Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2011 05:58 - Масовите убийства почнаха
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 10846 Коментари: 18 Гласове:
8

Последна промяна: 26.01.2011 06:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американската авиация ръси всякакви отрови и зарази над българската земя. При това го прави съвсем умишлено. Цитирам:
http://eltimir.ucoz.ru/news/brutalno_prskat_svinski_grip_ot_nebeto/2011-01-25-1687
„Брутална атака с аерозолни пръскания лъсна в кадри от любителско видео на наш читател. На клипчетата ясно се виждат следи от химически обгазявания, подобни на тези, с които ви запознахме в материала. Видеото е заснето в София на 19 януари т.г., като само няколко дни след това в столицата пламна епидемия от коварния свински грип. Според запознати именно тези тайни аерозолни пръскания от специални самолети са причината за бързото заразяване на болестта в цяла Западна България. И не само у нас – а и по целия свят.”
 Съмненията са, че се цели предизвикването на масови смъртни случаи сред българското население. Защо обаче мълчи продажната политическа сган? Защо мълчи продажната журналистическа сган? Занимават ни с някакви Маргинали, с някакви СРС-та, с винетки и с всякакви дивотии, но за това страшно престъпление нито думица. А за такова нещо се предвижда поне доживотен затвор. И незабавно изхвърляне на американските бази от България. Ами "правозащитниците", които надигат кучешки вой за всеки наказан цигански бандит? Къде са? Нали обичат да се пишат на много смели. Хайде да ги видим сега колко са смели.
Американските действия в никакъв случай не могат да бъдат без знанието и одобрението на премиера Борисов. И на военния министър. Ако партиите се бяха разпищели, сега тези двамата трябваше да са в следствения арест. С перспективата да прекарат доста години в затвора. Да, ама партиите си траят. Ще кажат, че не са знаели. Айде, бе! В моето мижаво сайтче знаем, а парламентарните партии нямат информация. Нещо не ми се вярва. Значи противопоставянето им е измамно. Имитация, театър, в който на сцената артистите си скубят косите, такава им е пиесата. А после зад кулисите сядат да ядат и пият заедно. Ами медиите? И те са в играта. В коя игра? В играта, целяща унищожението на българския народ. Значи?
Значи, ако ни е мил живота, ако милеем за живота на своите близки и приятели, трябва да се разпищим ние. И то не само в нашите сайтове и блогове, а навсякъде в световния Интернет, където имаме възможност да го направим. И да не вярваме на никакви обяснения, давани от продажната политическа и журналистическа сган. Защото такова е желязното правило. Щом политиците искат нещо, значи то задължително е насочено срещу нас. А журналистите са само техни послушни слуги и също е опасно да им вярваме. Да, в случая е опасно, отнася се до здравето и до живота ни.
Недоверие към сганта и несъучастие в нейните дела. И стига такива като Бойко, дал разрешение за смъртоносните американски полети са ни обяснявали какво са искали те. Време е да почнем да говорим какво искаме ние. Ние, народът на България!

 


Тагове:   авиация,   химикали,   отрови,   us,   геноцид,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. misbis - време е, иначе времето няма да има време за нас
26.01.2011 07:24
Значи, ако ни е мил живота, ако милеем за живота на своите близки и приятели, трябва да се разпищим ние. И то не само в нашите сайтове и блогове, а навсякъде
цитирай
2. eltimir - Да
26.01.2011 07:28
Въпросът е дали ние по някакъв начин ще осъдим Бойко Борисов, или Бойко Борисов ще осъди нас на смърт. Поне това говорят фактите. А сведения за действията на американската авиация дойдоха от няколко места. Само че не ми се рови да търся. Но ако повече хора потърсим, ще намерим.
цитирай
3. misbis - ВИЖДА СЕ НУЖДА ОТ МАСОВ ПРОТЕСТ
26.01.2011 07:48
И ВНАСЯНЕ НА ВЪПРОСА В ПАРЛАМЕНТА. ИСКАНЕ НА СФОРМИРАНЕ НА ЕКСПЕРТНА КОМИСИЯ,КЪДЕТО ДОБРОВОЛЦИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ИМАТ АКТИВНА РОЛЯ И МЯСТО.ДОСТЪП ДО СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ,ДОКАТО СЕ ОТКРИЕ ИСТИНАТА.
ЗВУЧИ РЕВОЛЮЦИОННО,НО ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ
цитирай
4. misbis - Организация за борба с промитите мозъци :-)
26.01.2011 07:52
http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_142049469181656
цитирай
5. eltimir - Залогът е голям
26.01.2011 07:55
Отнася се до живота ни, значи всички средства са разрешени. Но лично аз много повече разчитам на международната известност. И там елитите са прогнили, но има много хора, които биха застанали на наша страна. Особено между интелектуалците, които за разлика от нашите са истински.
Във вътрешните протести не вярвам. По простата причина, че да протестираме означава да очакваме, че управниците ще защитят интересите ни. Което е абсурно.
цитирай
6. анонимен - Баце
26.01.2011 10:26
Имам въпрос, ама тъп! Ей сега в студеното, в часовете рано сутрин или на смрачаване, да щракнем по една снимка на по-оживените булеварди, особено на ония с мостовете над или преминаващи покрай реки. Такива чудни chamtrails снимки ще останат за поколенията, дето напук на всичко могат и лесно да се анализират, стига някой да има желание. Да не говорим, че част вредността на част от тези споделени за общо ползване субстанции ни е до болка добре позната.

