Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2010 17:40 - Китайска стена и у нас
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2991 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

Стената на снимката е построена, за да предпази йеховаизбраните юдеи от диваците и варвари палестинци. Същите стени скоро ще бъдат построени и у нас, тъй като отношението на изсраелтяните към всички видове туземци е еднакво.

Както е тръгнало, скоро в България ще се построи китайска стена. Даже не една, а доста на брой Китайски стени. Стените ще служат, за да възпират варварите, туземците, тоест българите да не нахлуват нерегламентирано в принадлежащите на богоизбрани израелци територии. Териториите се намират на територията на уж суверенната, уж държава и уж все още носеща името България. Не ви ли се вярва? Почакайте и ще видите. Когато преди 12 години писах за тези планове, едни искаха да ме вкарат в затвора, а други да ме изкарат луд. Нито  едното, нито другото се получи, обаче днес думите ми намериха потвърждение.

Израел има интерес към покупката на земи в България

„Израелските компании проявяват интерес към покупката на земеделски земи в България.

Това стана ясно на срещата на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов с неговия израелски колега Шалом Симхон, министър на земеделието и развитието на селските райони.

България разполага с държавни земи, които в кризата държавата не може да ги управлява добре и възнамерява да продава част от имотите на Държавния поземлен фонд, обяви министър Найденов.

Той обясни, че държавата има близо 3 млн. декара земи. Министър Найденов предложи да се създаде съвместен проект с Израел за по-рационално използване на земи от държавния фонд.

Другите интереси на Израел са насочени в областта на напояването и агротехнологиите. Министър Найденов посочи на срещата, че държавата няма средства да възстанови разрушените системи за напояване.

Надяваме се да ни помогнете да вкараме израелски технологии за напояване и много пустеещи земи да се възстановят и да станат обработваеми, особено тези от държавния фонд, подчерта българският министър.

От своя страна израелският министър Симхон допълни, че Израел ще предложи сътрудничество с технологии за напояване и проекти за земеделски земи.

Министър Найденов поиска помощ и съдействие още в областта на безопасността на храните. Израел пък се интересува още да помага за модернизиране на млечното говедовъдство в България, обясни министър Симхон.

Освен това и от месопроизводството и специално в отглеждането на месодайни породи говеда в България с цел да се изнася месо за Израел, тъй като имат недостиг.”

Сега видиотените, извинете, проеврески настроените идиоти ще ми възразят, че изсраелтяните само щели да купуват, а после да ни помагат. Да, де! По същия начин се почна и в Палестина. Първо ще ни дадат пари, даже много пари. После ще обезценят парите и ще се окаже, че не са ни дали никакви пари. После ще тръгнат булдозерите. След тях иде ред на Стената. А после? Е, ако допуснем нещата да стигнат дотук, нас после няма да ни има, така че по-нататък какво ще се случи, това не ни засяга.



Тагове:   туземци,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Е да, ако почнем да ПРОДАВАМЕ замя на ...
04.06.2010 18:02
Е да, ако почнем да ПРОДАВАМЕ замя на евреите, ще се случи същото като в Палестина! На там сме тръгнали уверено, да си продадем земята завоювана с кръв и меч! Новата Юдея ще бъде тук май,а? Е да,ама ако позволим!!!
цитирай
2. koki4e - И аз мисля,че
04.06.2010 18:09
не хубаво да си продаваме земята на когото и да било - евреи,турци,гърци,руснаци...и т.н. ,но като не я обработваме ние....Българските прекупвачи само я изкупуват по - евтино,за да я продават после скъпо на чужденци,но всичко вече е пазар.
цитирай
3. raders - За съжаление е така, но не съвсем. ...
04.06.2010 19:19
За съжаление е така, но не съвсем. Защото, ако не я изкупят евреи или европейци /понеже ние не можем/, ще я изкупят турци. Схващаш ли?
цитирай
4. анонимен - Значение
05.06.2010 10:09
Дали има значение,кой откъде каква земя ще купи.Може би има ,когато държавното управление е слугинаж.Тогава тежко и горко на територията и на живеещите на тази територия,пък макар и определена като държава.
цитирай
5. tota - Тъжно,много тъжно е всичко споделено тук...
05.06.2010 12:29
Земята няма цена и не бива да се продава!! Дано мъдростта да ги осени!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003906
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930