Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2010 16:24 - Еврейският морал
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 30253 Коментари: 32 Гласове:
6

Последна промяна: 25.08.2010 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Тази история ми бе изпратена вчера на една от личните ми пощи. Публикувам я без никаква редакторска намеса. След като разгледах темата за демократичния морал в лицето на един виден демокрадец - пловдивския ми съименник Ангел Грънчаров, доцент по философия, нека видим какъв е моралът на неговите учители и господари - евреите:
"Реших да Ви изпратя една истинска история. Преди около шест години се запознах със семейство еврейски мисионери. Сприятелихме се и отидох да живея в къщата им. Приеха ме като свое дете, искаха да приема фамилията им Бен-Ари. С течението на времето станах свидетел на много неприятни сцени. Жената започна да ми обяснява, че ще бъде чест за мен да имам дете от съпруга й. При едно излизане тя купи банани на едно просещо циганче и започна да го опипва по половите органи, да го целува и показа явна сексуална възбуда. Минаваха хора, но никой не реагира. При една евангелизация опипваше пред мен и съпруга й други циганчета, той й направи забележка, но тя ни най-малко не се притесни. След случая с децата и предложението й за дете започнах да се страхувам. Мъжът й беше бивш еврейски разузнавач и твърдяха, че имат силни и влиятелни приятели по целия свят. Можели да ме унищожат - познавали  приятелите  и семейството ми. В Африка хората умирали по улиците и никой не ги погребвал, това щяло да се случи  с мен и познатите ми. Мъжът й можел да направи каквото си иска с мен, имаха оръжие в дома си. Казах,че ще съобщя на полицията, но това не я притесни. Каза,че ще ме изкарат луда и никой няма да ми повярва. До момента нито един лекар не ми е казал, че съм луда... След като се изнесох от дома им, хора от църквата им минаваха покрай мен и ми се подиграваха казвайки: ”Ще видиш какво ще ти се случи...” Една вечер кола препречи пътя ми и четири човека се нахвърлиха срещу мен, мои съседи ме обградиха за да ме защитят и така се прибрах. След известно време блъскаха по вратата на апартамента ми, но не успяха да влязат - знаеха, че живея сама. Веднъж излизайки от една аптека един добре облечен мъж с нова кола се нахвърли заплашително върху мен, няколко човека се намесиха и му попречиха да ме набие... Разбрах,че са се организирали с военни от различни държави и  искали да ме унищожат! Не мога да се движа спокойно по улиците. Страхувам се! Исках охрана от полицията, но не ми осигуриха. Искам да защитя живота си, на 38 години съм, завършила съм финанси.ТЪРСЯ ВСЯКАКВА ПОДКРЕПА, съвети, защита. Полицията не се е ангажирала с нищо." *** Тъй като почнаха спорове, позволявам си да публикувам една снимка. Това са труповете на деца, убити в североосетинския град Беслан. Аз твърдя и се наемам да го докажа, че клането бе организирано от изсраелската Мосад. Ако някой може да оправдае това отвратително зверство, аз не мога. За мен тези, които са го организирали не са хора, а нещо много по-лошо и от зверове. Независимо, че са евреи, и че имат себе си за "богоизбрани". ненавиждам убийците на деца, затова ненавиждам и юдаизма, религията, насърчаваща подобни убийства. image


