Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2010 13:43 - Заговорът на комплексарите
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2072 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 27.11.2010 14:28


image

Помни ли някой спрения предизборен клип на „Атака”, в който около Айфеловата кула в Париж израстваха минарета? Клипът бе дело на бившия участник от форума на Движение „Воини на Тангра” с ник „PARADOX”. Въпреки, че той преди време рязко се обяви срещу мен, аз признавам, че откритието си е негово. На снимката, намерена от мен едва тази сутрин виждате реално съществуващ християнски храм в кипърския град Фамагуста, преустроен в джамия.

„Лозето не ще молитва, иска мотика!” – Народна мъдрост

„Бог дава, но в кошара не вкарва!” – Народна мъдрост

Та за остатъците от Движение „Воини на Тангра” ми беше думата. Наистина не разбирам откъде тая злоба, тая омраза, тая клокочеща ненавист към моята скромна личност. Как не се умориха, как не им писна непрекъснато да бълват клевети и лъжи по мой адрес? Как не спряха да издирват участници в този сайт (Става дума за личния ми сайт http://eltimir.ucoz.ru/), да ги заплашват и да им отправят недостойни и подли внушения? Но има друго, по-важно. Иначе не бих писал тези редове. Защото ако лъжите и клеветите, насочени персонално към мен са си мой личен проблем, то пропагандата на http://www.voininatangra.org вече се превръща в проблем за мнозина. Ще дам само два примера, а който е достатъчно разумен, той ще разбере.

Стратегията и тактиката на Движението, по-точно на остатъците от Движението във вътрешнополитически план.

Писал съм, пиша и ще продължавам да пиша, че ситуацията изисква действия. Ситуацията изисква всеки един българин, на когото не му е безразлично какво ще се случи с българския народ и с българската държава, да направи нещо. Нещо малко, нещо незначително дори, но да направи. И когато стотици, после хиляди, после десетки и стотици хиляди направят по нещо мъничко, тогава големият резултат няма как да не настъпи. Всеки да направи онова, което прецени сам, че е в състояние да направи. Но да го направи. А не да клечи отстрани и да чака. Това е моята мисъл казана накратко.

От Движението обаче не мислят така. Или по-точно, щом го пише Елтимир, значи то е погрешно. И като противодействие срещу моите погрешни и зловредни предложения те предлагат просвещение по въпросите на древната българска история. Например лекция на тема как българите сме построили Хеопсовата пирамида. Или лекция на тема уникалността на „Каменните очи”, които странно защо се срещат из всичките кътчета на нашата планета. Още от най-дълбока древност. Като противодействие на моите предложения те предлагат пълно оттегляне от процесите в страната и в обществото и стопроцентовото посвещаване на проблемите, свързани с древните светилища. А спасението щяла да дойде от само себе си. С бързия влак, предполагам. Или с някой от хеликоптерите на Ахмед Доган.

Като наблюдавам и анализирам едни или други действия на активисти от Движението „Воини на Тангра”, стигам до извода, че някои от тях са придобили комплекси от името ми. Особено смешни и жалки са случаите, при които техният Админ вижда Елтимир във всеки участник там, който не споделя неговите възгледи или пък не му се възхищава достатъчно възторжено. Което наистина издава наличието на комплекси. А комплексите от своя страна обясняват мащабната кампания срещу мен.

Още много мога да кажа за тяхната стратегия и за предлаганите от тях тактики, но вярвам, че поне засега и това е достатъчно.

Във външнополитически план. Аз казвам: ако ние имаме достатъчно сили да се преборим с вътрешните и с външните врагове, добре. Какво добре, направо чудесно, прекрасно! Сами да спрем геноцида над нас, сами да противостоим на Европийския съюз, който ни изпива кръвчицата, сами да се справим със Съединените щати, които ни разсипаха, и само да съкрушим Изсраел и световните бандити, тоест банкери, които дирижират ЕС и САЩ. Ще можем ли да се справим сами? Едва ли. В такъв случай имаме два избора. Или да легнем доброволно под ножа и да чакаме търпеливо да дойде нашия ред за обезглавяване, или да потърсим съюзници. Като такъв потенциален съюзник поне аз виждам Русия. Независимо кой кой е в руската политика, независимо от видимата реалност, аз вярвам, че в съдбоносния за нас момент, все пак Русия ще ни помогне. По много причини. И тук съвсем не говоря да станем васали на Русия, да коленичим пред нея. Пази Боже от подобна мисъл! Отношенията между България и Русия трябва да бъдат на равноправна двустранна основа и ние притежаваме достатъчно възможности и механизми да го постигнем. Знам точно как, но поне засега няма да излагам цялостния си план.

Как реагират от Движението „Воини на Тангра” на това мое предложение? Реагират с груба русофобия. Тя, Русия според тях е виновна за всичките ни злини. Ако срещу Турция бе написано половината от онова, което написаха срещу Русия, щях шапка да им сваля. Да, ама срещу Турция няма нищо. Турците са добрички, милички, те са наши приятели. Лоши са руснаците. Признавам, видели сме и лошо от Русия. Но и много добро сме видели. А от Турция, от САЩ и от Изсраел освен зло, друго не сме видели. Руснаците понякога наистина са ни навреждали със своята имперска политика. Но никога не са клали невръстни български дечица, както са правили това през Априлското въстание в Батак турци и цигани, подстрекавани от евреина Сюлейман паша. А извън всичко друго Русия има интерес тук, на тези земи да живее един близък по език, вяра и писменост народ, отколкото да се настанят племена, ненавиждащи всичко руско. От „Воини на Тангра” обаче продължават да бълват своите змии и гущери срещу Русия. Продължават с антируската си истерика.

Защо, бе, хора? Само заради омразата ви към Елтимир ли? Макар че според мен те едва ли могат да обяснят с разумни и логични доводи причините за тая омраза. Но все пак тя е налице и вече съм принуден да помисля какво ще правя занапред. Защото тая повече не може да продължава. Не може! 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - rusia
27.11.2010 15:51
za rusia si prav ani
цитирай
2. semtomovi - Поздравления за темата! Обръчът, както каза Ванга, моя лична приятелка ми беше тя,
30.11.2010 03:40
ни се стеснява около шията. Нима не го усещате, българи?

Деля Вашите становища! Нямаме друг избор. Утре ще станем или пушечно месо за ирански ракети или великоалбански мишени, или ще ни сгази Китай, сега като са се развихрили американците с 400 000 южнокорейци и искат още кръв и отмъщение.

Нямаме друг избор...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996165
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031