Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2010 22:35 - Произходът на политиците е разкрит
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 13257 Коментари: 15 Гласове:
2

Последна промяна: 05.06.2010 22:53


image 
  Бойко Борисов ни проглуши ушите с дядо си, ама защо ли не казва нищо за своя прадядо? И защо не признава, че е близък роднина с Мангал Костов? И със Сер Гей, и с Ахмед Поган, и със Симеон, дядото на Хасан? И че над всички тях стои главният старейшина Гошо Шопара, познат още като Джордж Сорос?
Най-после! Ние отдавна си го знаехме, ама друго си е, когато подкрепим своите твърдения с реални факти. Първо обаче ще припомня какво писахме тук, в тоя сайт по повод на свинския грип. Не само аз писах, хунор също излезе с превъзходен анализ. И ние доказахме, че така нареченият „Свински грип” е само поредната измама, сътворена от свинете-политици. Дойде ред да си го признаят:
  „Пука се балонът "свински грип"
image
Стига сте се възмущавали, че политиците, тези свине постоянно прескачат като маймуни от една партия в друга. Ами че те се женят помежду си. И както вече обясних, всичките са роднини.

Трима учени, които са съветвали СЗО какви мерки да предприеме по време на пандемията от свински грип, преди това са получавали пари от фармацевтични фирми, забогатели покрай паниката от А(H1N1).

Критиците, които обвиняват Световната здравна организация, че миналата година е преувеличила последиците от свински грип, вече имат нов аргумент в подкрепа на становището си. Британското медицинско списание British medical journal излезе със статия, в която се доказва, че става въпрос за конфликт на интереси.

Учени, които през 2004-а са писали препоръките на Световната здравна организация как правителствата да се борят с пандемия, преди това са получавали пари и от фармацевтични компании.

Става дума за фирми като GSK и Roche, които произвеждат Тамифлу.

Говорим за конфликт на интереси, който до момента СЗО не е обявявала, пише британската медия.

Според вестник Гардиън миналата година фармацевтичните компании, изработващи ваксини и препарати против свински грип, са спечелили 7 млрд. долара от правителствени поръчки.
В крайна сметка повечето хора не пожелаха да се ваксинират, защото свинският грип не се оказа толкова сериозен. Случаят в България е същият - ваксините, поръчани от здравното министерство, стоят на склад.

Припомняме, свинският грип коства поста и на бившия здравен министър Божидар Нанев. Именно заради скандал с доставката на ваксини и противогрипни препарати от компанията Рош, Нанев бе обвинен, че е ощетил държавата с милиони.”
  Само където не ни казват националността на измамниците, ама ние и това знаем. Ощетиха ни с милиони, предизвикаха ненужна паника, а после се възмущават, че се надигал антисемитизъм. Макар че е по-правилно да кажат антиюдаизъм. Та тези юдейски свине, чийто слуги са нашите политически ръководители умеят да вършат само и единствено свинщини. Затова и ние сме принудени да водим такъв свински живот. Откъде обаче се взеха политическите свине? Откъде се пръкнаха изведнъж толкова много свине в човешки облик? Ами от Китай. Да, майтап няма. Оказа се, че в Китай е констатиран известен излишък от населението и китайците решили да пратят тукполу-хората от свински тип, а там да си останат само човешките хора. Вижте сега откъде тръгва цялата работа: „Феномен:Роди се прасе с глава на маймуна !
image
А това е прадядото на първия демократичен политик. Ура!

от Bijutera на Сря 13 Авг, 2008 14:51
Прасе с глава на маймуна се появи в отдалечено китайско селце, съобщават "Дейли Телеграф".

Животното е едно от 5-те прасенца, родени наскоро във фермата на Фенг Чанглин, в село Фенгжанг, община Хсипинг. Прасето има челюст, сходна с маймунската, малък нос, тънки устни, а предните му крака са по-къси от задните, което го принуждава да се придвижва с подскоци.