Тагове:   демокрация,   морал,


Гласувай:
6



1. andrei - Поздрав за поста от мен!
24.08.2010 16:37
Пиши и не се страхувай!Гадовете на това разчитат!Бъди здрав!
цитирай
2. eltimir - Не ми пука
24.08.2010 16:51
Такива неща съм преживял, че вече съм претръпнал. Чувството ми за страх отдавна е закърняло. Но всичките тези неща трябва да се знаят. За да се види какви изроди, какви маниаци са евреите. А не да ги величаем и да ги смятаме за голяма работа. Не, те не са голяма работа, а са гола вода. Гола вода, кал по гърба, тиня по ушите и рибка в джобчето. Сега ние, българите сме зле, защото им вярваме, и защото допускаме гадни чифути да се намесват в нашето управление. Спрем ли да им вярваме, спрем ли да ги слушаме, спрем ли да ги допускаме и до управлението, и до бизнеса - нещата в България ще се оправят много бързо.
цитирай
3. анонимен - Един Варненец
24.08.2010 22:07
Господин Елтимир, не ви ли се струва, че разказът на това момиче е малко преувеличен. Работил съм за евреи, имал съм контакти с тях. С такива разкази неможете да завоювате пространство всред съзнанието на Българите. Трябва да се отделя зърното от плявата. В еврейското общество, най-опасни са съвременните юдеи. Тоест тези, които едноременно са фундаментално пропити от юдейската вяра и в същото време са национал-шовинисти - ционистите. Тези групи от еврейското общество са опасни не само за останалите народи, но и за самия еврейски народ. Точно заради тях и техните ненаситни алчни апетити, идва време, когато ограбвания народ се осъзнава, грабва сопата и ги прогонва. Но прогонва и обикновенните евреи и те го отнасят най-много. Така е било при изгонването им от Египет (след апускането на Хиксосите); така е било през 15 век, когато Испания и Германия са ги прогонили в Турската империя. За съжаление, така стана в средата на 20-ти век, когато Германия не само ги гонеше, но и унищожаваше. Богатите, юдеите избягаха в Щатите, а го отнесоха бедняците-евреи. Евреите наблягат най-вече на финансовоикономическото си възпитание. Там са силни. Познавайки добре икономическите закони, предвиждат бъдещото икономическо развитие. Разполагайки с много пари, те - юдеите могат да купят и купуват много нечисти съвести. По-добре е да се насочат усилията срещу нашите соросчета и хелзингски мазмантийчета, да бъдат прогонени от България, отколкото да пилеем сили срещу мощен финонсово обезпечен противник. Достатъчно е да ограничим неговото влияние върху съдбините на Отечеството ни. Народ, който не познава истинската си история, лесно става плячка на всякакъв род маниполации. За съжаление, малка част от нашия народ познава историята ни. Което е наша задача, да му я разкрием.
цитирай
4. eltimir - Добре казано
24.08.2010 22:14
Искам обаче да Ви цитирам нещо:
"Още по въпроса за "Холокоста"
 Отваряме "The american hebrew" от 31 октомври 1919 година, стр. 582. Първото, което се набива в очи е многократното повторение на цифрата шест милиона евреи. И за да не остане сянка от съмнение, се пояснява: "шест милиона - в гроба!", "холокост на човешки живот!".
 "!?! "Holocaust" an 6 millionen Juden schon 1919 !?!" - надписът /на немски език!/ стои под статията. Иначе списанието се издавало в САЩ. Авторът е Martin H. Glinn. "Да се облекат голите, да се нахранят гладните!" - провиква се той. Кой да ги облече, кой да ги нахрани? "Които могат - не искат да помогнат, а които искат - не могат" - доуточнява mr. Glinn. Какво тогава остава? Ами че то си е казано ясно - холокост! И за да не остане нито сянка от съмнение, споменава се прословутият расистки текст от Библията за Амалик. Смърт, изтребление до корен! Авторът Glinn дава и алтернативен вариант - 35 милиона долара за бедстващите шест милиона евреи. В името на Мойсей! Защото "расата е случайно нещо, а физическите нужди са от Бога". Мисля, че след това тяхно предварително и откровено признание, че именно евреите са автори на "антисемитизма" и "Холокоста", останалите доказателства бледнеят."
Та според мен всичките беди идват не от расовия произход на евреите, всъщност те принадлежат към различни раси, което изключва единен произход, а от тъмната им вяра - юдаизма. От подчинението пред демона IHWH. Но темата е дълга, а поне тази вечер не разполагам с много време.
цитирай
5. анонимен - izmishliotinata na virtualnata macka e stanala razkaz4e-dori dosta sexualno dane kaja porno
24.08.2010 23:49
tezi s 4erniote nostnici i cukalata na glavite narkomani li sa ili idioti?
parodn za drogiasvastite se s posleden lev-nemislia za tiah.

tova nemoje i everi da sa. tezi ot snimkata sa idioti
цитирай
6. eltimir - tezi s 4erniote nostnici i cukalata ...
24.08.2010 23:56
анонимен написа:
tezi s 4erniote nostnici i cukalata na glavite narkomani li sa ili idioti?
parodn za drogiasvastite se s posleden lev-nemislia za tiah.

