Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 16:52 - Цветан Цветанов и Янко Янков
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3521 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.08.2010 17:03


image Проф. Янко Николов Янков, който пръв заяви, че у нас Мафията си има държава. Още преди години проф. Янко Янков писа, че в нашата държава няма Мафия, че у нас Мафията си има държава. Сега гледам, че вътрешният министър Цветан Цветанов повтаря същите думи. Дали пък на Цветанов не му е дошъл акъл в главата? Не вярвам. Не вярвам, защото именно с изричното разрешение на Цветанов пребиха от бой проф. Янков, осакатиха го за цял живот. И то не на някое тайно място, а в самия център на София, пред Съдебната палата. Не вярвам, и защото заместник на Цветанов е друг виден мафиоз и наркотрафикант, сътрудникът на турската терористична организация "Сивите Вълци" Павлин Димитров. Нека сега прочетем какво твърди Цветанчов, о после ще прочетем нещо, отнасящо се до моралния му облик. http://www.blitz.bg/news/article/84806 Цветанов: Истина е! Мафията си има държава  image Министър Цветан Цветанов от партия ГРОБ, който повтаря думите на проф. Янков, но същевременно нарежда на ДС престъпници да го пребият от бой. Решението на съда да пусне от ареста задържаните при спецоперацията "Килърите” ще има сериозни последици, смята вътрешният министър Цветан Цветанов.
Освобождаването им ще осуети по-нататъшните действия по разследването, така се създава предпоставка за ликвидирането на някои от участниците в престъпната група и нека това решение на тежи на съвестта на съдебния състав, който взе такова решение, коментира той по бТВ тази сутрин. Цветанов добави, че се е надявал, че с промяната и политическата воля в новото управление на страната ще има промяна и съдебна воля, за да може държавата да излезе от тази дупка, в която стои през последните 20 години. За съжаление се потвърждават думите, които бяха казани преди година, че мафията си има държава, отсече силовият министър. По думите му има свидетели, които доказват, че сим-картите, с които са засечени обвиняемите в момента на убийството на Юри Галев са ползвани точно от тези лица. Има данни, които доказват, че това са хората, които са комуникирали. В 4.00 – 4.50 часа сутринта се осъществява комуникация за опита за покушение върху Галев на 13 юли, между стрелеца, Васко Кеца и Пешо Сумиста и други двама. Тогава извършителите решават са се изтеглят и не осъществяват замисъла си. Стрелецът се е намирал в района на клетката при Бели Искър. На 20 юли имаме абсолютно същото разположение и движение на хората от Червен Бряг към Самоков. Комуникацията се осъществява в момента, когато Юри Галев излиза от заведението, разказа още Цветанов, след като вчера съдът сметна, че не е доказано, че на картите на ползвани точно от арестуваните "килъри”." Сега вижте нещо любопитно за същия "моралист" Цветанчов: http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=4648 Цветан Цветанов чака извънбрачно дете 07.04.2009 година "Не е шега от 1-ви април новината, която популяризира в. „Уикенд”, че формалният лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов чака извънбрачно дете след два месеца. Това може да е подаръкът му за евроизборите. Майката- търновската красавица Калина Николова Иванова е навършила скоро 33 години и е в седмия месец бременна. Докато случилото се е щастлива новина за майката, таткото – Цветанов е под пара, стрес и припадъци от високо кръвно от компрометиращата партията му новина. Интересът на медиите, както и на политическите конкуренти като БСП, стресира бъдещия татко. Дали това са християнските ценности на европейския застъпник на ГЕРБ- Европейската народна партия, тепърва ще разберем.
Историята, приличаща на сапунен сериал, започнала през септември миналата година, когато той бил тръгнал на „изтощителна” национална обиколка да агитира хората ( и парите им, може би) да гласуват за партията му- ГЕРБ. При обиколка на нощните заведения, в един от лъскавите барове, след изтощителните срещи, Цветанов се загледал в чаровна дама, която пийвала сама на бара. Жената била поканена на ВИП-масата. Дали са последвали още питиета, не се знае, но че имало романтичен разговор и вечерта продължила чувствено и романтично е ясно. На заден план останала съпругата му и двете му дъщери в София, а влюбването на мъжа, формален лидер било реалност. Влечението се засилвало, срещите се редели една след друга. Хубавата Калина забременяла и решили в началото да скрие хубавата вест от таткото. Макар и бивш полковник от МВР, Цветанов не се усъмнил и не подозирал, какво се е случило и продължил със срещите с чаровната изгора. Твърди се, че й уредил висок пост на търговски представител във водещата фармацевтична компания „Актавис”, която е собственост на исландския милионер Тор Бьорголфсон и държи 30% от пазара на лекарства в България. Тази компания бе набедена в съпричасност с производство на дрога в един от цеховете на фармацевтичния завод в Дупница след работно време от депутата от ДСБ, Атанас Атанасов през май 2008 г.
На третия месец от своята бременност Калина Иванова съобщила на своя влиятелен приятел, че съвсем скоро ще му се наложи да обикаля хипермаркетите и да търси пелени. Сигурно не цената на пелените е впечатлила г-н Цветанов при такива познати от „Актавис”, а семейните и политически проблеми. Красивата Калина отказала категорично да прекъсне своята бременност, като заявила, че християнските й принципи не й позволяват да махне плода. Загадка са нейните политически възгледи.
Сега формалният лидер на ГЕРБ вдигал кръвното всеки път, когато се сети какво е причинил. Лидерът претърпял няколко припадъка според публикацията на в. „Уикенд”. Заради слухове чаровната Калина напуснала Велико Търново и се преместила при роднини в Ловеч. В момента тя не напускала бащиното си жилище и не вдигала телефона."


Тагове:   Янко,   Янков,   беззаконие,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ЯНКО.....
06.08.2010 17:02
ТИ СИ ПРОРОК-----ВЕЧЕ ТЕ ЦИТИРАТ!!!!!
КОМУНИСТИТЕ СА БЕСНИ!!!!!
цитирай
2. eltimir - Къде?
06.08.2010 17:32
Къде ме цитират? Не съм видял.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003648
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930