Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2010 17:01 - Отново са пребили Зоя
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 15006 Коментари: 27 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Преди малко се обади Зоя Рангелова, вдовицата на Коци Иванов. Циганката, настанена от кмета на Монтана в нейния дом отново я е пребила. И отново милицията на Цветанчов не взема никакви мерки срещу мангалската ромка от цигански произход. Напомням, че през лятото същата циганка направи опит да убие Зоя. Престъпление, за което се полага затвор. Но тъй като извършителката е от недосегаемото циганско племе, а освен това е закриляна от местната, от централната власт, а също от милицията, не настъпват никакви последици. Аз съм безсилен да направя нещо друго, освен да пиша за случая. Да разкажа истината такава, каквато е. Друго не мога.

Оказа се, че не само аз пиша. Зоя ми съобщи, че в издавания от Огнян Стефанов вестник „Торнадо” излязла статия, посветена на нея. Ако някой не си спомня, Огнян Стефанов е журналистът, пребит на 23 септември 2008 година от агенти на ДАНС, защото в сайта „Фрог Нюз”, на който той бе главен редактор се появиха неудобни за властта истини. По-точно информация за това как президентът Седефчов хванал трипер от ученичка. Та в първия брой на неговия вестник имало статия за пребитата от циганка Зоя.

image

Аз също имам една молба. Ако някой може да намери вестника и да сканира въпросната статия, да ми прати снимките на erigkan@mail.bg

Благодаря предварително на всеки, който се отзове.

Понякога ми поставят въпроса къде са ни лидерите. Къде са ни водачите. Къде са личностите, служещи за пример. Ами някои от тях още са тук. Едва живи са, едва дишат, но още ги има. Само че при тоя терор едва ли още дълго ще ги има. А терорът няма да спре, ако ние продължаваме да проявяваме равнодушие. Вярвам, че няма да ми отговорите: „Абе, я не ни занимавай с битовизми!”, както преди време ми написаха в Интернет форума на Движение „Воини на Тангра”. Вярвам, че все някой ще се отзове.



Тагове:   терор,   нздпЧ,


Гласувай:
9



1. karambol5 - И аз вярвам ,че ще се отзове !
27.11.2010 18:28
И аз вярвам ,че ще се отзове !
цитирай
2. balkanec - Отвратително!
27.11.2010 20:31
Това поне може да се направи - да се вдигне шум, за да се отърве жената.

А какво прави тази циганка в дома й?
Откъде да научим предисторията?

Понеже българите в днешната държава сме дискриминиран етнос - остава да се държим като такива - т.е. - да се държим здраво един друг и да не оставяме някой да го малтретират.
цитирай
3. eltimir - Жилището е общинско
27.11.2010 20:42
Докато Коци беше жив, проблеми нямаше. Но после общината, реп. кмета решиха да настанят една циганка, при това хермафродит, в приземния етаж. Явно циганката е получила инструкции да тормози Зоя, което прави непрекъснато. Ще припомня, че Коци беше политически затворник от времето на Живков. Активист на Независимото дружество и близък съратник на Илия Минев. Сега неговата вдовица е подложена на нечуван терор, а всички мълчат. Ще бъда лично признателен на всеки доблестен човек, който съумее поне да вдигне шум, ако не е друго.
цитирай
4. balkanec - Да съберем повече информация
27.11.2010 20:49
за тая история на едно място и ще я разпространяваме?
Може би например Карбовски ще се заинтересува от случая на жената.
цитирай
5. eltimir - Опитайте вие
27.11.2010 20:59
Моето име е забранено за официални публикации със заповед още на ген. Атанас Атанасов - Гнома. И заповедта е в сила и до днес. А информацията я има. Който се интересува, да влезе в личния ми сайт
http://eltimir.ucoz.ru/
Вдясно има празно поле, над което пише "поиск", търсене. Да напише в полето "Коци Иванов" или "Зоя" и ще му излязат всичките резултати. Има и снимки.
цитирай
6. balkanec - Общинари настанили хермафродит при пенсионерка, за да я изгонят
27.11.2010 21:07
http://www.blitz.bg/article/17661

Преследват ме заради Коци - искат да ме изхвърлят на улицата
Зоя Рангелова - жената на покойния политически затворник Коци Иванов - близък съратник на Илия Минев:

В редакцията ни се обади от Монтана - объркана и уплашена, че ще остане без дом, буквално изхвърлена на улицата, Зоя Андреева Рангелова. Жената е пенсионер със 154 лева пенсия.

