Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2010 11:35 - Наздраве
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 5882 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 06.09.2010 11:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В моя сайт
http://eltimir.ucoz.ru/

започнах публикуването на серия документи и свидетелства. Не знам дали ще успея да ги пусна и тук. Но ви препоръчвам да ги погледнете. Отнася се до действията на агентурната група, в която влизаше лицето Димитър Асенов Радев, вече покойник. И са свързани със заплахите на неговата, както я нарекоха в разни сайтове "последна съжителка" Силвия Емилова Мирчева, ползваща псевдонима ЛЕМС. Напомням, че първата съпруга на  Радев е Аглая Шамлиева, активистка на антибългарската организация "Шалом", а сред интимните му приятелки се нарежда Дарина Павлова. Та главните герои изобщо не са случайни. Остава любопитния въпрос защо тези "големи хора" са решилри да се занимават с един беден и болен безработен като мен. В поредицата статии давам доказателства, че именно те ме потърсиха, а не аз тях. Вярвам, че на заинтересуваните ще им бъде интересно. Засега пускам последната статия:
Наздраве!
Господа офицери от Службите. Госпожи и господа евреи и цялата остальная сволоч. Цялата ви сган по нашему казано. Вие изобщо осъзнавате ли истинската, голямата Опасност? Едва ли. Едва ли щяхте да надзъртате зад завесата на Могъщия Ериг Кан, ако съзнавахте, че отсреща ще ви се ухилят вашите собствени черепи. Само че сганта не ме интересува, не съм тръгнал да я предупреждавам какво ще види щом отвори слепите си очи
Тенгрианството е живо, докато е част от Живота. Откъсне ли се, както разните култове и религийки и то се превръща в мъртва, никому ненужна догма. Ето, това целят кукловодите от многорасовото племе. И тъкмо тук е най-голямата им грешка. Тангра поругаван не бива. Замислите на Тангра се изпълняват. Винаги и при всички обстоятелства. Това не е мадам Йехова с нейната префърцуненост. Което има да стане, то ще стане. Един боен окоп, едно малко укрепление, бившият сайт на бившето Движение „Воини на Тангра” падна в ръцете на врага. Е, и какво от това? Една пробойна е запушена. Само че корабът на тъмноизбраните е прогнил отвсякъде и водата нахлува. Кой ще я спре? Кой ще се възпротиви на природните, на космическите, на Небесните закони? Кой ще се опълчи срещу Тангра?
Наскоро, на неслучайна дата имаше смърт. След дни ще има панахида. За едни ще е тъжна, за други весела. После ще има още смърти и още панахиди. За едни ще са тъжни, за други весели. И за да не ме упрекнете в бездушие, ще ви припомня за пияния поп. Когато попадията го посрещнала и почнала да го пита къде е бил и защо се е напил, попът отговорил.:
- На погребение. Много весело беше. Що и ти не дойде?
Е, последното беше класика. Не помня вече от кой класик. Стар човек съм, случва ми се да забравя. Когато мисля за бъдещето, разни подробности от миналото избледняват и се губят. По-важно е бъдещето. Там ни чакат смърти. Чакат ни погребения. Чакат ни панахиди. И обещавам ви – някои от тях ще бъдат весели.
- А, наздраве за Бог да прости!
Последното беше за онези, които ме изкарват пияница и алкохолик. Питат ме дали пия. Ами пия. За Бог да прости. Какво да правя, когато толкова много врагове имам, и голяма част от тях решила да ритне някоя и друга камбанка. Как да не пиеш по някоя и друга чаша? А после? После става весело.
В нашия конкретен случай веселото предстои. Когато гяволите почнат да си плащат за гяволука.