"Наистина е отвратително. Никой няма да иска да го купи и се стряскаме само като го погледнем.", оплаква се Фенг пред вестник "Ориентал тудей".

Не всички са отвратени от прасемаймуната, която се е превърнала в туристическа атракция - десетки китайци от околността идват всеки ден, за да я снимат.

"Синът ни хареса животното и ни спря да го изхвърлим. Обича да си играят и даже го храни с мляко", разкрива жената на Фенг. Съседи настояват семейството да запази животното, за да видят как ще се развие, когато порасне.”

Та нещата се изясниха. В Китай се родила политическа маймуна от демократичен свински тип. Отначало китайците се забавлявали, оставили свинската маймуна жива. Но поради вродената си неприязън към демокрацията я експулсирали. Също както навремето индусите експулсирали племената Чандала, та светът се напълнил с мангали от цигански произход, които искат да ги наричаме „роми”. Така и китайската свинска маймуна се развъдила страшно много. Само че маймуната притежавала едно много голямо достойнство. Била граблива като маймуна и лакома като прасе, затова пък била послушна и мразела да разсъждава. Тъкмо заради последното нейните юдейски стопани я избрали за политик. Да управлява непослушните туземци.

Признавам, може би нещата не са се развили точно така. Може би някъде съм сгрешил. Но като цяло историята е вярна. Помислете и ще се съгласите с мен. Сега ще ме питате какво предлагам. Ами предлагам да подходим индивидуално. Маймуните да ги окачим по дърветата, а свинете да заколим. Представяте ли си каква дълга и весела Коледа ще настъпи! Само че преди това трябва да отменим акциза върху виното. Защото съгласете се, свинско без хубаво вино не върви.
 


Тагове:   маймуни,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Иииихааа, свинско и винско. . . П...
05.06.2010 22:48
Иииихааа, свинско и винско... Перфектна статия! Поздрави!
цитирай
2. анонимен - За свинкярите
07.06.2010 17:03
Свинярът Ивайло пасейки, пасейки цар на българите стана.
Мутрата Бойко Свинкяров, пазейки една голяма комунистическо-правешка свиня до министър председател стигна. Самодоволно грух-грух се чува от луксозния правителствен свинарник. Кога ще дойде Колед-а за народа ???
цитирай
3. feldmarschall - хммм...
10.06.2010 07:57
елти защо си се снимал ?
цитирай
4. анонимен - Какъв е този трик пак ?
16.06.2010 14:52
И къде изведнъж изчезнаха коментариите под "Миналото още смърди" ? Кой ги изтри, ти или дрогарите ? Имаше коментар на анти666 и от теб самия.

Доста пъти се забелязват подобни изпълнения, защо ли ?
цитирай
5. анонимен - И какъв е отговорът ?
16.06.2010 15:09
И какъв е отговорът, кой изтри коментариите ?
цитирай
6. анонимен - Ясно значи кой, щом няма отговор.
16.06.2010 15:14
Е браво тогава и защо ли не ме учудва, поредния борец само на теория.
цитирай
7. eltimir - И къде изведнъж изчезнаха комен...
20.06.2010 21:49
анонимен написа:
И къде изведнъж изчезнаха коментариите под "Миналото още смърди" ? Кой ги изтри, ти или дрогарите ? Имаше коментар на анти666 и от теб самия.

Доста пъти се забелязват подобни изпълнения, защо ли ?

