Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2010 14:28 - Алтернативата на ГЕРБ
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1115 Коментари: 1 Гласове:
3



image Това пък е една от формите на нашата глупост. Може би най-голямата ни глупост. Живеем все по-зле, живеем в коптори, селата и градовете ни се превърнаха в гета. А ние като последни идиоти все още търсим информация от медиите, които ни уверяват, че в демократично България всичко върви по мед и масло. И ако на някого не му е потръгнало, значи той е неудачник. Всъщност е точно обратното.
  ***
Да се разберем още в самото начало. Всичките официални политически партии, всичките официални политици, всички те са слуги на Злото. Всички до един, изключения няма. Без да се постави доброволно и съзнателно в услуга на Злото никой не може да получи официално признание. Днес тук, при мен за няколко часа идва Григор Симов и той е на същото мнение. Според Гришата задачата, дадена на нашите управници от техните господари, е да ни отнемат и последното, което притежаваме. И така, докато ни обезкървят, докато ни омаломощят, докато ни съсипят напълно. А после следва или жестоко и брутално робство или смърт. Мнение, което напълно споделям. Затова когато говорим за алтернатива, тя е алтернатива само на една или на друга партия. Промяната, доколкото можем да говорим за такава, е само във формата на Злото, във фасадата. Съдържанието си остава.

Все пак е интересно какво се готви да дойде след ГЕРБ, коя ще е следващата форма на измамата и лъжата, кой ще осъществява следващата фаза от грабежа. Засега се очертава това да е днешният президент Георги Седефчов Първанов. И в тази връзка е полезно да знаем какво е мнението за Седефчов сред неговите съпартийци и съратници. Защото също като при класическите мафиози, и при тях често възникват конфликти по въпроса кой ще разпределя плячката и на кого какъв дял ще се падне. Та при конфликтите се казват разни истини.
  Копирам част от интервю на Кольо Парамов, дадено за агенция БЛИЦ. Не ми се ще истините, изречени в интервюто да бъдат забравени след три дни. Уверявам ви, тези истини съвсем скоро ще са ни нужни.

„Кольо Парамов: Първанов свлече България на дъното!

- Пак заобикаляте отговора за външните фактори?

- Не го заобикалям, а детайлизирам условията на зачеването на Първановата идея. Вижте, ние ще бъдем граница на ЕС до 2015-2017 г. - докато приемат Турция. Няма какво да се заблуждаваме. Турция след 5 години ще е в първата десетка на световната икономика и това предрешава всичко останало.

- Решава или предрешава?

- Зависи. Дотогава България трябва да се справи с огромни предизвикателства. В условията на валутния борд и извън еврото. На Запад виждат, че десницата у нас е мухлясала. Ще мине много време, докато СДС се очисти от мухъла. НДСВ и ДПС преразпределят откраднатите жълтици от двата мандата и плетат интриги срещу ГЕРБ.
  Левицата е в тупик. Първанов подло завеща БСП на Станишев, за да унищожи основата и базата й, а сега подготвя пистата, на която трябва да се върне в ролята на спасител. Забелязвате ли каква уникална наглост има при ходовете на Георги Първанов!
Той днес "забравя”, че още 14 месеца е държавен глава и вече започна да се договаря. Убеждава Билдербергите и доста световни лидери, че именно той е човекът, който ще организира и мобилизира нова политическа сила като национален проект, вписващ се в европейските рамки, гарантиращ нужното спокойствие на България.

- Това ли са въпросните външни фактори и къде е опасността за България?

- Това са. И не е трудно да се предвиди какво ще се случи, ако Първанов успее да ги убеди, че той е спасителят.

Накратко. Вече 9 години пред погледа на същия тоя Първанов стават уникални кражби и безскрупулни присвоявания от олигарсите. Идва Борисов и в стремежа си да балансира интереса на страната по всички програми в ЕС и да постави всеки на мястото му, обира негативния вот. Следва "кацането от небето” на спасителя Първанов и всички заживяват дружно и доволни. Някои малко по-доволни. По-богати и гарантирани за следващите десет години - както бяха през последните десет години.”
  Сега ясно ли е какви ги върши Седефчов и как действа? Опитва се да печели доверие. Чие доверие, обаче? Доверието на Билдербергите! Ето кой дава властта в България. Избори, демокрация, народен вот? Не ме разсмивайте. Да продължим с интервюто.

