Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2010 06:46 - Педераската държава
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
4



Или Булгейрия по стъпките на Изсраел
image

С какъвто се събереш, такъв ставаш. Та нашата бивша България след като се сприятели с Изсраел постепенно почна да се изпедерасва и да се превръща в Булгейрия. Затова тук изродите живеят добре, а на обикновените, на нормалните хора им става все по-трудно да поддържат дори едното си физическо съществуване. Крайната цел на управляващите педераси е да затрият хората и накрая да останат само изродите. На мен пък ми се ще да е обратното. Нормалните да затрият обратните и най-после и ние да заживеем като хора. Като нормални хора, каквито всъщност сме. Предлагам на вашето внимание статия, взета от блога "Седянката на Ламбо".
  Какво видяхме ... и не видяхме на Гей-Парада
  Автор: lambo
Третия вече Гей-парад в София бе наречен от организаторите, Парад на гордоста !!! Колкото едно твърдение е по-абсурдно, толкова по-лесно се налага нали ? Нима е гордост, да те шибат изотзадзе ?! Простете за израза, но както се казва "НА ЗЛА КРУША - ЗЪЛ ПРЪТ"

Станах банален с моята любима поговорка
"КАТО ГЛЕДАШ - ВИЖДАШ ЛИ ?"
Та какво видяхме този път, за разлика от предишните два парада :

1) "Независимите" медии отрано почнаха да обработват общественото мнение. За "правото" на изродите да бъдат признати за някаква сексуална разновидност, а не криминални престъпници, каквито са в действителност. Крайната цел на тези кампании е една - да бъдат узаконени хомобраковете в БГ и да получат право да осиновяват деца. Казано по прямо ... гадовете искат да се доберат до дупенцата на дечицата законно.

2) "Независимите" медии под диктовката на ония хазари-лихвопийци от Уолстрийт, начело с Ротшилдови, обаче този път подеха много опасна медийна атака. Те започнаха да лепят лейбъли като "добрите и толерантни гейове" и ... "лошите националисти, православни християни с неонацистки уклон"
Аааа ето къде ги боляло хазарчетата ... Християнската религия винаги е била и сега е главния им враг.
А колкото до нацизма, той бе създаден както знаем от Ротшилд и другите хазарски банкери. Това че начело на фашистката партия бяха сложени крипто-хазари начело с Адолф Ротшилд (Хитлер), Гьобелс, Хайдрих, Рибентроп и т.н е само добавка.

3) За пръв път в Атаката се включиха открито, с недопустима намеса във вътрешните ни работи, посланниците на държави, където хазарите-банкери командват парада - САЩ, Англия ... Щото това и преди се правеше, но скрито. Явно не са доволни от жалките резултати досега.

4) За пръв път "крайните националисти" от Атака, вместо гневно да се противопоставят на това гнусно сборище, си подвиха опашките и се скриха в дупките си кат лалугери. Щото Сидер-Пидер си е правил едни голи снимки като млад, които много ме карат да се съмнявам, в това че е "десен".
За пръв път една парламентарна партия, открито подкрепи гейовете ... и така известния у нас Мангаль Костов стана Педал Костов.
Но аз не мога да си обясня, защо Главното МУФТийство, не подкрепи Синода както по-рано ! Че нали не само според Християнската, но и според Мюсюлманската религия Педерасчийството е смъртен грях ?!

5) И накрая "добрите и толерантни гейове" поискаха промени в НК, с които на практика, всеки който се опита да защити морала на нацията и децата ни, може да бъде пратен в затвора. Задава се нова страшна Диктатура - на извратеняците.
Които не продължават живота, а го прекъсват. И именно това е интимната цел на ония гадове от Уолстрийт - да се унищожат демографски християнските нации.

Засега те не успяват. Колкото и да ги броих по снимките, на парада имаше 100-150 гея, а не 700 както лъжат. Все пак искам да ви предупредя :
  "ХОРА БДЕТЕ - ЮДОФАШИЗМА НАСТЪПВА"  



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996861
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031