tova nemoje i everi da sa. tezi ot snimkata sa idioti

Това си им е традиционното облекло на хората. Те така си се обличат. И държанието им е традиционно. Те си го приемат за нормално. Въпрос на вкус - рекло кучето и си облизало задника.
цитирай
7. анонимен - tova e paranoa, a bevvkusniyat a...
25.08.2010 02:49
tova e paranoa,a bevvkusniyat antisemitizam e izraz na dalboki komplexi,
цитирай
8. анонимен - Свестни хора
25.08.2010 07:12
Първо - лични впечатления. В студентския ми курс най-свестните момчета бяха евреи. За разлика от нас не влизаха в конфликти, не интригантстваха, не клюкарстваха. Винаги бяха коректни, любезни, готови да помогнат с нещо. Вероятно, защото си имаха едно на ум, че са различни, че са някакво малцинство, вероятно нещо ги караше винаги да съобразяват поведението си. Но е факт - бяха свестни момчета. И всички ги уважаваха. Второ - в глобален аспект. Съвременна култура, наука, изкуство не биха били същите без евреите. Като започнем от физиката и математиката и свършим с попкултурата. Така се е получило, че много от любимите на човечеството актьори, писатели, певци са евреи. Чарли Чаплин, Силвестър Сталоун, Дъстин Хофман "Спасителят в ръжта"Джеръм Селинджър, Иля Илф /Илф и Петров, нали/, дуетът Саймън и Гарфанкъл, Боб Дилън. Създателят на Бийтълс... Щом се обощава за някакъв перверзен частен случай, защо да не обобщим в по-голям мащаб.
цитирай
9. анонимен - РАЗУМНО
25.08.2010 09:37
анонимен написа:
Господин Елтимир, не ви ли се струва, че разказът на това момиче е малко преувеличен. Работил съм за евреи, имал съм контакти с тях. С такива разкази неможете да завоювате пространство всред съзнанието на Българите. Трябва да се отделя зърното от плявата. В еврейското общество, най-опасни са съвременните юдеи. Тоест тези, които едноременно са фундаментално пропити от юдейската вяра и в същото време са национал-шовинисти - ционистите. Тези групи от еврейското общество са опасни не само за останалите народи, но и за самия еврейски народ. Точно заради тях и техните ненаситни алчни апетити, идва време, когато ограбвания народ се осъзнава, грабва сопата и ги прогонва. Но прогонва и обикновенните евреи и те го отнасят най-много. Така е било при изгонването им от Египет (след апускането на Хиксосите); така е било през 15 век, когато Испания и Германия са ги прогонили в Турската империя. За съжаление, така стана в средата на 20-ти век, когато Германия не само ги гонеше, но и унищожаваше. Богатите, юдеите избягаха в Щатите, а го отнесоха бедняците-евреи. Евреите наблягат най-вече на финансовоикономическото си възпитание. Там са силни. Познавайки добре икономическите закони, предвиждат бъдещото икономическо развитие. Разполагайки с много пари, те - юдеите могат да купят и купуват много нечисти съвести. По-добре е да се насочат усилията срещу нашите соросчета и хелзингски мазмантийчета, да бъдат прогонени от България, отколкото да пилеем сили срещу мощен финонсово обезпечен противник. Достатъчно е да ограничим неговото влияние върху съдбините на Отечеството ни. Народ, който не познава истинската си история, лесно става плячка на всякакъв род маниполации. За съжаление, малка част от нашия народ познава историята ни. Което е наша задача, да му я разкрием.


МНОГО РАЗУМЕН АНАЛИЗ И ЯСНА ПРЕПОРЪКА. СЪГЛАСЕН СЪМ. НЕОБХОДИМА И ПОПУЛЯРИЗАЦИЯ.
цитирай
10. eltimir - Не ги мразя като хора
25.08.2010 09:43
Не мразя евреите като хора. Напротив. С удоволствие слушам песните на Розенбаум, Шуфутинский, Леонард Коен... Като хора, като биологични същества евреите по нищо не се различават от останалите хора на планетата. Изворът на Злото е демона Йехова, съвсем реално съществуващо Зло. Тези, които му се подчиняват, които изпълняват неговите наставления, които му служат - няма как да не съм против тях. Макар че те дали изобщо разбират, че именно Йехова е изворът и на тяхното собствено нещастие.
цитирай
11. eltimir - Юдаизъм
25.08.2010 09:59
Тук:
http://erigkan.ucoz.ru/news/zagadchni_samoubijstva/2010-08-24-735
поставих нещо ужасяващо, свързано с юдаизма и с неговите сатанински ритуали и човешки жертвоприношения.
цитирай
12. artanis - тази история ми изглежда малко съмнителна
25.08.2010 10:05
Как така някакво момиче се сприятелява с еврейски мисионери (?) и отива да живее в къщата им. Това изглежда малко вероятно и доста нерационално. По принцип не съм почитател на теориите на конспирацията.
цитирай
13. ianchefff - ъ-ъ-ъ,
25.08.2010 10:18
Говори се за "еврейски мисионери", след това за "евангелизация" и "църква".
Сякаш някакво противоречие се появява лекичко...
цитирай
14. eltimir - Говори се за "еврейски мис...
25.08.2010 10:21
ianchefff написа:
Говори се за "еврейски мисионери", след това за "евангелизация" и "църква".
Сякаш някакво противоречие се появява лекичко...

