Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2010 09:31 - Бежанци – наши и чужди
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3972 Коментари: 3 Гласове:
3



image

Деца сираци, бежанци от Тракия, 1913 година. Тогава България ги прие. Днес същата България прогонва техните потомци и на тяхно място заселва цигани.

През 1913 година Турция изби стотици хиляди българи, а други стотици хиляди прогони от родните им места. България прие прогонените българи. През 1944-5 година комунистическото правителство в България прокуди от страната ни други стотици хиляди българи. През 1956 година в България дойде на власт влашкия циганин Тодор Христов живков и започна да заселва цигани. От Румъния, от Турция, от Гърция и от Сърбия, тогава Югославия. Целта бе увеличаване на населението, независимо от етнически състав. Поне така ни се казваше тогава. Оказа се друго.

От 1990 година насам започна поредното прогонване на българи от България. За 20 години се изнесоха около два милиона. Още милион и половина бяха умъртвени преждевременно. Предимно с икономически средства и отказ от медицинска помощ. На тяхно място почнаха да заселват цигани.

image

Ето ги. Неинтегрираните, неинтегрируемите  европейски цигани. Те идват насам, за да задушат като бурен последните остатъци от могъщия някога български народ.

Хубаво, ама умишлено създаваните тежки икономически условия в страната подтикнаха номадите-цигани да си потърсят по-добри места за живеене. И те почнаха да си ги намират. В Испания, Франция, Германия и въобще навсякъде, където можеха да се устроят по-добре. Нормално е, всеки търси нещо по-добро за себе си и за своите близки. Беше нормално, докато унгарският евреин Никола Саркози не даде сигнал, че европейските цигани трябва да бъдат депортирани в България. Тоест насам да тръгнат нови бежански кервани. Ама за разлика от керваните преди сто години, обитателите на сегашните нямат нищо общо нито с България, нито с българския народ. Та питам каква е целта на занятието.

image

Дали европейските цигани искат да се заселят тук? Кой ги пита? Докарват ги и толкова. Ако си имахме наше, българско правителство можеше и да не ги докарат, ама ние и правителство си нямаме.

Целта на занятието лъсва, ако погледнем действията на други евреи. На унгарския евреин Джордж Сорос, например. Тоя българомразец хвърли милиарди да развитие на циганите у нас. Създаде им организации, които да им бранят правата. Оказа сериозен натиск срещу всички български правителства да дадат нечувани привилегии на циганите. Тоест еврейските усилия са в посока отнемане на правата на българите и даване на все повече права на циганите. Защо, по дяволите? Няколко цитата.

"Израелска фирма купи земи за 1, 309 млн. в Божурище"

„Израелският бизнесмен и вицепрезидент на фирма „Камор ауто” Рафаел Паран е купил земеделски земи в софийското село Божурище за 1 309 000 евро. Фирмата на Паран е генерален представителна германската автомобилен гигант BMW за България.”

image

А ето ви я и крайната цел. Идва фирма „Сион” и тя ще изкупи България. Ще ни даде пари, а после ще ги девалвира, ще ги обезцени. Ще ги превърне в купчина ненужни хартийки. И така срещу нищо, срещу лъжа, срещу измама и мошеничество ционистите ще си присвоят България. Още ли не вярвате?

„Към този списък трябва да прибавим и родопския курорт Пампорово, където бумът на строителството доби невиждани размери и винаги съм се чудел, кой изпира парите си на това място, та го е превърнал в един малък град, докато днес, минавайки през него и чакайки автобуса си на малката автогарка, която се е образувала там, бях изумен.

Първом видях микробусче с надпис на иврит на табелата, а отгоре на български. Помислих, че ми се е привидяло, докато покрай нас не мина такси, чиито врати изцяло бяха залепени с надписи на иврит - бели ленти с черни букви. Таксито мина бавно, покрай нас, явно очакваше еврейска клиентела, която да го спре.

Истински шок предизвика това в мене и нямах време, кога да извадя бързо фотоапарата, за да заснема тези уникални кадри, все едно се намираш, не в Родопите, а в центъра на Йерусалим. Вероятно не видяхме кипита и масури, само защото валеше здрав дъжд, а чифутята не са свикнали с него.

