Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 16:46 - Междубандитската война
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1414 Коментари: 2 Гласове:
2



Не, междубандитски театър!

Още като гръмна скандалът с мнимата заплаха за покушение срещу агента на ДС Ивайло, известен също като Иво Инджев писах, че това е междуособица в комунистическия стан. Фактите в подкрепа на твърдението продължават да се трупат. Само че колкото повече се трупат, толкова повече си мисля, че малко съм сбъркал. Тоест, че междуособица реално няма, че всичко е само една комедия, един фарс. Игра на залъгване, имаща за цел да отклони вниманието на българите от истинските проблеми. Във всеки случай не успях да сдържа смеха си след прочетеното в mediapool.bg. Копирам ви го, за да се посмеете и вие.

"Килърите" можело да убият Борисов, както и да се ликвидират помежду си

"В отприщилата се нова офанзива срещу съдебната власт заради освобождаването от ареста на задържани при спецакциите "Килърите" и "Всичко коз", премиерът Бойко Борисов се закани в сряда, че ще запознае Европол и ФБР със събраните доказателства, "за да се чуе тяхната оценка и дали доказателствата са достатъчно".

Вътрешният министър Цветан Цветанов каза, че съдебното решение за освобождаването на четирима задържани в операция "Килърите", "създава предпоставка за ликвидирането на някои от знаковите фигури в цялостната организирана престъпна група". "И това нека да тежи на съвестта на съда и на този състав, който вчера взе тази мярка", добави той пред бТВ.

Според зам.-главния прокурор Бойко Найденов обаче е още по-страшно, защото "килърите" били готови да убият премиера Бойко Борисов. Борисов, който по-рано бе заявил, че има достатъчно доказателства за вината на "килърите", коментира снощи пред БНТ, че приема съдебното решение като "провокация към държавата и към управлението ни".

Цветанов допълни на следващата сутрин, че неслучайно се говори, че у нас мафията си има държава.

"Килърите" били готови да убият премиера

Пуснаха тези, които са готови да изпълнят мокра поръчка срещу настоящия премиер, каза зам.-главният прокурор Бойко Найденов пред агенция Фокус. "В оперативните разговори, които са водени, става въпрос за това, че тази група действително е приемала да изпълни и мокра поръчка срещу Борисов. Това са сериозни неща. Имаме такива сведения, няма да влизаме в детайли”, каза Бойко Найденов."

И какъв е мотивът, моля? Мотив няма. И няма как да има. Обаче нали "Бате Бойко" на всяка цена трябва да бъде изкаран герой. И както в случая с Иво Инджев се правят нескопосни опити за неговото героизиране. А в същото време...

В същото време никой не обръща никакво внимание на реалните убийства и опити за убийства на последните оцелели ветерани на антикомунистическата Съпротива и на членове на техните семейства. Демокрация. Демокрация? Ако това е демокрацията, не се чудете, че я мразя.



Тагове:   Бойко Борисов,


Гласувай:
2



1. apostapostoloff - И Обама!
06.08.2010 16:52
"Килърите" се готвели да убият и Обама, ама нашето МВР го пази! Овреме разкриха заговора срещу него.

Впрочем, от ненавременната смърт на Борисов полза ще има САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН човек: Цветан Цветанов.
цитирай
2. eltimir - Стара традиция
06.08.2010 17:34
Стара традиция е комунистите, също като бандитите и като общите им господари - евреите да се избиват помежду си. Нищо ново под слънцето на милиционеро капитализма. Или всичко тече и нищо не се променя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007104
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930