Въпросът ми е, къде са тук хамериканците - в колите ни, в градския транспорт или някъде в ... здрача?
Въпросът ми е
цитирай
7. eltimir - US-амите, Баце
26.01.2011 10:56
Да, ама има няколко клипчета именно на самолети, които ръсят химикали. На американски самолети, от техните бази. При това снимките са от различни градове, правени са от различни хора, а гледката е еднаква.
цитирай
8. анонимен - Малце сте позакъснели
26.01.2011 12:32
Трябваше да се протестира всенародно, когато обявиха, че ще настанят американските бази и имаше разни там подлоги, които уверяваха останалите, че ще се отворят работни места и разни други простотии. Малко акъл, ама навреме е казарл едно време народа, когато още е бил наистина такъв. Най-добре се контрира, когато е овреме и предвидливо, още преди да са се счупили грънците.
цитирай
9. eltimir - Аз протестирах
26.01.2011 12:41
Но не там е въпросът. Тогава протестите с нищо нямаше да помогнат. Както няма да помогнат и сега. Случват се съвсем други и много изненадващи събития, които могат да обърнат каруцата на US-амите. Сведенията са тук, при мен, ама нещо ме е домързяло да пиша. Иначе Елтимир винаги е пълен с изненади.
Знаеш ли, бате. Още преди две или три години заявих, че разполагам с пряко и неоспоримо доказателство, че Павлин Димитров /вече в оставка/ е карал школа на КГБ в Москва. Тогава казаха, че съм луд, за да го твърдя. И че един беден и с разнебитено здраве безработен, който почти не излиза от къщи не може да има такива доказателства. Да, ама аз ги извадих. И други случки от тоя род е имало. Та пак ще има. Но снощи ме боля язвата, не можах да спя и сега не ми се пише. А искам да изпипам нещата добре. Да бъда прецизен. И тогава не протести, ами война ще стане. И ще обесят и Бойко с главата надолу като Мусолини, и базите ще изритат. А и международна помощ ще получим. А на мен не ми пука от нищо, както никога не ми е пукало.
цитирай
10. анонимен - Проблемът е много стар вече и става все по-голям, въпреки многото книги и протести само на приказки
26.01.2011 12:43
http://conspiration.cc/sujets/chemtrail/chemtrails_traces_mort1.html
тази книга е издадена още 2003 година, дори и да не разбирате езика, може да се насладите на картинките. Навсякъде по света пръскат, без изключение и с България малко закъсняха, но българите сами допуснаха да им влезат в гащите и после викат колко може кой им срал в тях.
цитирай
11. анонимен - И какво от това, като си знаел или ще знаеш, нещо да си е променило или да е спряно започнатото ?
26.01.2011 12:55
Ако разчиташ на междунродна помощ, значи нищо не си разбрал, защото отвънка само отрова може да се получи за българите и както винаги завита в златна хартийка и с уверение, че е спасение. Не е важно какво знаеш, а какво правиш и колко си далновиден.
цитирай
12. анонимен - Как България влезе в ЕС без дори проформа протести ?
26.01.2011 13:08
Същата работа и с влизането на България в евреосъюза, дори един протест не се организира, за да не стане това и сега всички викат, кой им бил срал в гаките. След дъжд качулка и после претенции голями за борци и десиденти.
цитирай
13. alchemist - eltimir здравейте!
26.01.2011 18:15
Прегледах материала в разкрития. ком и съм съгласен донякъде с вас, но не напълно. Защото са показани кондензии от двигателите на самолетите вместо "химичните следи". А който иска да заразява ще го направи през нощта или следата ще е прекъсната и бързо стопяваща се. За пълнител и носител на болестотворния агент най-често се използва калциев карбонат(фино смлян) и дирята на самолета или ще се стопява много бързо, или ще е накъсана още при излизането си от самолетният двигател, да не говорим когато фините прахови частици като се разлетят дирята става много разпръсната.
Все пак това е мое мнение, но и аз имам някои наблюдения ;)
цитирай
14. eltimir - Станаха много нагли
26.01.2011 18:23
И изобщо не им пука дали ще забележим и разберем или не. Не съм вещ в тези неща, но се доверявам на хората, които ми се обадиха от няколко града. Не давам подробности, за да не разкрия самоличността им. Но битката ще продължи. Знам, че е вярно, а се работи не само в това направление. Още съм доста болен и нямам сили да обработя всичко и да го пусна наведнъж. Но за няколко дни трябва да се справя. Защото и на мен не ми пука от тях.
цитирай
15. eltimir - Добре
26.01.2011 19:50
Пишете да ви дам мейл.
цитирай
16. анонимен - Баце
27.01.2011 11:27
