Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2010 21:15 - Терорът е срещу всички ни
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2227 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Убиха Коци, сега убиват и неговата вдовица. Нима отново ще замълчим?

Преди минути се обади Зоя Рангелова, вдовицата на Коци Иванов. Циганката, настанена от общинските власти в Монтана в приземния етаж на къщата, която временно се бе махнала, сега се е върнала и издевателството над Зоя продължават с пълна сила. Припомням, че циганката се махна след неуспешен опит да убие Зоя. Престъпление, заради което би трябвало сега да се намира в затвора. Ако бяхме държава, разбира се. И ако на тази нещастна територия, наричана още по навик България действаха някакви закони.

Наскоро проф. Янко Янков ми писа, че ударите не са само срещу мен и срещу него. А че е започнала широкомащабна операция срещу всички нас. „Животът е постоянна болка, дори когато сме здрави, но на нас ни се случи жребий, при който болките са прекалено много и непоносими.” – пише в последното си писмо Янко. Да, така е. Така наречената власт не предвижда за нас нищо друго, освен болка и смърт. За да живеят циганите.

Зоя днес е ходила до полицията. Началникът отказал да я приеме. Било му приемен ден, но бил много зает. Ами ако циганката отново опита да убие Зоя? И ако този път опитът бъде успешен? Ами голяма работа. Важното е онези от висшата мангалска раса да са живи и здрави.

Коци Иванов беше един от основателите на Независимото дружество за правата на човека с председател Илия Минев и близък негов съратник.  Политически затворник, съден и лежал в затвора заради критики срещу комунистическата власт. Умря внезапно на 2 август 2007 година. Без преди това да е боледувал от нищо. Никой дори не се поинтересува за причините, довели до смъртта му. Сега неговите убийци са решили да извършат същото и с вдовицата му. А ние мълчим. Позволявам си да ви припомня думите от текста "Преходът", включен в книгата ми "Кръгове". Думите са писани през 1992 година: "Народ, приел мълчанието за своя съдба се самообрича на забрава!"

Страшно е!



Тагове:   терор,   беззаконие,   НДЗПЧ,


Гласувай:
4



1. анонимен - Елтимир,
28.09.2010 21:38
Нали знаете вица от времето на "соца", за това, дали въжетата за бесене сами ще си
ги носим,или ще ги отпуснат от профкомитета...Знаете го,нали?
..Е,ВЕЧЕ НЕ Е ВИЦ!
цитирай
2. анонимен - И вие мълчите - за моите календарни градове...те са изход от геноцида на кастовата
29.09.2010 08:50
сегрегация, в която ние - българите и бялата раса сме на Първо място- с предимство!
И докато мълчете - ще има геноцид защото нямате модел за мирно време, с който да заместите индийската кастова сегрегация, "изобретена " преди 3 000 години и наречена Браманизъм!
цитирай
3. eltimir - Мълчанието
29.09.2010 11:42
Първо те дойдоха за комунистите
и аз не се застъпих за тях, защото не съм комунист.
После дойдоха за синдикалистите
и аз не се застъпих за тях, защото не съм синдикалист.
После дойдоха за евреите
и аз не се застъпих за тях, защо не съм евреин.
После дойдоха за мен,
но не беше останал никой, който да се застъпва.
- пастор Мартин Нимюлер
цитирай
4. eltimir - Забравата и прошката
29.09.2010 14:58
Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/photo/zverstvata_na_sashh_v_koreja/30
добавих малка галерия с репродукции на картини. Картините изобразяват зверствата на американските окупатори в Корейската война /1950-1953 г./. Корейците не са забравили и не са простили. Затова те няма да отстъпят пред американския натиск. Ние тук какво направихме?
Забравихме и простихме. Забравихме турските зверства, за да стигнем турци да решават как да се изразходва бюджета на "свободна" България. Забравихиме американските бомбардировки, за да стигнем дотам българската политика да се определя не в София, а във Вашингтон. Забравихме комунистическите зверства, за стигнем да положението, че те да продължават и до днес, 20 години след "падането на комунизма".
Забравяме, всичко забравяме. Уверявам ви, с тази забрава и с тези прошки ще стигнем единствено до положението да забравим, че някога сме носили глави върху обезглавените си тела.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996122
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031