Като знам, че 99% от сектите са дело на евреи, не виждам никакво противоречие. Впрочем сектите "Храм на народа" на Джим Джоунс и "Клонка давидова" на Дейвид Кореш не бяха ли уж "евангелистки"? Всеки може да потърси в Гугъла и да види какво се случи с членовете на тези две секти. А далеч не са само те.
цитирай
15. анонимен - тази история ми изглежда малко съмнителна
25.08.2010 10:42
За съжаление историята не е съмнителна,а истинска.
мъжът говореше,че Христос не е Бог и,че самият той е Бог-дори урината му била "свята".
На който не му е минало през главата,само той може да каже,че това са измислици.
Определено не мразя евреите,но не приемам,че трябва да мълча защото са евреи - избрания Божи народ, както ме съветваха "пастори" от подобни църкви.
Пострадалата
цитирай
16. анонимен - Не евреите изпиват кръвта ни
25.08.2010 12:06
Чухте ли по "Българското национално" радио новинката, че внукът на руския агент Васил Коларов Любомир Коларов щял да лобира щото в държавния дипломатически протокол да се включи "поклонение пред загиналите за освобождението на България" на свещенната за рософилите Шипка"..Председател на движението за поредното дипломатическо унижение щял да е не кой да е, а отново Ивайло Калфин! Този който прати българите да търсят майната си в Иранските камънаци за да угоди на русо-сърбо-гръцката шовинистична антибългарска глутница, сега ще довърши задачката си с тъпашката си инициатива чуждите дипломати да се кланят на окупатора на България, за да види целия свят колко низко е паднало самоуважението на българите...Не си ли платихме за всички руски окупации с лихвите? Не платихме ли и църквата "Ал. Невски", и руската църква, и всички могили и монументи в чест на руската армия, задръстили земята ни..? Не платихме ли и паметника на съветската армия и всички разходи по окупирането ни от Тях?! Не натъпкахме ли джобовете им с парите от здравето и живота си, на родителите и на децата си през последните 20 години? Какво още да сторим за оргазма на русофилите българомразци - Да умрем за да се заселят руснаците тук ли за да си имат Еврогуберния? Ще им стигне ли и това?..
цитирай
17. анонимен - Има ли значение дали са евреи?
25.08.2010 12:19
Фанатизмът във всяко едно отношение е много опасен. Няма никакво значение дали фанатиците са евреи, араби или германци, нито дали са фанатици по отношение на някаква религия, социални и политически идеи, националност или дори футболен отбор. Историята показва, че това не води до нищо добро. За мен, да заклеймяваш една нация заради определен брой нейни представители, също е фанатизъм. Това вече светът го е преживял и мисля, че ние трябва отдавна да сме се поучили от историята. Най-добрата ми приятелка е еврейка и от 20 г. живее в Израел. Тя също не понася религиозните фанатици. Може би някой от пишещите ще предложи да убием и нея, защото е "чифут". Не, благодаря, хитлеристкият фанатизъм не се различава по нищо от еврейския религиозен фанатизъм.
По отношение на самия разказ, на мен лично ми звучи крайно неправдоподобен. Най-малкото, една жена на 32 години трябва да е наясно, че ако отидеш да живееш у непознати, можеш да очакваш всичко. Оставам с впечатлението, че жената в "приемното" семейство има извратени сексуални наклонности. Е, не мисля, че е единствената на този свят и определено такива представители има не само сред евреите. Тогава да изтребим човечеството.
цитирай
18. eltimir - Има значение
25.08.2010 12:42
Има значение дали са юдаисти. Повтарям - юдаисти, а не просто евреи. Защото юдаистите включват индивиди от всички човешки раси, което изключва възможността евреите да са представители на еудин народ. Или както навремето заяви Антон Сираков - евреите не са народ. Та говорим за евреите-юдаисти. Зщо има значение?
Ами защото именно от юдаизма идва всичкото дло. То е инкубатурът, то е люпилнята, то е създателят на злините. Юдаизмът е в корена на злото. Юдаизмът е, който поражда злото. Ако юдаизмът бъде унищожен, фанатизмът на остонолите или ще изчезне, или ще се трансформира в безопасен за останалите народи.
цитирай
19. анонимен - Господин Елтимир, не ви ли се стр...
25.08.2010 13:56
анонимен написа:
Господин Елтимир, не ви ли се струва, че разказът на това момиче е малко преувеличен. Работил съм за евреи, имал съм контакти с тях. С такива разкази неможете да завоювате пространство всред съзнанието на Българите. Трябва да се отделя зърното от плявата. В еврейското общество, най-опасни са съвременните юдеи. Тоест тези, които едноременно са фундаментално пропити от юдейската вяра и в същото време са национал-шовинисти - ционистите. Тези групи от еврейското общество са опасни не само за останалите народи, но и за самия еврейски народ. Точно заради тях и техните ненаситни алчни апетити, идва време, когато ограбвания народ се осъзнава, грабва сопата и ги прогонва. Но прогонва и обикновенните евреи и те го отнасят най-много. Така е било при изгонването им от Египет (след апускането на Хиксосите); така е било през 15 век, когато Испания и Германия са ги прогонили в Турската империя. За съжаление, така стана в средата на 20-ти век, когато Германия не само ги гонеше, но и унищожаваше. Богатите, юдеите избягаха в Щатите, а го отнесоха бедняците-евреи. Евреите наблягат най-вече на финансовоикономическото си възпитание. Там са силни. Познавайки добре икономическите закони, предвиждат бъдещото икономическо развитие. Разполагайки с много пари, те - юдеите могат да купят и купуват много нечисти съвести. По-добре е да се насочат усилията срещу нашите соросчета и хелзингски мазмантийчета, да бъдат прогонени от България, отколкото да пилеем сили срещу мощен финонсово обезпечен противник. Достатъчно е да ограничим неговото влияние върху съдбините на Отечеството ни. Народ, който не познава истинската си история, лесно става плячка на всякакъв род маниполации. За съжаление, малка част от нашия народ познава историята ни. Което е наша задача, да му я разкрием.



