Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2010 11:11 - Бездната ги зове
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5714 Коментари: 6 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Докато това пръстенче-апаратче се разхожда свободно, никой от вас не е в безопасност. Изгледайте филма, към който ви давам линк и решете как да постъпите. Макар че още сега предупреждавам: избор не ни е оставен. Някой трябва да умре. Или те, нашите убийци, които ние ще се наложи да убием, или ние. Лично аз предпочитам първото. Пожалим ли ги, оставим ли ги живи, те ще убият нас.
http://erigkan.ucoz.ru/

Враговете на България, враговете на българския народ, на българското племе, враговете на целия човешки род са обречени. Те ще загинат, при това в недалечно бъдеще. Повечето от вас, които четете ще бъдете живи, за да видите тяхната смърт. Но това не бива да ви успокоява. Войната не е завършила и дали ще бъдете сред жертвите или ще се наредите сред победителите в края на последното сражение, зависи от вас самите. От вашите знания, от вашата опитност, от решимостта ви да се протипопоставите на Злото. Наготово нищо не се дава. Пиша този увод, тъй като гледам, че в един сайт са приготвили големия тиган, а рибата е в морето. Те си нямат лодка, морето е бурно, вълните са високи, а те не умеят даже да плуват. И не искат да се научат да плуват. Взели са големия тиган и чакат рибката да падне самичка в него. Няма да падне. Някой трябва да я улови и да я сложи в тигана, иначе няма как да се получи. Налага се да свържа две стари теми. Едната е книгото ми "Невидимата атака". Втората тема е за пси операторите, за ГРУпичката агенти на хазарското лоби в ГРУ. За Дружинката, както я наричам. Да, Гуруто на Дружинката от ГРУ е мъртъв. Прокобата го закопа, това се знаеше предварително. Ако вярвате, че можете да четете между редовете, погледнете тук: http://chudesa.net/chernata-vdovica-darina-pavlova-pogreba-poredniya-maj-v-jivota-si/ "Черната вдовица Дарина Павлова погреба поредния мъж в живота си"
image "Гуруто" Радев, който сам за себе си твърдеше, че е полковник от ГРУ умря. Но неговата ГРУпичка, неговата "Дружинка", ръководено от вярната му "дружинна ръководителка", от "кестенката" Чакал още е тук и представлява заплаха за нас. За всички нас. "Май ще се окаже вярно, че красивите жени са обгърнати в мистериозно проклятие. Дарина Павлова, една от най-богатите, най-обсъжданите и красиви жени у нас, загуби още един мъж, с който в определен момент от живота си е била интимна. Ексцентричният художник-график Димитър Радев напусна този свят, покусен от рядко заболяване.
"Фараонската болест”, както е позната аспергилозата, представлява тежко белодробно заболяване, което се причинява от вдишване на гъбични плесени. То покусява дихателната система, като за най-опасни се смятат неговите проявления при птиците.
Именно тази е диагнозата, с която лекарите обосновават смъртта на известния творец. Въпреки че приживе Радев често реставрирал стари икони, никой със сигурност не може да потвърди дали това е причината, поради която той прихванал оказалата се смъртосносна инфекция.
Факт е, че той вече не е между живите, а неговата лична приятелка Дарина, която през годините освен вярна изповедница, му е била и креватна партньорка, се налага да преживее смъртта на още един мъж, на чиято подкрепа винаги е могла да разчита.
Много са предположенията и догадки е ли Илия Павлов наистина мъртъв, или празен ковчег е затрупан под тонове бетон, но факт е, че Дарина се прости с него. Дори да е жив, той вече не част от ежедневието й. А сега и Радев я напусна. Колкото й силна да е бизнесдамата в действителност, никой не може да живее с усещането, че близките хора го напускат.
Сега Павлова търси вниманието на друг мъж, както пресата непрестанно бълва. Дали италианският премиер Берлускони наистина е хлътнал по нея? Дали това няма да е поредната жертва, оплела се в паежината на красавицата?" Не, прокобата не беше в парите. Поне не в конкретния случай. Прокобата беше в използваните техники. И ако не вярвате на мен, вижте любопитния филм "Зовът на Бездната". Вчера в личния ми блог някой ми бе копирал линк към него. Вижте го: http://www.liveinternet.ru/users/amayfaar/post95900538/ В този филм поне аз видях неща, които си позволявах да твърдя вече години наред, без да имам достатъчно доказателства. Вече имам. По темата се заговори и все повече ще се говори. Ще излизат все повече факти. Тези факти са основата, върху която вие можете да стъпите. Вие трябва, длъжни сте да бъдете осведомени. Вие трябва да познавате методите на Врага и неговите технологии. Вие трябва да знаете по какъв начин ви атакуват, за да се научите как да отразявате атаките. И сами да преминавате от отбрана в нападение. В противен случай Врагът пак ще умре, но дали вие ще сте живи, за да се радвате на Победата? Демонът на Злото, господарят и повелителят на нашите врагове дойде от Бездната. Хилядолетия властваше над Земята. Време е за връщане. Отново в Бездната. Обратно към Мрака. И така ще бъде. Какво ви засяга вас - ще попитате. засяга ви. Всички ни засяга. Демонът IHWH ще напусне планетата Земя, но няма да я напусне сам. Ще вземе със себе си своите слуги, верните и преданите на Мрака, на Злото. Кого ще вземе? Конкретно, поименно кого? Колко измежду хората ще се окажат не-хора и ще тръгнат сред Демона? Ще бъдете ли и вие сред тях или ще останете тук, на сияещата Земя? От вас зависи, само от вас. Война е. Неутрални няма. Активно противопоставяне на Злото или примирение с него. Средно положение няма. "Война. Между Земята и Небето - война. И където и да се намираш, каквото и да правиш - между Земята и Небето - война" - Виктор Цой.


