Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 16:09 - Писмо с коментар
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2290 Коментари: 0 Гласове:
2



Първо писмото, след което ще добавя мой кратичък коментар. За изясняване на обстоятелствата и фактите. Защото така някои неща не стават много ясни.

"Подател: Силвия Мирчева
До: jordanstajkov@abv.bg
Копие до: Георги Георгиев
Относно: Докога, Българино?
Дата: Сряда, 2010, Юли 28 11:43:18 EEST

Добър ден!
Чета сайта на "Движение Воини на Тангра" (още когато "Севар" и "Чое" бяха негови Админи) от ... откак имам интернет - 17.08.2004 г., а съм регистирана в него като "ЛЕМС" на "сакралната" за НБН (Някои Ботевградски Нищожества) дата 22.08.2004 г. Не проклинам деня, в който намерих Пътя към Воините, само страдам, че в заблудата си сбърках идентификацията на Воина на Тангра. За мен, т. нар. и пишещ навсякъде под псевдонима "Елтимир" е едно нещастно същество (не бих го нарекла дори Човек), записало Спуснато му от Небето Знание и с НАЧИНА по пропагандирането и разпространяването му НАВРЕДИЛО повече от всеки друг на Идеята за България - земята на Тангра, последното убежище на БЪЛГАРЩИНАТА.
За мен Словото е Свято: Оръжие за Бой, Победно Знаме, Факел, но и Пристан за Духа и Храна за Душата. И като такова го използувам. За смъртен Грях приемам Словоблудството и ЛЪЖАТА!
Това си е Мое вярване и жизнен принцип и причината да Ви пиша.
Уважаеми Админе на сайта, не Ви познавам - нито лично, нито задочно, нито .. никак. Пиша Ви с цел: уведомяване за нередност на сайта "Движение Воини на Тангра": периодично в темите се появяват голословни твърдения по мой адрес, открити заплахи за живота ми, както и целенасочено се насъскват пишещите и четящи потребители да ме премахнат физически.
Знаете, че съм със забрана да пиша при вас - БАН има на акаунтите с които пишех "ЛЕМС" и "Елена" ... не помня докога 2012 или 2036 г.??!. Смятам за безкрайно Нечестно спрямо аудиторията да пиша от клубове под чужди имена или да ползувам проксита и да ви късам нервите с безсмислена игра на .."Жмичка" или "тука има - тука : НЕМА я!". И най-важното: не смятам за редно за превръщам "Олтара" в ... кенеф. Така че, практически не мога да изоблича клеветника.
Вие сте този, който следва да прецени КАК да се защити Истината, който е Една, но не тази, написана в постингите на "НВН".
Щастлива сряда Ви желая!"

Така. Както нееднократно казах, не само едно куче се казва Шаро. Не разбирам защо г-жа Мирчева си мисли, че именно тя е онази Силвия, за която говоря. Или нейната гузна съвест я подтиква да мисли така?

За "нещастника" отговорих, но си мисля, че не е достатъчно. Затова предлагам нещо. Уважаема госпожо Мирчева, Вие съгласна ли сте да публикувам извадки от личната кореспонденция между двама ни? Макар че в моя сайт не е прието да се пуска порнография, този път ще направя изключение. Пък и сайтът си е мой и в него ще пускам каквото аз си реша. Вие питате за Истината? И аз питам за същото. И аз от известно време все питам за един генератор, за прекарването на който не е достатъчен обикновен автомобил, та разни микробусчета се налага да бъдат укрепвани допълнително, за да понесат товара, който явно е доста тежичък. И други неща питам, само където няма кой да ми отговори. Ама нали знаете, госпожо, аз съм просто селско момче и със своя селски инат ще продължавам да питам. Само за едно няма да питам - за вашата националност, госпожо Любенова - Мирчева. Защото прекрасно знам, че Вие сте еврейка. Това ми съобщи д-р Симеон Войнов, който малко по-късно бе убит заради разкритията, направени от него.

С госпожа Мирчева дотук.

Силвия обаче продължава да мълчи. Затова и на нея ще кажа: Силвия, сега вече съм в значително по-добра физическа форма и няма да се поколебая да се защитавам. От една страна не обичам неканените гости. От друга - не ме е страх за живота ми и ще отвърна на всеки удар или опит за удар. Така че единственият изход е да се споразумеем за генератора. Много ми е домъчняло се семейството и искам да се върна в Ботевград. Само че засега не мога да си го позволя. Заради генератора. Ще се споразумеем ли, Силвия, или ще падат още трупове? Навремето вие убихте Цветомир Йолов и Иван Митев, за да не се разприказват. Сега не знам кого ще убиете, но след информацията, която ще изнеса със сигурност ще убиете някого. Вие по традиция и по навик избивате своите хора, Силвия. Избивате ги за най-малкото прегрешение или даже с превантивна цел. Та и сега съм сигурен, че ще убиете някого. Сега обаче е различно. Така, както бе различна и техниката, с която ме атакувахте. Ще се споразумеем ли, или тоя път наистина ще стане международен скандал? Защото този път се ангажираха не онези пикльовци от Движение "Воини на Тангра", които ти за нула време успя да зомбираш. Този път се ангажираха истински сериозни хора и работата взе да става дебела. Ангажираха се и други и местенето от квартира на квартира съвсем няма да ти помогне да избегнеш срещата с тях. Най-малко ще ти помогнат НСО, НРС и ДАНС. А защо няма да ти помогнат, знаеш го по-добре от мен. И така, Силвия, ще има ли споразумение или ще падат нови жертви?

Аз не искам смърт, Силвия. Не искам кръв. Но колкото и да ти е чудно, аз също имам инстинкт за самосъхранение и не искам оня генератор да ме доубие. Ако ти имаш някакво друго предложение, кажи го. С удоволствие ще помисля върху него.
 


Тагове:   убийства,   ДАНС,   мирчева,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004087
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930