Няма нищо преувеличено, гледах този "разказ" с потърпевшата в предаването на Мартин Карбовски
цитирай
20. анонимен - За нацистите
25.08.2010 14:13
Нацисткият морал не се спира пред нищо, дори пред лъжи и клевети, за да намери "врага". След разгрома във войната и краха на социализма, нацистите търсят реванш. Този елтимир явно се изживява като оръдие за "възмездие". Напразни усилия. Никога вече нацизъм.
цитирай
21. eltimir - Нацисткият морал не се спира пред ...
25.08.2010 14:30
анонимен написа:
Нацисткият морал не се спира пред нищо, дори пред лъжи и клевети, за да намери "врага". След разгрома във войната и краха на социализма, нацистите търсят реванш. Този елтимир явно се изживява като оръдие за "възмездие". Напразни усилия. Никога вече нацизъм.

точно обратното. Световната социалистичесдка система, това еврейско творение бе ликвидирана от своите създатели - евреите и техните комунистически слуги. Именно, за да се даде път на една откровено антинацистка политика. Тоест на политика, насочена към унищожаване на нациите. Циганският произвол в България, цялата политика на геноцид, провеждана от последните правителства е именно антинацистка политика. Политика, насочена към ликвидиране на българската нация. На мен това не ми харесва. И точно защото имам морал, аз се чувствам длъжен според своите сили да се противопоставя на геноцида. А ти щом толкова мразиш българите, що не ходиш в Изсраел, ами стоиш тук?
цитирай
22. eltimir - Беслан
25.08.2010 15:57
Не е нужно да пускам повече информация. потърсете сами факти за отвратителното зверство в Беслан. Това зверство, това ритуално убийство бе организирано не от чеченци, както се твърди, а от религиозните фанатици от изсраелската терористична служба Мосад. Прочетете, вижте, разгледайте малко снимки и тогава се опитайте да оправдавате юдаизма.
цитирай
23. анонимен - изумен
25.08.2010 20:30
Ткова огромно количество невежество и ненавист, събрани на толкова малко място за първи път срещам.
цитирай
24. pachangel - 16. анонимен - анонимен активист на Шалом
26.08.2010 01:01
Не разбрахте ли че няма да имат очаквания от вас успех по разединяването на православието.След последния евреин управлявал Русия Горбачов вие останахте само с Жириновски и Каспаров и това ви вбесява а Путин всява страх в подлите ви душици.Няма да те питам какво стана с евреина Каспаров който се присъедини към "хуманитарната" фондация на Сорос.Това очаква всички сефарати които живеят с мечтата за втора еврейска октомврийска революция начело с Ленин.Някога и у нас ще се роди втори Путин но за сега признавам че имате успех с покупката на пожарникара Борисов да ви посреща еврейските делегации.Така че господин Сефаратов не плачи на руските православни гробища имате си ваши.Такива активисти като тебе на Шалом точно тука си проличават най добре.
цитирай
25. pachangel - 23. анонимен - господин Изумен
26.08.2010 01:16
