Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2010 10:31 - Нашите министри полудяват
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1788 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 28.11.2010 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Българо-ромски, тоест ромейски… Извинете, исках да кажа румънски войник зорко бди над Европийските граници

Един по един министрите ни полудяват. Дали ги облъчват с психотроника, дали причината е друга не знам, обаче в полудяването им не се съмнявам. Прочетете отново цитата, съдържащ една гениална мисъл. Толкова гениална, че поне аз нищичко не разбрах от нея:

"Това, което в момента е притеснение, които са за селскостопанските места. Има подготовка за кражба и това ще ни бъде основният акцент, за да съхраним това, което е положено”, каза министър Цветанов."

След вътрешния министър дойде ред на външния:

„Защо да нямаме общи флот и ВВС с Румъния? Риторичният въпрос беше зададен от външният ни министър Николай Младенов на лекция, организирана от Атлантическия клуб в София. За пример той даде Холандия и Белгия, които имали общи ВМС.

Тема на лекцията на дипломат №1 “пред 3 млрд. души” (шегата беше на президента на атлантиците Соломон Паси, според когото в момента думите на Младенов се слушат от 3 млрд. души, тъй като в залата присъстват посланиците на Китай, Индия и Индонезия - б.р.) беше новата стратегическа концепция за развитието на НАТО, приета на срещата на върха на Лисабон преди дни.”

Значи ще създаваме обща армия, която ще говори на общ език. На българо-ромски, тоест на цигански. Румънците са лесни, те  ще си говорят на родния език, ама ние какво ще правим? Утре както е тръгнало тоя ще поиска обща армия с Криминална Република Косово. После социалният министър ще поиска общи социални грижи със Сомалия. И така, докато от толкова общо не остане нищичко наше. Дали обаче министърът сам е стигнал до своята генитална мисъл? Като прочетох кой му подсказва, разбрах как му е било подсказвано и от кого. И вече почнах да се досещам каква може да е причината за побъркването. Да си рамо до рамо с такъв откаченяк като Соломон Паси, да си принуден да слушаш мъдрите му наставления – това може да те доведе до лудост. Само се питам кой ще е следващия побъркан министър и какви ли поразии ще направи. Питам се също защо правителството все още се намира на „Дондуков”, а не се е преместило на Четвърти километър. Там, където му е мястото.


Тагове:   лудост,   министри,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - вчера съкратиха още няколко казарми
28.11.2010 17:23
Очевадно е, че преди да разцепят България на няколко парчета за всички малцинства по 1, ще й унищожат армията и ще я докарат под владенитео на мангалите Рунънци (най-коруптните същества в Европа) и на жестоките великоалбанси мародерски терористически армии

Боже, пази България с тая продадена управляваща сган! Пази българския народ. Който е харизан като Агнеца Исус!
цитирай
2. анонимен - Da, harizan e
28.11.2010 17:35
анонимен написа:
Боже, пази България с тая продадена управляваща сган! Пази българския народ. Който е харизан като Агнеца Исус!



pri tova ot 1 i sasto sastestvo . Solomon Pasi. Naglo, upravljavano do mozaka na skeleta si ot FBI i Pentagona
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004895
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930