Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2010 13:49 - Демократ засищане няма
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2373 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Трупат, трупат, трупат и пак трупат. Вземат последния залък от устата ни, за да трупат. И си мисля как ли ще ги затрупа натрупаното, когато един ден се срути. А то няма как да не се срути, защото те се самозабравиха.

Ей, не се наядоха тези проклети демократи и това си е. Нас ни умориха от глад, за да могат те да се тъпчат до преяждане, до повръщане чак, ама пак не им стигна. Все си мисля, че ние може и гладни да ходим, но не е сигурно, че от глад ще умрем. Ама че те ще умрат от преяждане, вече не се съмнявам. По-точно казано ще пукнат, ще се спукат. Защото колкото и да изглежда бездънен, даже демократическият търбух си има граници. После се пръсва на парчета.

Думата ми е за едни откраднати 20 милиона, за които имам основания да подозирам, че Цветанов и Бойко имат дял в изчезването им. Вижте първо новината, а после пак ще коментираме. И за дребните 20 милионни суми, и за мъртвите цигански бебета. След коментарите съществува опасност да се разсмърди на умрели цигани, ама нема как. Щом сме почнали, трябва да си довършим работата.

Ограбиха 20 млн. от "Алфабанк"

Банков обир номер 1 в България прикриван повече от 8 месеца от шефовете на трезора

Нечуван и невиждан по размери банков обир бил извършен преди около осем месеца от централния офис на "Алфабанк" в столицата. Кражбата е дело на главния касиер от централния клон на гръцкия трезор, пише столичен седмичник.

Разкриването на грандиозния обир станало напълно случайно, след изненедващ вътрешен одит, изпратен от Гърция. На 15 април тази година гръцки ревизори влезли в трезора и открили с ужас, че от него липсват над 10,5 млн. евро. Било проведено светкавично разследване и станало ясно, че в дъното на кражбата стои главният касиер на "Алфабанк"-България Петко Митовски.

Кражбата на огромната сума била извършвана на части, казали осведомени. Парите били изнасяни в брой от Митовски в продължение на няколко месеца.

След разкриването на обира голяма част от ръководния състав бил уволнен, а на негово място били назначени нови хора. Това  е най-големият банков обир в съвременната история на страната ни.

В "Алфабанк" било издадено и специално вътрешно нареждане за строга секретност по случая. Собственикът на пиар компанията "М3 Комюникейшън" Максим Бехар, която е публичен представител на гръцкия трезор у нас, потвърдил случая.”

През 2001 година Иван Костов, по онова време министър председател извиква мутрите и нарежда: „Не ме интересува какво ще правите. За изборите искам пари!”. Та като чета за тези 20 милиона и за настъпилото след кражбата им мълчание, се сещам за този случай. Нещо ми подсказва, че и сега е ако не съвсем същото, то е нещо подобно. Или ще кажете, че от толкова много важни държавни дела Бойко и Цветанчов нямат време да се занимават с глупости?

За мистър Цветанчов и за шефа му Бойко Борисов нек,ви си 20 милиона са дреболия. Не си заслужава да се занимават с тях. Виж, да бъде впрегната цялата огромна полиция, за да докаже, че лекари са убили циганско бебе, умряло едно денонощие преди лекарите да се уговорят как да го убият, това може. Нали трябва да се намери повод за досмачкване на все още дишащото българско здравеопазване. А сега да видим как процедират милиционерите на Цветанчов при реално убийство на циганско бебе, когато убийците са цигани.

„Бебе на 2 месеца и половина почина, притиснато от родителите си, между които е спяло. Инцидентът е станал на 8 декември, малко след като детето е било кърмено от майка си, а родителите му го сложили да спи помежду им, защото плакало. Нещастният случай е от ромската "Гиздова махала" в Дупница.

Причина за смъртта е механична асфиксия от затискане или загърляне, гласи заключението на патоанатома д-р Динкова, която предполага, че вероятно това е нещастен случай.”

Нещастен случай? Може би. Но стига с нещастните случаи. Почвам да си мечтая за щастливи случаи. Например как самолет пада върху Народното събрание. Американски самолет, разбира се, от американските бази у нас. Или пък как заблудена умна бомба пада върху сградите на „Дондуков” 1 и 2. колко щастливи ще се почувстваме тогава всички! Или както писаха навремето братя Стругацки „Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!”

 



Гласувай:
4



1. tomcat - Пише се ДЕМОКРАД!
11.12.2010 14:07
Пише се ДЕМОКРАД!
цитирай
2. анонимен - Правилно!
11.12.2010 14:09
Правилно, благодаря за поправката. Обаче може и демокрадец, пак ще е правилно.
цитирай
3. анонимен - Браво....!!
13.12.2010 17:21
Да живеят комунистите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996291
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031