Зоя, как така ви пратиха в къщата хермафродит?
- Ами така, биологически е хермафродит. По име е жена, но всъщност е мъж. И циганин. Краде, псува. Преди него ми спряха водата. На системен тормоз съм подложена - с все нови и нови "екстри". Това е последният натиск на общината да ме принуди да изляза от жилището. Всичко е плод на отмъщение заради мъжа ми Коци - Константин Борисов Иванов - политически затворник

...

ФЕЙСБУК може да свърши работа
С тема от сорта на "Да се застъпим за Зоя"
Сега това е модерно...
цитирай
7. grigorsimov - А кметът на Монтана е Масон, и най-вероятно - бивш комунист!
27.11.2010 22:23
Не съм от тоя край и не го познавам, но няма начин да не е и "бивш" комунист, понеже всички по-изявени комунисти и десари станаха масони, под една или друга (по-благовидна) форма, напр. "темплиери" или "ротарианци", и какви ли още не.
.....................
Копирах го и в моя блог!
цитирай
8. eltimir - Писал съм истината
27.11.2010 22:52
Какво можете сами да се убедите, писал съм истината. Моля ви, нека се застъпим за тази мъченица.Тя заслужава. Нейният покоен съпруг беше един от нашите истински национални герои. Отиде си внезапно по един твърде загадъчен начин. Зоя е убедена, че са го убили. Нека спасим поне вдовицата му от комунистическия терор. Досега само ние двама с Гришата Симов се опитвахме нещо да направим, но силите ни не стигат. Ако обаче повече хора надигнат глас в нейна защита, резултат наизбежно ще настъпи.
цитирай
9. balkanec - Тук
27.11.2010 23:23
събрах на едно място някои извадки и линкове - ако някой желае да публикува във фейсбук.

http://balkanec.blog.bg/drugi/2010/11/27/.641632

Мисля, че там ще има най-голям отзвук, но аз не го ползвам.
цитирай
10. анонимен - selski
27.11.2010 23:28
kak taka sa nabutali v domai taia marshava ciganka hemafordit lie kvoe
цитирай
11. анонимен - tuk
27.11.2010 23:42
az shtego publikuvam
цитирай
12. zlokuche - Изнеси се от въпросната къща, че да ...
28.11.2010 02:20
Изнеси се от въпросната къща, че да мирне всичко. Как са те настанили там, не знам...
цитирай
13. eltimir - А после?
28.11.2010 08:02
И къде да отиде като се изнесе? Това ми напомня на думите, изречени навремето от Мария Антоанета: "Като нямат хляб, да ядат пасти".
цитирай
14. анонимен - В Монанта, многоуважаеми ЦИГАНИТЕ от отдавна са превзели града
28.11.2010 16:41
Нападат с револвери майки след покупки в Кауфланд, разкарват си каруците с крадени прозорци и врати от вилните зони, а лятоос трева и тухли, без полицията изобщо да ги закача. Полицията глобява само българи на шосето. А където са циганите из квартали като Младостите и Плиска, там полиция изобщо няма. Това е "управлението". Съветът на полицията към жертвите е да си носят пистолети и сами да се защищават против ромските безчинства. Около кофите за боклук пък е ад. Там бандички с куки и ножове така си оперират посред бял ден. Често са в свади едни с други. И всички са се примирили с тая "картинка". Циганите още малко и ще са болшинство както е тръгнало
цитирай
15. анонимен - нощем ромите отварят колите на хората в тия квартали и преспиват вътре.
28.11.2010 16:44
това е управлението на Монтана. С висше съгласие.
цитирай
16. анонимен - Наскоро и изверг намушка в корема с нож няколко пъти 30-годишна лекарка
28.11.2010 16:49
издебнал я на мостче сутрин през рекичката на път за Болницата. Проследил я след банкомата. Не знам дали тя остана жива. Шиха я в София по спешност. Но никой нищо не каза повече какво стана с нея? Някой да знае??? И не каза дали извършителят е циганин и кой е?

Мене също няколко пъти ме проследяват и българи дори след банкоматни посещения.

А пък циганите-просяци направо те преследват из града и те дебнат с месеци пред Пенни и около кофите за боклук. Други пък цигани ядат от кофите за боклук и направо ти отвличат боклука из ръцете.

