Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2010 16:39 - Ами ако…
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2375 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Винаги когато милото и добричко кръвожадно същество от снимката направи някоя глупост, аз се питам: ами ако глупостта е била направена нарочно? С надеждата, че за пореден път глупаците всъщност ще се окажем ние.

Очевидните изводи често пъти се оказват погрешни. Та и сега почнах да се замислям върху конфликта между Изсраел и Турция. Колкото и да са се самозабравили юдейските слуги на Мадам Йехова, едва ли съзнателно биха направили чак такава глупост. Освен ако глупостта не е всъщност друга, особено гадна провокация, за която ние  в своята доверчива наивност не подозираме. Гледам реакциите на така наречените политици – наши и чужди. И в очите ми се набива Иран. Дали пък нежеланието на Обамата да нападне и тази страна не е истинската причина да ни разиграват някакъв театър? Знаем, че и за турското, и за изсраелското правителство човешкият живот никога не е представлявал никаква ценност.  Ами ако няма никакъв конфликт?

Няма да правя разбор и да търся истината. Искам да предложа нещо. А то е да следим действията на нашите политичета. Пък и не само на нашите, макар че при чуждите ще ни е по-трудно. По-точно да проследим местонахождението на техните семейства. Защото историята ни учи как подпалвачите на войни винаги си осигуряват някоя и друга неутрална държава, която не взема участие във военните действия. Истинските ръководители на Злото не участват в него пряко. Още по-малко участват семействата им. Докато другите се избиват помежду си, кукловодите отиват в някое швейцарско курортно селище, например. И наблюдават отдалеч, от безопасно за тях място какво и как се върши.

Война между турци и изсраелтяни няма да има. В това съм убеден. Но могат да пламнат искри, които да породят друг пожар. В Северна Корея, в Иран, в Латинска Америка… А могат да опитат да провокират отново Русия, кой ги знае. И тъй като ние нямаме никаква възможност да научим истинските планове на тези свръх престъпници, то можем поне да опитаме да разберем къде се намират. Те и техните фамилии. За фамилиите е особено важно. А после, когато поне теоретично можем да предвидим как ще се развият събитията, то значи че ще можем да реагираме много по-правилно. Волен и Янито да ги оставим. СДС лидерчетата също. Малките фигури от БСП, ДСБ и подобните им формации и те лесно ще бъдат пожертвани. Обаче къде са членовете на старото комунистическо Политбюро, които от тях са живи, разбира се? Къде са фамилиите им? Къде са еврейските лидери в България и техните фамилии? Ами Доган? Защото подочух, че Вальо Злото нещо се е поразмърдал и взел да осигурява задгранични екскурзии по никое време за едни или други свои близки. Бойко, роботчето златево като бясно събира пари отвсякъде, откъде може да ги събере. Впечатлението ми е, че партийните лидери изобщо не ги е грижа кой ще престане да им вярва и колко процента ще получат на следващите избори. В Русия пък взеха да ограничават играта на демокрация. И почвам да подозирам разни работи. Например, че избори не се предвиждат. А се предвижда нещо съвсем различно от избори и всякакви подобни глупости, свързани с чувствата и настроенията на оглупелия електорат.

Не бях много изчерпателен, признавам. Но пък вярвам, че се изразих достатъчно ясно. Нататък вие ще доразвиете мисълта ми. Ще намерите и още факти. Защото темата засяга всички ни, при това ни засяга твърде болезнено. Останем ли да чакаме със скръстени ръце, то е възможно да дочакаме нещо да ни падне на главите. И това нещо да бъде някоя ракета, изпратена от враговете на нашите политически, демократически и либерални приятели, които всъщност са ни смъртни врагове. Мен такава перспектива изобщо не ме привлича. А вас?



Тагове:   война,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. misbis - плъховете първи напускат кораба нали?
01.06.2010 16:55
война ,брат,война са ни спретнали, и то 3та световна
няма да се сбият турци и евреи,но повод да нападнат я ливан,я иран..ще се намери.
а както правилно поредполагаш корейците и те само чакат момент..оплескахме я този път
цитирай
2. tomcat - TOVA nagnetyavane s Iran, posledni ...
01.06.2010 19:56
TOVA nagnetyavane s Iran,posledni dni Severna Korea a sega I tova ,neznam kakvo da ochakvam veche ot globalistkite psihopati.Svetoven voenen konflikt e poslednata sustavka neobhodima I'm za nalaganeto na noviyat I'm fashizoiden red.
цитирай
3. misbis - не го мислиш сериозно това за новия нациски ред,нали?....
01.06.2010 22:47
tomcat написа:
TOVA nagnetyavane s Iran,posledni dni Severna Korea a sega I tova ,neznam kakvo da ochakvam veche ot globalistkite psihopati.Svetoven voenen konflikt e poslednata sustavka neobhodima I'm za nalaganeto na noviyat I'm fashizoiden red.

цитирай
4. анонимен - Ами нещата рано или късно ще се от...
02.06.2010 00:40
Ами нещата рано или късно ще се отпушат нанякъде...надявам се да е в посоката която ние мислим... АМИН!
цитирай
5. анонимен - Както
02.06.2010 09:19
сме се огъзили към другите и сме се втренчили замаяно в телевизионните сериЯЛИ
съвсем ясно е какво ще се отпушва и какво запушва.Но пък от друга страна ще си отидем "щастливо" замаяни от тоя свят.Наздраве!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996066
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031