Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 23:16 - ЧОВЕКО, СТАНИ! - 5 част
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4433 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

     В интервю за сп. „Nation und Europa” Патрик Бюкенън предрича следното бъдеще на континента: „Моето изследване е основано на статистически данни, взети от официални източници на ООН. То показва, че нито една европейска държава, с изключение на Албания няма тези показатели на раждаемост, която ще й позволи да достигне до 2050 година в сегашния си вид. До 2050 година Европа ще загуби 128 милиона от своите 728 милиона жители. Тези загуби, които съответстват на съвременната численост на Белгия, Холандия, Норвегия, Швеция, Дания и Германия взети заедно. Италия ще загуби 16 милиона население, Германия – 23 милиона, Русия – 33 милиона. Количеството на европейците рязко ще се съкрати и ще измре, те ще бъдат принудени да приемат стотици милиони африканци и мюсюлмани, за да запълнят освободените работни места, да могат да изплащат пенсиите, социалните помощи и да обезпечат възрастните хора. Към 2050 година половината от всички европейци ще бъдат над 50 годишна възраст, а от тях 10% /60 милиона души/ ще бъдат по-възрастни от 80 години. Това ще бъде краят на Европа.” Като бивш съветник от кабинета на президента Роналд Рейгън, и сам като кандидат за президент на САЩ Бюкенън разполага с доста поверителна информация. Едва ли един такъв човек ще вземе да хвърля думите си на вятъра. А лично мен допълнително ме смущава фактът, че над имената на такива като него в нашата бивша България тегне непробиваема цензура. Нещо повече. Когато взема подобни текстове от рускоезични източници, когато ги преведа и ги публикувам със съответното позоваване, с посочване на автора и със свой коментар, тогава почват да се сипят обвинения, че съм бил плагиатор. И то от типове, които непрекъснато преписват от мен, без да са ме спонали нито веднъж като източник на информация. Здраве да е. По-добре такива обвинения, отколкото да премълча. По-добре да кажат, че съм плагиатор, отколкото да ме нарекат страхливец и предател на своя народ.

     Чакайте! Какво прочетох по-горе? За това, че застаряващото население на Европа няма да е в състояние да осигурява пенсиите и социалните помощи и затова ще бъде принудено да приема всякакви емигранти. Сега ще напиша нещо, от което повечето читатели ще подскочат. А не ви ли се струва, че именно системата на пенсиите и социалните помощи е главният виновник за застаряването на Европа и за измирането на европейците? Помислете. Какво е било, когато тази система не е съществувала? Тогава хората създавали много деца, за да ги гледат на стари години. Тогава родовете били задружни, залагало се на взаимопомощта. Тогава обществото било устроено по различен начин и било много по-устойчиво. Тогава нямало толкова простор за развитието на паразитизма, който е вероятно най-големият бич за съвременния свят. Какво ще правят паразитите сред нас, ако не им осигуряваме пенсии и не им раздаваме социални помощи? Ще работят? Ще си изкарват хляба с честен труд? Само не ме разсмивайте. Именно сега, при нашата пенсионна и социална система, с нашия Кодекс за задължителното обществено осигуряване те се чувстват най-добре. Ние даваме парите, те живеят и се размножават с тях. Ние самички развъждаме бурените, задушаващи нашите народи.

 

