошо и е излишно да бъдат убеждавани, живота сам го прави, по-добре ще е да се търси как да се спре търкалянето по нанадолнището, което очевидно не е безметежното стоене пред компЮтрите и приказчиците за лошите политически дечица на Елита. Така нищо няма да се промени, освен да стане още по-зле.

Изключиха ми латиницата като влизам в блога, явно не им харесват неща, които не са само бла-бла-бла и трябваше да хитрувам, за да напиша горното.
цитирай
4. анонимен - СВОБОДА-не се подарява!...ОТВОЮВА СЕ!!!
22.05.2010 13:28
Да ви убиват комунистите и циганите....нали , искахте "нежна"революция?
Нали се очаровахте от приказките на "милите хора"....?Сега ,ще ви тровят и убиват ,бавно.СВОБОДАТА СЕ, ОТВОЮВА-НЕ СЕ ПОДАРЯВА!!!!
цитирай
5. анонимен - САМО СИРЕНЦЕТО В КАПАНЪТ Е БЕЗПЛАТНО !!!
22.05.2010 16:54
Ако народът не осъзнае силата си и не тръгне да си извоюва правото на добър живот, свобода и щастие, да стане ГОСПОД-ар на съдбата си, такава каквато той самия Я иска, а не тази, която му изковават като робска верига продажните му политици, той ще си ЗАСЛУЖИ съдбата, която има в момента и изтреблението, което ще последва неиминуемо.
цитирай
6. aqualia - Така е, но трябва и помощ!
31.05.2010 11:11
Освен до Дирктора на ОДП - Монтана трябва да направи и копие до по-висша или друга инстанция, за да се подсигури, че няма да бъде потулена жалбата, и да поиска помощ и от близки хора!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996466
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031