Десет, двайсет или хиляда снимки не са точно доказателство. Защото по силата на същата логика може да се твърди, че Австралия е по-далече от Луната, защото не се вижда!
Напълно си прав, че на света няма правителство, което да е откровено и загрижено за "гражданята" и "илектората" си. И когато се заговори за някакъв обществен интерес, той трябва винаги да се разбира под първо лице, ед.число. Но не мога да приема, че трябва да си заровя главата в пясъка "теория на конспирацията".
И за да не бъда голословен, ще се опитам да обърна внимание на следното:
1. сбиротокът от снимки на самолетни следи в небето, записани с хубава музика и добавен тескст, обърнати в слайдшоу сами по себе си не са доказателство. Дори и клипчетата. Те доказват единствено следите в небето.
2. от известно време самолетите, както колите, бялата и черна техника, и още за каквото се сетиш, са в непрекъснато развитие. Аз не съм нито авиоинженер, нито работя като технически персонал на летище за да твърдя, че съм поне в малка степен в час с новостите и особеностите на двигателите. Предполагам, че и ти не си, а същото смея да твърдя и за огромна част от аудиторията с компетентните мнения тук.
3. не съм химик или физик, за да бъда поне отчасти обективен за естеството на протичащите процеси, след изхвърлянето на горещите струите от двигателите и взаимодействието им с тази част на топо- или стратосферата.
4. имам претенции да познавам донякъде климатичните процеси. само за да илюстрирам непознаването на материята ще припомня едни малко странен на пръв поглед факт: в повечето езици има доста думички за сняг, в зависимост от състоянието му. Малцина обаче знаят, че по форма и структура снежинките са над 200 вида, т.е. всеки вид сняг съставен от различен модел снежинки има близки, но и различни свойства. Независимо от техническите ни напъни, ние не познаваме достатъчно добре същността на заобикалящата ни среда и характерните особености на протичащите в нея процеси.Затова и все сме изненадани!
5. Особеностите
цитирай
17. анонимен - Баце2
27.01.2011 12:01
5. Особеностите на начина ни на мислене имат една характерна черта - мозъкът/съзнанието ни съставя картините на това, което виждаме следвайки определен модел на построение. Поради тази причина, някои от по-схватливите представители на расата са открили как да злоупотребяват с това и много лесно ни манипулират. Със или без нашето знание и съгласие.
Има и още нещо - изменчивостта и поддатлливостта на нашите спомени. Проверката е лесна и не зависи от нечия вяра или недоверие - записват се спомените от някакво документирано събитие и после се сравняват фактите. Резултатът може да е потресаващ. Защото има хора с по-силна зрителна памет, като и обратното. А не трябва да се пропуска и чисто индивидуалната способност и умение на всеки от нас да излага фактите. Обикновено прекалената подробност давана от снимките, е и причината да се вярва малко повече на тях, отколкото на очевидците. Въпросът с естеството на заснето и неговото тълкуване, рефлектира с казаното по-горе.
6. Не на последно място е и още една типично човешка черта - склонността ни да си вярваме, увеличаваща се право пропорционално на броя на споменаванията. Всеки от нас в живота си е бил свидетел как неколкократно повторената лъжа става истина. А след време се оказва, че няма земна сила, която да ни убеди в противното - независимо от аргументите. Това пък е още един щрих от човешката ни натурица, този на предварително съставеното мнение.

Е, ако човек иска да бъде поне малко обективен, би трябвало да има предвид някои от тези съобръжения преди да вземе позиция. Не е задължително, но честността пред себе си понякога представя своите изисквания.

Иначе, в ежедневието ни винаги ще има по някои авторитет от категорията на Еленко Ангелов, които бащински да ни "съветва" за нещата от живота. А дали да приемаме мнението му безрезервно, си остава лично решение и отговорност.

Затова и писах за chemtrails излизащи от ауспусите на колите ни. Какво има в тях и доколко е преднармерено от хамериканците, това е дру въпрос.
цитирай
18. eltimir - Не съм обективен
27.01.2011 15:38
И не претендирам за обективност. Пиша онова, което усещам и което знам. Изразявам своето мнение и това е всичко. Да бъда обективен означава да бъда лъжец и мошеник. Изразявам своето мнение в своя си блог и не го натрапвам по други места. Всеки да мисли каквото си иска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2992073
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031