Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2010 19:10 - Правителството избива децата ни
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1865 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По случая писах тук:

http://eltimir.ucoz.ru/news/bojko_i_cvetanov_trafikanti_na_deca/2010-05-18-1006

Ще припомня:

"От България се изнасят деца за донори, за „резервни части”, както обичат да се шегуват ченгетата. Поне някой си Пингвин Димитров така обичал да се шегува. Дългосрочната операция е свързана с аналогичната операция в Косово и някои от останалите бивши Югославски републики. Осъществява се под прякото ръководство на посолствата на САЩ в съответната страна. Правителствата са задължени да оказват съдействие. Дали ще е Бойко, дали ще е Сер Гей, дали ще е Мангал Костов или Симеон Кохари – без значение. Те всичките вършат каквото им наредят американците, а американските заповеди са едни и същи. Сега обаче за случая с отвлечения Веселин са отговорни пряко Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Така че когато очаквате правителството да направи нещо добро, помислете с какво се занимават милиционерските глави на това полицейско правителство. С трафик на български дечица за органи. Децата биват извеждани в чужбина, вземат им се органите и се присаждат на болни богаташи. В Изсраел, в САЩ, някъде в страните от ЕС. А вие продължавайте да се радвате, че България е демократична страна, член на ЕС."

И резултатът е вече налице. Страшният резултат, зловещият резултат, демократическо-либералният резултат. Неизбежният резултат при наличието на юдейските правителствени надзорници. нали знаете, че в националния характер на юдеите влизат жертвоприношенията на деца. И ето какво се случва:

"Тялото на обявения за издирване 7-годишен Веселин Игнатов от софийското село Кътина, който страда от аутизъм, бе открито около 14.30 часа вчера в Искърското дефиле, близо до Реброво.

Информацията бе потвърдена от пресцентъра на МВР и от шефа на СДВР Валери Йорданов.

Той заяви, че предстои днес да бъде извършена аутопсия в Центъра по съдебна медицина и деонтология на УМБАЛ "Александровска", за да се установи каква е точната причина за смъртта на малкия Веско.

По-късно от Софийска окръжна прокуратура уточниха за news.bg, че аутопсията е приключила, но не пожелаха да дадат информация за резултатите от нея.

При първоначалния оглед на тялото експертите са установили, че е силно обезобразено, което затруднило разпознаването му. Детето е било разпознато от близките му по дрехите. Задължително ще бъде направена и ДНК-експертиза.

По предварителни данни тялото на детето е престояло във водата около 30 дни. По него не са открити следи от насилие, а причината за смъртта е удавяне. Това заяви началникът на областната дирекция на полицията Пламен Василев, цитиран от БНР."

Силно обезобразено тяло на едно българско детенце, а от полицията вече казват, че насилие няма. Не се ли уплашихте вече? Аз се уплаших.

Какво предлагам? Ясно е, че за разлика от случаите на разни кражби и злоупотреби, тоя път не бива да останем равнодушни. Та сега предлагам всеки да напише поне на пет места за геноцида над българите, извършват от нашите демократическо-либерални правителства. Желателно е в чужди сайтове и форуми. Да се развикаме, да се разпищим, да почнем да говорим направо, без заобикалки и на всеослушание.

В противен случай убийствата на деца ще продължат. Без на някой да му пука от това. Най-малкото на Бойко. Той съвест няма, доказал го е.
 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tomcat - Deivid Rokfeler e baya na vuzrast I ...
02.06.2010 19:29
Deivid Rokfeler e baya na vuzrast I mu tryabvat rezervni charkove na "choveka"
цитирай
2. tomcat - Незнам на ли знаеш на тази случай но ...
02.06.2010 20:31
Незнам на ли знаеш на тази случай но преди няколко месеца компанията Халибъртън ,която се занимава с предоставянето на наемници на войните в Ирак и Афганистан ,беше разкрита в ракъводенето на педофилски обръчи с иракски деца.Всичко това в официално разследване на конгреса и как никоя мейнстрийм медия на обърна внимание.Като се представя само, че тия уроди правят ритуални изнасилвания и жертвоприношения на малки деца..... десетки хиляди изчезват всяка година безследно,един Бог знае къде и как свършват.
цитирай
3. eltimir - САЩ и децата ни
02.06.2010 21:03
За този случай не знам, обаче съм чел повечето от книгите на Юрий Воробьовски. Той описва цялата методика, като се опира предимна на факти от войната в бивша Югославия. И колкото повече научавам, толкова повече виждам как нещата ужасно си приличат. А преди Воробьовский мисля, че Уилям пиърс беше писал как почти всички педофилски мрежи по света са организирани от евреи. Значи трябва да се удари по корена на злото. И тъй като не ни е възможно да унищожим Изсраел и неговия слуга САЩ, то поне можем да бойкотираме партии, в чието ръководство има евреи. Или партии, флиртуващи с евреите. Като ГЕРБ и РЗС, например. И най-вече да кажем на всеослушание, че няма да подкрепим тези партии, защото в тях ръководителите са детеубийци. Или в най-добрия случая като Бойко и Янито, са слуги на детеубийците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004716
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930