Значи си видял нещо, което поне аз не съм видял. Този текст го пуснах във втория си сайт и коментари не съм виждал да е имало. Впрочем тук, в тоя блок ми е сложено ограничение и не мога да публикувам. От онова същото, което е само минало, което е мъртво, и на което не трябва да обръщаме внимание. От онова същото минало, което е мъртво, но което още е тук и още смърди и трови въздуха ни.
А дали съм борец или не, не си ти тоя, който ще преценяваш. Ако ти се чете повече, ела в сайта ми:
http://eltimir.ucoz.ru/
Той е на руски сървър, където няма демокрация, затова пък няма и цензура.
цитирай
8. анонимен - Отговор
21.06.2010 11:14
Аз имах предвид тук http://erigkan.ucoz.ru/ и допускам, че ти не знаеш кога и какво трият или просто не си обърнал внимание покрай какафонията с компютритети. Просто искам да ти е ясно. Колкото до борец ли си или не, вметката беше само при положение, че ти си изтрил коментариите и ако е така, то е по команда. Само допускане. Ето защо пиша, за да ти е ясно какво става при положение, че се трие. Това че е руски сайт, не променя много нещата, но сигурно в бъдеще ще се увериш сам. Церберите на цензурата са абсолютно навсякъде, но под различни маски, бъди сигурен и нямай излишни илюзии. Дори и в страна като Иран са в наличие, само че маската им е съвсем различна от тип религиозен, но този който им дърпа конците е пак от един и същи Център, като на всички останали. Зарибили са целия свят, но се проявяват, естествено, по различен начин, според местополжението и даденостите по места. Същото е и с индивидите, проявява се по различен начин, според неговата индивидуалност и развитие, както и мястото където се намира, но са вързани с въженца пак към Центъра. Ти си ги знаеш тези неща, но не винаги ги връзваш с конкретиката на момента. Това е. Жив и здрав. Вярно е, никой не може да ти каже борец ли си или не, но е важно ти да устояваш на течението, защото тепърва ще става много силно.
цитирай
9. atila - Едно непубликувано съобщение до Елтимирич от неговият сайт поради банн.......
05.07.2010 00:21
Елтимире, ти си си човек на службите, не се крий зад фалшивият си анти-комунизъм.

Вербуван си още в затвора в Стара Загора, за твое нещастие и аз съм лежал в този затвор и в приемното отделение бях с един твой съотреядник криминален за убийство, сега излежаващ втора присъда пак за убийство и той доста пикантни неща ми поразказа за теб, така че хайде намали си огънят, че наистина ставаш смешен със постоянните ти заплахи за съдилища.

Защото нали знаеш в тази комунистическа държава кой успяват да осъдят хората казали им истината в очите? Защото ако някоя правозащитна организация вземе и се заяде с теб за тоновите ти анти-циганска и анти-еврейска пропаганда тук в сайтът ти, братче, повярвай, не Жеков, а ти трябва да изгниеш за втори път в затвора. И ако толкова много държиш, мога да си поиграя да заснема всичката ти кал по малцинствата и еврейте и да ги приложа като някаква доказателствен материал.

Жеков може да е всичко за вас, но до сега не съм го чул, да обижда и да псува Цигани и евреи в предаванията си. А нали си запознат с конституцията ти! какво проповядва? http://www.parliament.bg/?page=const&lng=bg

Но както се вижда че теб не те пипат, защото как ще бутнат човек на службите, а в тяази държава съдят и дават една камара години затвор за къде по абсурдни неща, за 2 кг. бакър например, а теб те толерират и траят, защото както се вижда, че май руските служби са те поели под крилото им, пишеш на техен безплатен сайт, така че наистина човече, осъзнаи се за да не стане така че ти си за съд.

Мен ме изкара за човек на службите, само защото ми писна от подобни на теб хора, да ми се качват на главата из форуми и в реалноста, похитих автобус за да си диря правата на свободен човек и гражданин на една неблагодарна държава като Абсурдиния, ти го изкара на някакъв мега фантастичен заговор на ДАНС(ВАЛС) и тем подобни службици в камунистическии болгарий.