„- Първанов тепърва започва с манипулациите, гарнирани с лъжи. После ще премине към лицемерието, за да стигне в един момент до самозабрава и открита наглост. Тепърва олигархията, която е поставена на кръстопът и се чуди дали да нагази в блатото на президента, ще започне с фокусите си. Защото икономическата криза е идеалното време за това. Негативната икономическа ситуация ще се канализира в няколко направления и президентът вече знае това.

В момента има силен и неконтролиран износ на зърно, след като новите бази на държавния резерв са на светлинни години от изрядното си състояние. Заради забавените плащания към животновъдите от бившата шефка на фонд "Земеделие” Крумова новите пропагандатори на АБВ ще посегнат на селото.”

Ликвидационните съвети на евреина Филип Димитров, циганските орди, насъскани от Иван Костов и насърчавани от следващите правителства, а накрая Седефчов довършва всичко.

„- Ами ако Първанов наистина иска да промени България, започвайки от АБВ и стигайки до края на азбуката? Тогава какво ще говорите?

- Ако Първанов искаше да промени България към добро, имаше на разположение повече от 105 месеца! Това време беше неговият уникален исторически шанс. Той го пропиля и попиля държавата. Днес страната ни е най-бедната, най-угнетената, най-болната и най-крадливата държава не само в Европа, но дори и на Балканите. Това е днешната Първанова България. Утре тя не може да бъде пак негова!”

Бойкоборисовиата ГЕРБ е зло. Не напразно народът вече вместо ГЕРБ казва ГРОБ. Мафиози, мутри и бандити откъдето да ги погледнеш. Но дали алтернативата АБВ е по-добра? Не, според мен не е по-добра, а даже е по-лоша в много отношения. Тогава? Да си търпим Бойко и Цветанчов и да си траем? Пак зле. Тогава?

Тогава трябва да разработим механизъм, способен да ги измете всичките. До един! Без остатък. Нали още в началото се разбрахме, че всички те са слуги на Злото. Което на свой ред означава едно. Или ние тях или те нас. Трето няма.  


Тагове:   гроб,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - От моя сайт
18.11.2010 15:50
http://eltimir.ucoz.ru/
Копирам тези коментари, тъй като ги намирам за важни:
1 anti666 (Днес 16:08)
Гоце, като много други милиционери бързо се ориентираха в обстановката и станаха зидари и слуги на билдербергите. Няма какво да ни учудва това.
Като изпечен доносник, Сирщника е готов да си даде задника ако ще на Бафомет, само да остане във властта.
2 Елтимир (Днес 16:22)
Лошото е, че в политиката останаха само такива като него. Неито един съвестен и читав човек няма сред тях. Нито един! Това, което трябва да се смени не са една или друга партия, един или друг политик. Трябва да бъде подменена цялата политическа система, да бъде изцяло сменена цялата политическа идеология. Всичко друго е обречено на неуспех. Злото не подлежи нито на облагородяване, нито на реформиране. Не го ли направим, с нас е свършено и никой няма да бъде пощаден.
Те, нашите управници са само слуги, жалки наемни слуги на голямато Зло. И когато един слуга стане излишен, господарят му го премахва. У нас такива излишни слуги бяха Андрей Луканов, а после Огнян Дойнов и сина му Ясен. Но и господарите на нашите тузимни слуги също са слуги. Нали помните как на 5 ноември 1991 година убиха Максуел, наричан "некоронования крал на България"? Ами убийството на Едмон дьо ротшилд, последвано от смъртта на един от неговите племенници, имал неблагоразумието да се разприказва. Та йерархията на Злото е твърде викока, с изричното уточнение, че посоката на "височината" е надолу. Нейната основа доскоро беше забулена в тайна. Вече не е.
Онова, което е важно за нас да знаем, е, че трябва да устоим, без да влизаме в съюз с Демона, все още ръководещ злощастната съдба на планетата. Дните и нощите на Демона изтичат, някои от четящите тук ще са живи да видят края му. Но който доброволно се съгласи да бъде заразен с демоничната отрова, той ще си отиде заедно с него. А вярвам, че никой от вас не иска точно това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006349
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930