Наличието на еврейски надписи на микробус и такси, говори първом, че тази клиентела там е многобройна и второ - е постоянна, т.е. идва всяка година, което пък ме навежда на мисълта, че вероятно еврейски капитали, използващи български изпълнители са строили в Пампорово и повечето обекти там, де факто са притежание на евреи. Цитата по-горе с дъщерната фирма "Лаудис холдинг" го потвърждава.

Нека който ходи там, д асе озърта за този феномен и да го заснеме, ще сме му благодарни, защото аз не можах, поради проливния дъжд и голямата ми изненада.

Едва ли такива надписи се позволяват от нашето законодателство, особено, ако не са дублирани, т.е. преведени.

В крайна сметка на Пампорово неусетно се е оформила една микроеврейска среда.”

Мога да дам още много примери. За ускореното изкупуване на български земеделски земи от евреи. За създаване на селища от така наречения затворен тип. Тоест недостъпни за никого, освен за обитателите на селищата. За изземването на българската икономика. На практика биват създавани две Българии. Едната – за „избраници”. Оградена с телени мрежи и стени, добре охранявана. Една България без българи. Там българските закони не са в сила, там царуват законите на Талмуда. Другата България се превръща в гето. По-точно в циганско гето. И в нея няма закони. Там на циганите им се разрешава всичко, а на българите им се отнемат и малкото права, които имаха по времето на комунизма. И какво наблюдаваме днес?

Наблюдаваме кервани. Бежански кервани. Българите напускат своята Родина и бягат надалеч от ужаса, от кошмара, от беззаконието и несигурността. Обратно, към България се устремяват кервани с цигани. Нежелани от страните, в които са живели столетия. Прогонени отвсякъде цигани и насочвани да се заселят в България. Не е трудно да предвидим какъв ще е краят на този процес. Кой го извършва вече знаем. А защо го извършва? Ще си послужа отново с цитат:

„Малко хора знаят, че преди да създадат Израел са предлагали на евреите да се заселят в Зимбабве (тогавашна Родезия). Прекрасна природа и климат, богати подземни ресурси - това е самото място,от където техния цар Соломон е влачил роби и злато за юдейското царство. Обаче отказват. Предпочитат пустинната, бедната на ресурси Палестина и враждебно настроените срещу тях мюсюлмани. Причината? Именно заради тази мухлясала дървена философия, както я наричаш -талмудизма. Затова България и ние българите сме им прицелна точка. Тук има неща, които им трябват, а ние (макар и неосъзнаващи) сме им главната заплаха.”

А по-нататък? Какво ще се случи по-нататък?

Зависи от нас. На първо място ние трябва да решим какво искаме. Стига са ни говорили тоя или оня какво иска. Нека поне веднъж и ние да кажем какво искаме. Да отстоим ли тази земя като наша или да се пръснем по цял свят, разтваряйки се сред чужди народи и по тоя начин българите да изчезнат от историята? Та първо да сме наясно с нашите собствени желания и намерения. А после? После може и да ви кажа. Знам, но не съм сигурен, че вие искате да научите онова, което знам.


Аз чакам. Сам, без вас нищо не съм в състояние да направя, затова чакам. Продължавам да чакам, но предупреждавам, че времето за чакане е твърде ограничено.



Тагове:   бежанци,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bellastella - ...
20.08.2010 18:12
Извинения, че не съм по темата. Молбата ми е да помогнем заедно на едно детенце на 4 годинки да живее. Изпратете sms на 17 777 с текст : DMS ANIBEL

Знам какво приживява майката на Анибел в този момент, нека помогнем на малкото слънчице, което отглежда сама, да живее и да има нормално детство.
цитирай
2. eltimir - Съжалявам
20.08.2010 18:25
Наистина съжалявам, нямам телефон. Нито домашен, нито GSM. Имам само Интернет, който ми го плащат приятели, тъй като съм безработен и без доходи. Последния път ми го плати моят стар приятел от политическите затвори Григор Симов. Онова, което мога да направя, е да пусна тема. Дано се отзоват повече хора.
цитирай
3. eltimir - Пуснах тема
20.08.2010 19:07
Пуснах тема в блога, а също в личния си сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Обадих се на проятели и те да пускат. Успех и дано детенцето оздравее!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007150
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930