     Нека спомена още една вероятна причина за измирането на белите европейци и за катастрофално ниската раждаемост сред тях. В „Завършекът на българския Преход” писах: „През 50-те години в Плевенския затвор са правени експерименти по стерилизацията на “вражески елементи”, 18-25 годишни антикомунисти. “Там бяхме изолирани една група около 40 човека. По-късно никой от нас нямаше деца.” – разказва един от оцелелите. Както се вижда, експериментите се оказали успешни. Десетина години по-късно започва масово стерилизиране на млади българи и българки. С инжекции, под формата на ваксиниране. Ако някой от потърпевшите се усети и започне собствено разследване следват заплахи, а нерядко и загадъчна смърт. За малцинствата естествено, такава мярка не е предвидена. В резултат към сегашния момент имаме около половин милион бездетни двойки. Етнически българи. Толкова е ужасно, че мозъкът отказва да го повярва. Но е самата истина. През 1998 година известен български родолюбец заподозрял фирма “Данон”, че слага в своите продукти вещества, водещи до безплодие у консуматорите и изразил своите съмнения гласно. Малко по-късно го принудиха да емигрира. Може ли престъплението да се докаже? Документи едва ли са останали. Но има един факт, който все някак трябва да бъде обяснен. Какъв е процентът на бездетните българи и какъв е процентът на бездетните сред останалите етнически групи в България? За да не ме обвинят във фантазьорство, отново ще се позова на разрешена и огласена информация. На 14 февруари 2004 година вестниците писаха: “876 567 български семейства пък въобще нямат потомство, сочат последните данни на КНСБ и Обществения женски парламент. Поне 300 000 от тези семейства са без шанс за бебета, тъй като или мъжът, или жената страдат от стерилитет.” Хайде нека ни дадат подробни данни с обяснение за причините, довели непозитивното явление, пък тогава пак ще си говорим.” После в различни периодични печатни издания бе загатнато, че психотронната апаратура бива използвана и за подобни цели. А дали някой си спомня, че още през 1860 година френският писател Луи Жаколио пише за възможността хората да бъдат стерилизирани посредством излъчвания? Убеден съм, хората все повече и все повече ще осъзнават реалността на психотронното оръжие. Но някак ми се ще да го осъзнаят преди да са станали негова жертва.

     Няма да правя цялостен анализ. Само един пример как се сменя обществената система в една страна, как се подменят народните желания с желанията на Световното правителство. Мнение за събитията в Украйна през късната есен на 2004 година: „Демонстрациите в подкрепа на Юшченко се съпровождаха от лазери, плазмени екрани, крещящи мощни звукови системи, рок концерти, палаткови лагери и огромно количество оранжеви атрибути, но ние щастливо вярваме, че всичко това е „спонтанно”. ” Някой се разпорежда с нашите съдби както си иска, без даже да си направи трудна да ни съобщи каква е неговата крайна цел. Дали наистина нищо не зависи от нас? Не вярвам. Този „някой” отчаяно се нуждае от нашето доверие. Без да му повярваме и без да му поверим доброволно съдбите си в неговите ръце, той е безсилен. А каква е целта на невидимия „някой”? Вижте резултатите, вижте какво се случва в страните, където победи така наречената „демокрация” и съдете сами.

     За да бъде картинката завършена, още един цитат от книгата на Бюкенън “Смъртта на Запада: “През 1960 година населението на Съединените Щати бе 88,6 процента бели; през 1990 година делът на белите бе спаднал вече до 75,6 процента, тоест за 30 години ние наблюдаваме съкращаване с цели 13 процента... Към 2020 година делът на белите ще се съкрати до 61 процента". Така пише Питър Браймлоу, експерт от списание "Форбс". Към 2050 година евроамериканците ще станат етническо малцинство в САЩ.” Оказа се, че Питър Браймлоу бил голям оптимист. Сега, в края на 2007 година статистиките сочат – в САЩ гражданите от европейски произход вече са малцинство. Значи онова, което наблюдаваме в съвременна България не е много по-различно от онова, което водещи американски умове наблюдават в тяхната страна. След като ни отне всички права, г-жа Демокрацията ни остави единствено правото на безправие. И започна един геноцид в името на етническия мир. И започна да се разхожда из страната ни щедрата демократична Смърт. Стигна се дотам, че в центъра на София тълпа пришълци крещеше „Смърт!!!” за коренното население. И вместо да арестува пришълците, полицията арестува местни младежи, на които /О, ужас!/ не им харесало, че някой иска тяхната смърт и тази на семействата им. Същата Смърт виждаме, че е почнала да се разхожда и в Щатите. На 16 декември 2006 година Българското Национално Радио предаде, че според Агенция „Медиана” и Института за социални дейности и структури „Иван Хаджийски” циганите в България са се увеличили три пъти. Не с три процента, а три пъти! Това вече не може да бъде обяснено само с висока раждаемост. При положение, че населението на страната намалява като цяло.  Което означава, че от своя страна ние, българите сме намалели поне два пъти. Това може да бъде обяснено единствено с целенасочено изтребване на българите и с целенасочено развъждане и заселване на цигани. Някой усилено се стреми да предизвика нашата смърт. Либерално и демократично, разбира се! Също както в Щатите демократично и либерално развъждат черни и съсипват белите. И тук, и там като проводници на убийствената политика се сочат ционистите.

