Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 07:54 - Цветанов, геноцидът , Мафията
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 793 Коментари: 0 Гласове:
4



Заговори се, че сегашният вътрешен министър Цветан Цветанов щял да става президент. Дали има нещо вярно?

Според мен има. Цветанов отговоря на двете главни условия за висш държавник в бандитска България. Свързан е с Мафията, и е активен участник в геноцида над българите. Не вярвате ли? Ще ви накарам да повярвате.

Вземам определението за геноцид от руския Интернет сайт „Поиск Правды”:

http://poiskpravdy.com/

„Големият енциклопедичен речник дава такова тълкуване: ГЕНОЦИД – „Едно от най-тежките престъпления против човечеството, изтребване на отделни групи от населението по расов, национален, етнически или религиозен признак, а също умишлено създаване на условия за живот, пресметнати за пълното или частично физическо унищожение на тези групи.” А сега си задайте въпроса какво прави властта от 1991 година до наше време в Русия?”

Та какво прави властта, какво правят всичките правителства от 1990 година, та до наши дни в България? Какво правят Бойко и Цветанов днес? Погледнете резултатите от българоубийствената им дейност и съмнения няма да останат. Сега да видим как стои въпросът с Мафията.

Беше през 2001 година, когато Симеон Сакскобурггота бе повикан да изпълни ангажиментите си прад Комунистическата партия и пред световния ционизъм. Тогавашният министър-председател Иван Костов събрал главатарите на Мафията, както и най-видните мутри и рекъл: „Не ме интересува какво ще правите, но за изборите искам пари”. Та правителствата и мафията винаги са работили в много тясно взаимодействие. Цветанов не прави изключение. И щом официално изнесена информация не е опровергана, щом никой не си прави труда да я опровергава, значи и вие не бива да се съмнявате, че е така. Погледнете тук:

 http://networkedblogs.com/6GFJY

Тайна среща между Цветан Цветанов и мафията

„Публикувано от DANGERZONE on авг 9th, 2010 в категория България

В средите на ъндърграунда се носят слухове, че Цветан Цветанов, вътрешният министър на България, събрал мафиотския ни синдикат. Причината била-да бъдат определени новите правила в държавата. Срещата била с нечувани мерки за сигурност и се състояла в държавна резиденция в провинцията. На спявката присъствали Николай Цветин-Близнака (като човек от ВИС), адвокатът на Маджо (става дума за юристът, който представлява Младен Михалев-Маджо в България – като човек на СИК), Иво Каменов (като представител на ТИМ), Румен Николов-Пашата и Красимир Маринов-Големия Маргин. Срещата била продължила няколко часа и завършила с успех. Цветанов си осигурил спокойно бъдеще – война между групировките няма да има. И босовете, и самият Цветанов били на мнение, че времето не е подходящо за сблъсъци и конфронтации. Сега първи враг на вътрешния министър е съдебната ни система. Цветанов категорично заяви, че „Темида обижда честните българи”. След като съдът пусна обвинените по акцията „Килърите” и арестуваните по „Всичко коз”, премиерът Борисов и вътрешният министър Цветанов обявиха открита словесна война на българската Темида. В същото време германският разследващ журналист Юрген Рот твърди, че у нас политическият елит е корумпиран. „Вие имате един корумпиран политически елит. И това е нещото, което подкопава устоите на гражданското общество. Този политически елит не е отстранен от властта или е отстранен само частично. И докато това е така, всяко гражданско общество ще има трудности” – заяви в интервю за радио „Дойче веле” журналистът. След това твърдение Рот уточнява: „А то (гражданското общество) е необходимо в една съвременна демокрация и сред приоритетите на Бойко Борисов за следващата година би трябвало да е подсилването и създаването на силно гражданско общество. За тази цел – пояснява журналистът – трябва масирано да се атакуват корупционните структури, но имайте предвид, че това е и европейски проблем. Вижте Италия, дори Германия… В този смисъл, защо България да прави някакво изключение?” Според Юрген Рот един от основните проблеми в страната ни е свободата на словото и на пресата, която със сигурност не еспечелила от управлението на Борисов. „Повечето колеги, с които разговарям в България, са единодушни по този въпрос” – допълва Рот.”

Дали все пак Цветан Цветанов ще стане президент. Вероятно ще стане. Ако световните банкери решат да го назначат за президент, ще го назначат. Но може и да не стане. Ако ние съумеем да изтръгнем властта в България от ръцете на банкерите и я поверим отново в ръцете на българския народ. Дали ще го направим? Едва ли. И все пак съм длъжен да кажа, че в светлината на задаващите се събития всичко е възможно.



Тагове:   мафия,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006198
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930