Ако на това казваш ненавист не знам как би определили топлия прием с който ще те посрещнат а арабския свят.Не се притеснявай за да покажеш ти колко си образован цитирай нещо от Талмуда,нали само това цял живот четеш и ако не можеш да напишеш нещо по памет значи не си лош човек а тъп.
цитирай
26. анонимен - Изуменaaaaaa
26.08.2010 10:18
Вас Ви интересува всичко друго,става въпрос за добавящите коментари,но не и за момичето,което е пострадало,Не искате ли да и помогнете или да не се е мъкнала по разни секти.
цитирай
27. анонимен - изумен-25. pachangel -
26.08.2010 16:42
Господине, ще Ви разочаровам,не мога нищо да цитирам от Талмуда защото не съм го чел, нито съм виждал тази книга през живота си, а още по-малко тя представлява обект на моите интереси. До колкото знам това са коментари върху библейски текстове. А колкото до Вас ,eltimir и подобни вам вкаменелости, мисля,че старият д-р Фройд би потъркал ръце от удоволствие, ако ви види в чакалнята си.
цитирай
28. pachangel - 27. анонимен - изумен
27.08.2010 03:28
За нас Господине е само едно твое предположение че д-р Фройд ще прояви интерес но д-р Менгеле е гаранция че ще бъде очарован да дискутирате върху обекта на твоите интереси :)))
цитирай
29. анонимен - До pachangel
27.08.2010 10:11
Жалко Господине, че не сте схванали колко съществена е разликата. До като "пациентите" на д-р Менгеле, макар и жертви, са били напълно нормални хора, то тези на д-р Фройд са изобилствали с психическите си отклонения.
цитирай
30. анонимен - Животът на един американски евреин в расистки, марксистки Израел
27.08.2010 14:25
The Life of an American Jew in Racist Marxist Israel
http://www.biblebelievers.org.au/israel.htm

Жизнь американского еврея в расистском марксистском Израиле
http://zarubezhom.com/Bernstein.htm
цитирай
31. анонимен - ТИЯ АНТИЕВРЕЙСКИ ПЕСНИЧКИ....
29.08.2010 12:48
ИМАТ ЗА ЦЕЛ,САМО ЕДНО:
ТЪРСЕНЕ НА ВРАГ И СЪЖИВЯВАНЕ НА Т.Н., "СОЦ-ИДЕЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ХАЙДЕ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ДНЕШНИТЕ "СОЦИАЛИСТИ" И БИВШИТЕ" НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ", ИЗПОВЯДВАТ ЕДНА И СЪЩА РЕЛИГИЯ /ИЛИ ИДЕЯ/!

НА ВСИЧКИ ,КОМУНИСТИ, СОЦИАЛИСТИ, НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ И ПРОЧИЕ
"СОЦ-ЛАЙНАРИ"......ИМ Е НЕОБХОДИМ ВРАГ ,ЗА ДА ГИ ОБЕДИНЯВА ,.....ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ!
ПРОСТО Е ....КАТО БОБ!!!

НЕ САМ ФЕН НА ЕВРЕИТЕ, ......НО ,СА УМНИ,РАЗУМНИ, ПРАКТИЧНИ И КАДЪРНИ ХОРА !
АБСОЛЮТЕН ФАКТ!!!!
СЪВСЕМ НОРМАЛНО Е----НЕКАДЪРНИЦИТЕ ,ДА ГИ МРАЗЯТ!!!!
цитирай
32. pachangel - 30. анонимен
30.08.2010 09:08
По обективно не може да се напише.В лични разговори съм чувал подобни аргименти но от неевреи.Берстейн да напише една истина без да се крие зад анонимен е достойно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007434
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930