     Длъжен съм изрично да подчертая: в никакъв случай не бива да се слага знак на равенство между ционисти и евреи. Не може да се слага знак на равенство между лица, изповядващи юдаизма и ционистите. Като пример ще посоча организацията „Юдеи против ционизма”, а също думите на Игал Амир преди да застреля израелския министър-председател Ицхак Рабин „Държавата Израел е чудовище!”. И обратно. Сред ционистите има много неевреи. Примерът с клана Буш е достатъчно красноречив. И да не забравя други едни проводници на ционизма, марксистите. В своята книга Бюкенън изрично отбелязва, че първите апостоли на невежеството, чиито продължители са днешните либерали, били именно марксистите:

     “Един от първите последователи на Маркс беше унгарецът Дьорд Лукач, агент на Коминтерна, автор на книгата “История и класово съзнание”, която го постави редом с Маркс. “Аз смятам революционното унищожение на обществото за единствено възможен и верен способ за действие. Световната промяна на човешките ценности не може да бъде извършена без да бъдат унищожени ценностите на предишния свят, и без създаване на нови, революционни ценности.” Като заместник на народния комисар по културата в правителството на Бела Кун, Лукач на практика изпълняваше своите демонични възгледи и методите му впоследствие бяха наречени “културен тероризъм.”

     Някога, преди години ми казаха следните думи: “Ти мислиш ли, че ционистите биха постигнали всичко това, ако не им беше позволено, и ако не им помагаха?” Та кой им е позволил и кой им помага? А кой помага на нас, хората? Изглежда някой ни помага, защото последните действия на противника са доста хаотични и припряни. Те бързат, страхуват се от нещо, пришпорват сроковете. Те са готови дори на жертви, което вече говори много. Все повече си проправя път идеята, че зад ционистите стои някой много по-могъщ, но че също толкова могъщ съюзник имаме и ние. Още преди сто години бе отправено едно такова предупреждение: „Ако сводовете на цивилизацията се срутят, то разбира се, ще рухне цялата сграда. Но основите са достатъчно здрави.” Та ситуацията никак не е проста. Тя ще се окаже много по-сложна, отколкото изобщо сме могли да допуснем.

***

            Из „Пътешествията на Гъливер”:   

 „- Имам въпроси.

     - Въпроси ли, Ваше величество?

     - Да.

     - Министрите, управляващи страната ви, как стават министри?

     - Обикновено известна сума пари решава въпроса.

     - Как опознават хората, на които трябва да служат?

     - Не се налага, защото доста често пият и играят хазарт.

     - Вече спомена хазарта. Кога усвояват това "забавление"?

     - На 16-17 г.

     - А кога се отказват от него?

     - На 60-70 г.

     - Във вашия съд за колко време се решава кое е добро и кое - зло?

     - Процесите траят седмици и месеци, на висока цена за потърпевшите.

     - Това значи ли, че бедните нямат достъп до съда?

     - Те са заети с работа и не се нуждаят от правосъдие.

     - Адвокатите ви защитават ли очевидно съгрешили хора?

     - Разбира се! Това им е работата!

     - Данъците ви са се увеличили с 5-6 млн., но държавата харчи двойно повече. Как кралство харчи повече от полученото в данъци?

     - Съвсем просто е. Вземаме назаем повече от себе си.

     - И войните ви... Защо винаги нападате хората? Защо да напускате бреговете си освен за търговия?

     - Често се браним, като нападаме, преди да ни нападнат, и изненадваме врага.”

            Предпочетох да цитирам филма, тъй като в книгата описанията са по-многословни и завъртени. Все пак не мога да пропусна един извод: „Той /Кралят/ бе безкрайно учуден от описанието ми на историческите събития, станали у нас през миналия век; и заяви, че те не били друго освен редица от заговори, бунтове, убийства, кланета, революции и изгнания – най-лошите последици на алчността, раздорите, лицемерието, лукавостта, жестокостта, яростта, лудостта, омразата, завистта, похотливостта, злобата и амбицията.” Да, има вероятност следваната от редица правителства да не е дело единствено на ционистите, а да е продължение на традиционната английска политика. На нищо не пречи ционистите да са взаимствали от англичаните, впечатлени от успешната им в миналото успешна колониална политика. Същата колониална политика, чийто последици днес са настъплението на цветнокожите и отстъплението на бялото население от самата Англия. Защо да не са взаимствали, след като техните „Ционски протоколи” също са заимствани от един друг европеец – Николо Макиавели. Та всичко е преплетено и никой не е само виновен, като и останалите, включително жертвите не са само невинни. Дали човекът не достигна един от пределите на своите възможности и не се устреми към самоунищожение? След което оцелелите ще се устремят към нов прогрес и към овладяване на нови възможности, докато не стигнат и те на свой ред до предела си. И все пак, все пак случващото се е нашия свят е твърде нечовешко, за да повярвам, че то е дело само и единствено на същества, принадлежащи към някоя от човешките раси. Още живелият през 27 век преди Христа индуски император Ашока е казал, че на Бог е угодно хората да живеят в безопасност, мир и щастие и да се ползват със свободата да разполагат със себе си. Днес от този завет нищо не е останало. Значи днешният свят не е угоден на Бога. А на кого е угоден?