Тагове:   убийства,


Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Допълнение
23.08.2010 14:31
Длъжен съм да го кажа още веднъж. Ясно, недвусмислено и конкретно.
ГРУпите, или както още ги наричам Дружинките продължават своята смъртоносна дейност. И ще продължават, докато не бъдат спрени. Правителството няма намерение да ги спира. Напротив, и това правителство, както и предишните съдействат на убийците. И така нареченият президент Седефчов Параванов, и той им съдейства. Като покровителства техните покровители. Иван Чобанов, например. Изводът е, че на друг не можем да разчитаме. И на мъртвия закон не можем да разчитаме. А те, убийците продължават да убиват. След като няма кой друг да ги спре, трябва ние самите да ги спрем. Без да очакваме, че ще получим помощ или разбиране. Въпросът е до живота и смъртта ни. До живота и смъртта на нашите деца и внуци. Значи... Значи се налага ние да убиваме, за да не ни убият те. Разберете, друг изход няма. Установите ли, че някой придадлежи към пси групите - убийте го. Хвърлете го от петия етаж, например. Бутнете го някоя кола или пък под влака. важното е той, вашият убиец да умре. В противен случай ще умрете вие. А аз вярвам, че вие не искате това.
Ще имам Интернет още няколко дни. Преди да изляза в поредния "отпуск", ще пусна още имена и още снимки. Пък после да ме съдят, ако им стиска. За мен ще е достатъчно, че съм предупредил българите кои са техните убийци.
цитирай
2. misbis - една от Монтоук майнд контрол програмите
23.08.2010 14:57
е програмиране на т.н.секс-шпиони.Както мъже,така и жени,чрез каризмата си,съблазън шпионират,навъртат се покрай жертвата...и естественно когато му дойде времето я убиват.
цитирай
3. misbis - една гигантска сатанинска игра
23.08.2010 14:58
на един болен мозък....
цитирай
4. misbis - чакай да те питам
23.08.2010 15:01
ти знаеш ли дали Стамен Стаменов изпълнява поръчки в тази психотропна сфера,така както Кубрат Томов?Гледам Стамен издаде нова книга след американския си престой и “вече разбрал“ за истинския план говори за лъжата.
А навремето в института по сугестология дали не са разработвали самите те програми? Не го познавам много затова питам,да се ориентирам дали не е поредния поръчков сандвич
цитирай
5. eltimir - Дамата с пръстенчето
23.08.2010 15:10
misbis написа:
е програмиране на т.н.секс-шпиони.Както мъже,така и жени,чрез каризмата си,съблазън шпионират,навъртат се покрай жертвата...и естественно когато му дойде времето я убиват.

Трябва някой да попита бившия съпруг на дамата, чието пръстенче съм поставил на снимка. Човекът да каже какви са били "служебните задължения" на бившата му съпруга, и дали това е причината той да я изгони.
цитирай
6. eltimir - Други коментари
23.08.2010 15:39
Към същия материал тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
Конкретни имена, конкретни факти, конкретни цитати от конкретни автори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003010
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930