Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 16:29 - Евреи палят цигани
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове:
3



image А сега погледнете внимателно тази снимка и вижте от кого взема пример евреинът Никола Саркози. От своите сънародници, естествено. От евреите. А циганите нека още отсега си правят сметката какво ще им се случи, когато нас, българите няма да ни има и тук се заселят евреи…
Евреинът Никола Саркози намерил начин да се отърве от циганската напаст във Франция и да насочи тамошните мангали към „дивите балкански земи”. Където им е мястото. И където циганите са получили задачата да изтребват тамошното туземно население. За което, разбира се им е гарантирана пълна свобода и наказания не се предвиждат. Във Франция обаче почнали да ги палят. Ето какво прочетох днес:
Пожар изпепели лагер, населен с български роми, в Париж
Пожар е унищожил ромски лагер в Париж, населен с двайсетина българи. Жертви и ранени няма, но материалните щети са значителни, съобщи бТВ.
Според очевидци става дума за палеж, чийто извършител за момента е неизвестен.
Не се изключва и версията за случайно пламване на пожара.
В същото време продължават острите критики на западните медии към намеренията на френския президент Никола Саркози да изгони от страната ромите нарушители от Източна Европа.
Американският вестник "Ню Йорк таймс” го обвинява, че разпалва опасни антиимигрантски страсти в името на краткосрочна политическа изгода.
И един коментар под статията:„ 5. дегол (анонимен)
2010.08.06 16:06:20
Къде го великият ромски водач Цветелин Кънчев да поведе Свещена война срещу Франция заради мангалската сган?”
И моят коментар към коментара. Не, Цветелин Кънчев, интимният приятел на президента Седефчов няма да поведе никаква война, напротив, ще бъде доволен. Защото поданиците му тук се увеличават. При това с качествен френски материал. И само два въпроса.
Нали в репортажчето се говори за цигански лагер. Защо Агенция БЛИЦ си позволява да нарича циганите „българи”? Не е ли това проява на расизъм и дискриминация?
Добре, нека приемем, че опожареният лагер е бил населен с мангусти, тръгнали от България. Съществуват ли обаче категорични и неоспорими доказателства, че става въпрос именно за български цигани? Ами ако мангустите са тръгнали от друго място? От Румъния, например. Или от Косово, където чух, че шиптарите не се отнасяли особено благосклонно към тях. Или от Турция? И за да сме напълно прецизни трябва да кажем, че в Париж са опожарили лагер, населен с прогонени от родината им индуси, принадлежащи към племената чандала.
Думата има правителството на република Индия.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007947
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930