            Именно Ашока решил да забрани използването на човешкия разум за зло. Той засекретил древната наука за природата, за бъдещето и за миналото. Били скрити уменията на колективната психология и знанията за разпада на материята. Тогава, през времето на неговото управление било основано тайното общество на Деветимата Неизвестни. Аз твърдя, че една от целите на Адолф Хитлер била да се добере до тези знания. Част от тях му били наистина открити и видяхме за какви цели бяха използвани. С една забележка. Истински древните Знания не са съсредоточени само в Индия, а са разпръснати из цял свят, като една от важните точки, до които Хитлер не получил пълен достъп, била именно нашата България. Нацистите не успели да получат достъп и до тайните на Шумер, въпреки своето старание да се представи като приятел на арабите. Част от тези знания по неизвестни причини почва да става известна в наши дни. Изглежда обществото на Деветимата Неизвестни, понесло тежък удар през ХХ век, почва отново да действа с пълна сила. Редица белези сочат, че причина за необичайната активност на Деветимата се крие в присъствието  на неземни сили върху нашата планета и действията им, насочени към човешкото унищожение.

***

     Да посоча още факти, на които изобщо не бе обърнато внимание. След атентатите на 11 септември, когато стана ясно, че се готви война срещу Афганистан и Ирак, някои мюсюлмански лидери почнаха да говорят, че такава война няма да реши нищо, тъй като САЩ така или иначе ще бъдат унищожени от ръката на Бога. Подобни твърдения бяха излъчени и по български телевизии при интервюта с наши мюсюлмани. После мюсюлманите замлъкнаха, не поясниха откъде идват предсказанията и какво точно им е известно. Обаче се активизираха “силите, стоящи зад създаването на Исляма”, както обичат да назовават себе си представителите на една мюсюлманска секта. Тази секта кой знае защо започна да проявява огромен интерес към България и към древностите из българските планини. При това забележете – отнася се до древности, създадени много преди някой някъде изобщо да е чувал думата Ислям. Оттатък Атлантика пък заговориха за предсказанията на Маите, според които краят на света щял да настъпи през декември 2012 година.

Хайде сега да свържем всичките тези дребни събития с плановете на Израел и САЩ да завоюват целия свят. Всеки разумен човек разбира, че такива стремежи нямат никакво бъдеще. Освен ако… Освен ако наближава катаклизъм, след който годната за обитаване земя ще се свие. Тоест, ще настъпят условия, при които могат да оживеят твърде малко от живеещите днес хора на планетата Земя. Кои именно ще живеят – това е въпросът.

     Един такъв поглед върху нещата обяснява защо САЩ и ционистите усилено се стремят да унищожат физически стари и културни народи, а на тяхно място не по-малко усилено развъждат паразити. Безполезни паразити, които не умеят нищо друго, освен да ядат и да се размножават. Паразити, непрекъснато увеличаващи своето количество за сметка на качеството. Паразити, ускорено развъждани с едничката цел да задушат като бурени коренното население на не една и две страни. Ще кажете, че няма логика. Напротив – логиката е желязна. Ами след евентуалния катаклизъм неграмотните, необразовани и полудиви паразити не биха били в състояние да окажат реална съпротива на американо-ционистките нашественици. За разлика от коренното население на земите, които върхушката на Израел и САЩ се стреми да превземе.

Сега нещо да не е ясно?