Да ти кажа честно, съжалявам изобщо за какво те подкрепих, когато през 2006 г. те запалиха в ЛС до теб във форумната тоалетна на вестника калтака. Тогава от чисто човешка гледна точка те подкрепих, а ти за благодарност изсипа един тон помия срещу мен, така че май по скоро ти си за съд и да си плащаш след това като поп осъдили те човек. За това не се чуди защо те изоставят най-верните ти приятели и ти обръщат гръб, защото си супер неблагодарен и неетичен към хората помагащи ти и опитващи се да те подкрепят.
цитирай
10. eltimir - Цензура и служби
20.07.2010 10:15
Наистина не бях влизал дълго време в сайтовете си. И наистина не съм видял. Не, аз нищо не съм трил.
Сега до помака "Атила". Факт е, че моите приятели от Старозагорския затвор пишат в спомените и книгите си само добри неща за мен. Факт е, че и след затвора с тях си останахме добри приятели. Факт е, че СЛЕД, а не преди затвора Илия Минев ми стана кум. Който иска, да погледне тези фотогалерии, те говорят достатъчно:
http://eltimir.ucoz.ru/photo/3
... Олелеее, едната, с личните ми снимки вече я няма, избегала е някъде. Ама и другата е достатъчна.
Сега за това, че си лежал в същия затвор. Разликите са две. Че аз съм лежал през 1978-1980 година, а ти лежа преди година или две. През 2007-2008. Тази разликасъвсем не е маловажна.
Втората разлика е, че аз лежах за антикомунистическа пропаганда, а ти лежа за отвличане на автобус с мирни пътници и застраши живота им. Има и още, ама не ми се пише. Тези, на които държа знаят. Останалите не ме интересуват.
цитирай
11. eltimir - И къде изведнъж изчезнаха комен...
20.07.2010 12:01
анонимен написа:
И къде изведнъж изчезнаха коментариите под "Миналото още смърди" ? Кой ги изтри, ти или дрогарите ? Имаше коментар на анти666 и от теб самия.

Доста пъти се забелязват подобни изпълнения, защо ли ?

Малко си пообъркал материалите. Коментарите си стоят, само че са тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/dimitr_radev_umrjal/2010-06-15-1047
цитирай
12. atila - Специално до агент елтимир на руското ГРУ
23.07.2010 21:33
2009 г. беше това със старозагорският затвор елтимире. А и не увъртай, доста лошо се приказваше за теб, поразпитал съм тук таме, така че няма нужда от само реклама.

А колкото до автобуса, ами не случайно твоят любим приятел пингвин димитров както го наричаш, говори с мен и му стана ясно, че с мен пет шест не бива и за да няма по големи усложнения за него, за партията му и системата му, предпочетоха с малкото да минат, за да не минат с по големи катаклизми.

И на теб адски много ти благодаря за подкрепата елтимире, наистина. Възхитен да останеш от подкрпеата на подобни на теб самоназначили се съдници.

Пътниците и въпреки заплахите ми, ме подкрепиха и не пожелаха да водят с мен дела, явно убедени от думите ми че няма смисъл човек да се разтакава с години по съдилища за да осъди един човек и си карат живота спокойно хората в безхаберната държава Абсурдиния.

Така че остани си със здраве агенте на руснаците и когато сметнеш че ти е застрашен живота, тогава недей да търсиш никакво съчувствие в хората. Спомни си собствените думи, който са в подкрепа със една зла машина и по малко вдигай парата, за да не се излагаш поне пред себе си.
цитирай
13. анонимен - Ангеле, не обръщай внимание на п...
23.07.2010 21:40
Ангеле, не обръщай внимание на психически нестабилните провокатори! Съсредоточи се в това което е целта, а не в провокираните бръщолевения! Поздрави!
цитирай
14. atila - И доктора каза! синко, я се качи на тази стълба която е нарисувана на стената и си върви в къщи, качиш ли се на нея и те пускам в къщи
23.07.2010 22:23
Хайдеее, поредният хаховец имащ се за психически здрав, а всички останали са задължително луди за него.

Добре добре, Абсурдиния отива на финален акорд, да рукоплескаме на сцената и да гръмнем за финал с пушката закачена над сцената от първо действие, защото при нас пушка не гръмне ли, значи никаква постановка не сме изнесли.
цитирай
15. анонимен - Параноиците нямат свършване...
23.07.2010 23:28
Параноиците нямат свършване...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006791
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930