Е има и един мускулест преследва свободно сами жени из града - с черни къдрици с колело, който говори като жена. Да не би този да е "хермафродитът"? С яка физика ли е? Като бодибилдрър?
цитирай
17. анонимен - Монтана е изтръпнала от страх от подобни, общо взето... и тия квартали тънат от боклуците
28.11.2010 16:51
дето цигани и кучета ги разнасят из кофите. И е много мръсно. По-бетер е от гето в Африка. Там сигурно е по-сигурно и наредено. Общината си чисти само центъра и си гледа само центъра. Толкова за "официалните грижи". Сякаш кварталите не са част от България.
цитирай
18. анонимен - НА мене целия месец юни и юли този с колелото, боди билдъра с черните къдрици ми е висял пред блока
28.11.2010 16:54
диреше ми адреса, евентуално, за да ме изнасили, огаби или подобно. Полицията го познава, защото си говорят много свойски с него. Но не знам дали е циганин или българин. Малко трудно му личи. Някой ако знае кой е? По цял ден яде из ресторантите и кара колело из града! Едро тяло с форма на триъгълник, бифест и нисък. Този е опасен много и за деца, защото едно 9-годишно момиченце ми каза тука пред магазина как й оглеждал дупето след магазина и свиркал и я закачал. Кой е тоя мъж дето ни плаши наред в Монтана?
цитирай
19. анонимен - А оня дето напада български самотни жени пред блок 17 в Младост 2
28.11.2010 16:59
една съседка ми каза, че и нея я нападнал с револвер, като и нас. Той не е от ромското село Кошарник, както полицията ми каза. Той си е от седемнадесети блок, каза съседката. Той е много черен, слаб, с черно кожено яке и панталони. Тя каза, че той оперира с брат си - също циганин. И че двамата ЖИВЕЯТ в седемнадесети блок!!!!!! Те нападат жертвите си посред бял ден в 13.00 часа на най-трафикираното крастовище от пешеходците на път за евтиния магазин в града - Кауфланд. Издебват ги от блока си по етажите горе, най=вероятно от далече и преценяват да ударят когато няма много хора наоколо.
Някои дни го вижам да събира боклуци от кофите за боклук, лятото ходи с една яркожълто-зелена тениска и влиза в магазините да пита за вестници най-вероятно все едно му е бащиния района. Той е около 30-годишен. С лъскав перчем и гъсти мустаци извити надолу. Държи си ръката под якето и не се знае дали е с револвер или не, но сочи към вас когато ви притисне в някой ъгъл.Деца не го притесняват. Много е нагъл
цитирай
20. анонимен - Не знам дали милицията е на Цветанчов
28.11.2010 17:03
Защото почти никой от града не е е гласувал за "Герб".
Но тази нотариуска Искра Фидосова (тя от Герб ли е?)
- тя си има кантора в центъра на Монтана.
цитирай
21. анонимен - Ще посъветвам жената да се изнесе. Има много общински жилища Монтана е град-призрак
28.11.2010 17:06
празен град, както е целия Призрачен демократичен Северо-западен район от 21 години насам.
Пълно е със свободни квартири.
Но има опасност пак да се натъкне на цигнани. Много новобогаташи си дават луксозните къщи на 4 етажа и кооперации под наем. И там трябва да дели ток и вода, като мене с цигани които са наематели. Тоя край вече отиде ... Нестопанисването до там води. До асимилация на българите
цитирай
22. анонимен - Да си дири нещо под наем, но не в кооперация, значи
28.11.2010 17:07
та да не стане от трън та на глог. Има и апартаменти общински из блоковете, дето да си е самостоятелна.
цитирай
23. анонимен - Пък пазарът колко е страшен в центъра
28.11.2010 17:09
Там само роми продават. Други седят по масички и ги чувам как уговарят нещо кражби, градежи, да нне умрат от глад.
цитирай
24. анонимен - Отново питам да не е този бодибилдъра с колелото и черните къносани къдрички
28.11.2010 17:24
анонимен написа:
kak taka sa nabutali v domai taia marshava ciganka hemafordit lie kvoe


защото той говори като жена. А се движи с млади мъже. Някой ако го познава да ни каже подробности?
цитирай
25. анонимен - PITAJTE V. MONTPRES
28.11.2010 17:27
анонимен написа:
анонимен написа:
kak taka sa nabutali v domai taia marshava ciganka hemafordit lie kvoe


защото той говори като жена. А се движи с млади мъже. Някой ако го познава да ни каже подробности?


TOJ ZNAE VSICHKO! I SA NA "TI" S ZIGANITE!
цитирай
26. eltimir - Монтана
28.11.2010 19:04
Събрах мненията за Монтана, оформих ги като отделен текст и ги пуснах в личния си сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Не мълчете! Пишете и говорете! Трябва цял свят да научи какво се върши у нас.
цитирай
27. анонимен - montana
29.11.2010 08:47
v montana niamali balgari da takiva smradlivci tormozat horata be ako v botevgrad go pravat tova az li4no shtegi likvidiram i nikoi niama damoje dagi spasi tia mangali
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995960
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031