     Не е ясно каква е ролята на онова НЛО, което уж е паднало над Ирак. Ами ако не е „уж”, а наистина е паднало? Вижте следващите две снимки:

image
image 

     Вчера, 18 декември 2007 година специално гледах филма, посветен на нацистките летящи чинии именно заради съществото, което се вижда да се катери по една от тях. Нарочно споменавам датата, макар че нямам намерение да обяснявам за какво точно я споменавам. Кое, или по-точно какво е това същество? Твърде много напомня на ликантроп, човека вълк от митологиите. На „блуждаещ демон”, който е способен да приема и човешки облик. С малката разлика, че у реалното същество забелязваме характерна гърбица. Съжалявам за качеството на снимките, не успях да намеря по-добри. Все пак съществуват достатъчно доказателства, че такава техника действително е съществувала. Само че дали германците, и по-точно дали изобщо човешки същества са имали пълния контрол над нея?



Тагове:   НЛО,   реалност,   нацизъм,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. grigorsimov - Колониалните страсти на Англия, и доста преди това
08.12.2010 08:29
Николо Макиавели не е неевреин. Това е очевадно от самите му "съвети" към владетелите, понеже всичко в тези съвети произхожда от юдейската религия или "идеология". А т.н. Италиански независими републики: Венеция, Генуа, а и Дубровник, са еврейски републики - юдомасонски лоДжи, които зад маската на търговията, пътуват свободно из Европа, ограбват народите, разнасят юдомасонската зараза, шпионират и дестабилизират държавните управления, и подготвят почвата за унищожаването на Европа - с помощта на чужди завоеватели и с унищожителни юдомасонски революции. Като са целяли и целят - "перманентна революция" или - непрестанен терор.
Английската колониална експанзия е предхождана от еврейско овладяване на Англия. Колониалната политика цели, и извършва, унищожаване и ограбване на завоюваните страни, от страна на евреите.
А комунистическите режими на съветската империя бяха подменени, именно защото с времето "революционният терор" затихва, и затова се налага "преустройство", за да продължи ускореното ни унищожение - физическо и духовно - с по еврективните "демократични" средства на "пазарната" икономика. Понеже пазарът или борските, безусловно се командват от юдейския световен център, а думата - капитализъм, всъщност означава, че целият световен капитал е ограбен и съсредоточен в едни злодейски ръце, и всички останали, хора и държави, са безпарични и безимотни "пролетарии" - ратаи, молещи се за заробващи заеми. А които държавни ръководители, не се молят, тях ги унищожават или ги принуждават да вземат непроизводителни заеми, при заробващи условия!
цитирай
2. eltimir - Остава малко
08.12.2010 08:38
Малко им остава да владеят. Съвсем скоро вярвам, че ще си платят за всичко. От нас се иска да не заставаме на страната на Злото, за да не бъдем сред осъдените от Висшия съд утре.
цитирай
3. grigorsimov - "Съществото" е основата на хидравличен авто-кран, с наведена надолу "стрела"
08.12.2010 09:17
Виждаш камиона, а "съществото" е карнът, монтиран на шасито му. Но понеже не се вижда задната част на камиона, всеки не може да схване цялата конструкция, понеже не всеки я знае или познава. И това го пиша с пълна сигурност. А за диска, не мога да кажа нищо, освен предположение, че снимката е кадър от антигермански (антиарийски) филм, каквито има безброй. А целта на тези филми е, европейците, вместо да се гордеят, да започнат да се срамуват от своята раса, и да мразят германците, и себе си. Което до голяма степен е постигнато.
цитирай
4. eltimir - Видях филм
08.12.2010 09:35
Видях филм за тези неща. после много дълго търсих снимки, не ми оставиха филма, а само ми дадоха да го изгледам. Като намерих тнази снимка ми заприлича на съществото, което видях да се катери върху диска. Но тези снимки на дискове далеч не са единствените. И са от различни източници, което намалява вероятността те да бъдат фалшификати и част от един и същ сценарий.
За германците. Изобщо не ги обвинявам. Не може да бъде обвинен един цял народ. Както не обвинявам и древните маи, че навремето под влияние от подобен характер са изоставяли своите великолепни каменни градове, изоставяли са имуществото си и целия си досегашен живот и са бягали презглава в джунглата. Нещата са прекалено сложни и все повече доказателства излизат на бял свят. Ако подредим мозайката ще видим, че всъщност ние, европейците, европейските народи сме най-голямата жертва. И че помощник на нашите палачи, най-добрият им помощник са ционистките банкери. Ръководителите на хсветовния паразитен капитал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996758
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031