Да продължим с разбора на темата. Миналата година /писано е през 2008-ма, отнася се за 2007 година, б. а./ по настояване на Димитър Радев Иван звъннал на Запознат, админа на сайта http://www.voininatangra.org по GSM-а. Заплашил го, че ако не ме банне веднага, щял да пострада и той, тъй като срещу мен имало заведени 4 или 5 съдебни дела. Тогава се намесил Севар, който казал, че ако ще ме съдят мен, да го съдят и него. На сбирката присъствали също Антиджу и Дари. Нека цитирам част от дискусията. Някои може би са забравили. Те помнят като маймуните по три минути. Аз обаче помня като слоновете по триста години.
„Дари Публикувано на: Nov 21 2007, 07:30 PM
На срещата освен SoYoung,antijew,Запознат и Севар присъствах и аз и потвърждавам на 100% това което написаха двамата неадмини. Съдържанието на всичките 5 или 6 смс-а не сме чули,но знаем първите два какво съдържат, а именно настояване за бан на Елтимир, съпроводено със заплаха, че ако не бъде изпълнена препоръката и Запознат ще потъне заедно с Ангел в съдебни дела.
Смс-ите бяха пратени чрез интернет и Запознат изрази предположение, че са от Иван/защото малко преди това са водили разговор долу горе със същото съдържание/за да бъде сигурно, че са от Иван,Запознат му се обади и получи потвърждение.
Със сигурност би било добре ако и Запознат, а и Иван се включат и разяснят ситуацията от своите си гледни точки. На този етап за мен нещата са ясни. Ако нещо греша моля и двамата да ме поправят.
Само да допълня, че всички присъстващи изразихме готовност да поемем солидарно "вината" на Ангел.
SoYoung Публикувано на: Nov 21 2007, 07:36 PM
"Да,нека всички сме заедно на клона".Сещаш се,нали Дари.За другите есемеси не мога да кажа нищо,освен това за бана и това за съдебните дела.Това с присъдата беше доста смешно между другото.Колкото са успели преди толкова и сега.Само цирк да става пък да видим кой кого(и за какво).Като ще е гарга да е рошава.Ще е интересно и Иван да се включи да видим какво ще каже.
Елтимир Публикувано на: Nov 21 2007, 07:44 PM
Паралелно със заплахите до Запознат, аз получих заплахи срещу дъщеря ми. Аз пък заявих, че ще убия заплашващите. Да видим сега как ще ме съдят копелетата шибани. Не вярвам това да е работа на Митко Радев. Честно казано, не вярвам. Той самият има две дъщери и не би направил такова нещо. Тя и Мирчева има две дъщери, но вярвам, че тя би подтикнала други да го направят. Сега остава всеки да си каже своето. В противен случай потвърждавам - наистина ще убия копелетата, позволили си заплахи срещу моето семейство. Само ще припомня, че при последния атентат, организиран от НСС /и по идея на Мирчева според шефа на НСС - Ботевград/ дъщеря ми едва не загина. Затова предпочитам да убия, преди те да са убили някой от моето семейство. Утре ще го съобщя и на семейството на Мирчева. Ред е на засегнатите да кажат своята дума, преди да е заговорило оръжието. А то скоро ще заговори. Тоя път милост няма да има, ще падат трупове. Предупреждавам за последно и да видим дали някой ще поиска да живее.
PARADOX Публикувано на: Nov 21 2007, 07:49 PM
Беше ли пояснено делата от какъв род ще бъдат..?!!
П.П. Дари! Няма нужда да потвръждавате! Знаем, че не лъжете, защото няма защо...!!! Аз лично се съмнявам Вотан да има каквото и да било общо със цялата история! Човека е достатъчно зле и без друго, за да се занимава с подобни глупости...!! Не го познавам. Виждал съм го само на снимка, но очите му не говореха за лош човек. Напротив! Тъпото е, че хора от този форум, които имат претенциите, че са част от това движение в един момент да започнат да оказват натиск върху админите на сайта и то със заплахи за съд! Интересно е под чие влияние са го направили, и какво биха спечелили ако Елтимир "хапне баницата"..?!!!;”
Мекото отношение към явните провокатори ме кара да мисля, че сега се е случило нещо подобно. И не само това.

И така - да зададем отново въпроса защо? Защо беше нужна цялата тупурдия, защо бяха впрегнати всичките огромни ресурси? Поне за мен отговорът е ясен. За да бъде задушена всяка мисъл. Да бъде блокирана дори склонността към самостоятелно човешко мислене. Нали именно с тази цел бяха впрегнати не мутри и сержанти, а специалисти по психология и психотроника. Ще го докажа. Няма да е отведнъж, а постепенно. Ще следваме развитието на събитията и читателите сами ще си направят съответните изводи.
Аз не натрапвам изводи. Аз не налагам решения. Аз не внушавам мнения. Само ви соча посоката, в която да гледате. Който има очи, може нещо да забележи. Не съм офталмолог /използвам думата не случайно/, не съм очен лекар и не мога да лекувам слепота.

Наздраве! И за Бог да прости.



Тагове:   терор,


Гласувай:
5




Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ТЕ
06.09.2010 12:11
ТЕ всички са впрегнати, не само специалистите, за съжаление, в тази дяволска игра и там е проблема. Малко специалисти и мноого помагачи-играчи, с което смертелния кръг се затваря.
цитирай
2. eltimir - Да опитаме
06.09.2010 12:17
Ако не можем да ги спрем, то нека поне опитаме. Все пак главните играчи са важните. Без тях пионките са нищо.
цитирай
3. анонимен - Апел към всички за неподпомагане на геноцидците, нека сами си вършат дяволската работа !
06.09.2010 16:23
Прав си, но все пак трябва и да се знае, че спецовете също не могат без пионките или поне ще са по-малко активни и действията им не така унищожителни без тяхната помощ.
Трябва да апелираме към всички, да отказват каквито и да е "дребни услуги" на спецовете, което вече ще е една голяма крачка към освобождаването.
Нека да бъдат оставени сами да си вършат сатанинската работа и тогава със сигурност ще дойде момента и ние да им гледаме сеира, макар че и сега те сами си копаят гроба, не само на жертвите.
цитирай
4. eltimir - Правя каквото мога
06.09.2010 16:39
Докъдето ми стигат силите. Но вярвам, че ако има повече като мен, ще успеем да се справим, ще успеем да ги победим.
Спомням си един епизод от филма "Приказка без край". Там един от главните герои, Атрею каза на приказната Царица, че не е успял, че се е провалил. На което тя му отговори:
"Да, Атрею, ти не успя. Но поне се опита".
Жалкото е, че днес почти никой не се опитва.
цитирай
5. apostapostoloff - Нищо
07.09.2010 10:34
Нищо не се разбира. Пълна бъркотия...
цитирай
6. eltimir - Нищо не се разбира. Пълна бъркотия. ...
07.09.2010 10:43
apostapostoloff написа:
Нищо не се разбира. Пълна бъркотия...

А нима си длъжен всичко да разбираш? Има текстове, предназначени за определена аудитория. При това твърде ограничена. Този текст е именно такъв.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996469
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031