Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2011 20:56 - Въпроси във връзка със сайта ми
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1603 Коментари: 2 Гласове:
3



Този текст е писан конкретно за проблеми в сайта ми http://eltimir.ucoz.ru. Но имайки предвид сериозните обвинения срещу правителството на Бойко Борисов, реших да го пусна и тук. нека повече хора да научат какво, как и от кого се върши из нашата страна, в която вече отдавна няма никаква държава. Както вече споменах в материала си „Комунистическата свобода”, спрямо участниците в този, а и в останалите ми сайтове се предприемат репресивни действия. И хората се отдръпват. Никого не упреквам. Нормално е. Човешко е да се страхуват. Вероятно аз не съм напълно човек, щом продължавам да не се страхувам. Но пък и онези, от които би трябвало да се страхувам не са човеци. Влечуги някакви или слуги на влечуги. Управниците имам предвид. Рептилии, а не хора. Вие виждате ли нещо човешко в който и да било управник? Без значение наш или чужд. Ако взема да се стряскам от всеки гущер, то животът ми ще мине само в стряскане.

Изчаках няколко дни преди да задам своите мънички въпросчета. Изчаках някой нещо да каже, само че никой нищо не каза. Значи се налага да поговоря сам със себе си. „Старият Доктор се забавлява със своите мисли” – както някога пишеше в една дебела книга. Та да почваме с разсъжденията и с прикрепените към тях въпроси и въпросчета.

На сайта не се посяга. На прицел са хората, участващи в работата на сайта. Вероятно защото този сайт се намира не под мангалистанска, а под руска юрисдикция. Ако от моя и от наша страна имаше нарушения на закона – никакъв проблем, ако ще под бимблистанска юрисдикция да е. Да, ама нарушения на закона няма. И какво прави тогава нашата скъпа власт? Предприема незаконни действия. Това законна власт ли е или е Мафия? Всъщност разлика никаква. В Мангалистан властта е Мафия, а Мафията е власт. И все пак поне формално зачитане на законността, поне имитацията на законност би трябвало да има. Да, ама няма. И в склада нема, както казваше моят старшина в казармата. Какво ли е подтикнало тази така наречена власт, а всъщност Мафия да прибегне до толкова драстично незачитане на собствените си правила? От какво я е страх така наречената власт? От мен? Ако е така, то властта е ненормална. Бойко може да ме вдигне с едната си ръка, пък взел да се страхува от мен. Може да съм много тъп, но нещо не разбирам.

Разполагам с конкретни сведения, разполагам с преки и неоспорими доказателства за реалността на незаконните действия спрямо участници в сайта. Действия, стигащи до преки нарушения на действащия Наказателен кодекс. Когато преценя, че е дошъл моментът, ще извадя и тях на бял свят. Така че ако някой реши да ме опровергава, ще види голям зор с опровергаването.

Защо мисля, че кампанията за сплашване е дело именно на властта? Ами защото точно тая престъпна власт нареди да пребият насред София професора по право Янко Янков. И то не къде да е, а точно пред Съдебната палата. За назидание. И пак за назидание, въпреки, че побоят е бил заснет от охранителните камери, побойниците и до днес не са открити. Тоест те не се крият, даже ходили до ДАНС да си получат възнаграждението, само където никой не ги търси. Спомням си също как през 1998 година заведоха следствено дело срещу мен за пропаганда против демокрацията. Мина време и от незовисими един от друг източници научих, че делото било заведено по нареждане на Иван Костов, тогавашният премиер на Мангалистан. Толкова ли си няма мускули Бойко, та се занимава с разни кампании, изразходващи ценни полицейски ресурси? Ако дотук разсъжденията ми са верни, то властта наистина се е побъркала. Начело с Бойко Борисов. И трябва да върви да се лекува. Щото съгласете се, не върви някак да сме единствената страна в света, в която ни управлява правителство от луди. Е, ние сме единствената страна в света, в която няма държава, ама не стана ли вече много?

Но може би тоя път не е работа на Бойко. Може би кампанията е организирана и проведена от други, а Бойко само козирува по милиционерски и слуша. Щот нали Вальо Злото е близък, ама много близък, та чак интимен с хазарското лоби в ГРУ. А може би именно ГРУ е инициаторът за каммпанията. Доказателства в тази насока също не липсват.

2004 година. НСС започва оперативна разработка срещу Силвия Емилова Мирчева по обвинение, че същата е агент на ГРУ. Известни са ми поне част от доказателствата, но реших да не ви дотягам с изреждането им. Година по-късно ген. Иван Чобанов, тогавашен шеф /без кройка/ на НСС извиква „на червената пътека” съответните служители и им нарежда да спрат разработката. После стана ясно, че в агентурната група е работило лицето Димитър Асенов Радев, вече покойник. След смъртта на Радев се разбра, че той е бил в тясна връзка с нашето държавно ръководство, както и с голяма част от партийните ни ръководства. Е, колко са наши тези ръководства, толкова да са ни живи. Междувременно научих още имена, но ще ги задържа за себе си. Всяко нещо по реда си. При мен има ред и принципи, за разлика от държавата и властта, при които няма нито ред, нито принципи, нито морал. Но да не се отвличаме. Ако втората хипотеза е вярна, то това означава, че така наречената власт, а всъщност Мафия служи на чужди разузнавателни централи. В такъв случай е длъжен да се намеси Брюксел, да се намеси Вашингтон и цялата ни скъпа власт да се озове в Хага. Засега и второто не се е случило.

Не твърдя, че съм безгрешен. Тя безгрешна е само римската папа, ама и папата понякога греши. Та какво остава за мен. Може нито една от двете хипотези да не е вярна. Може да има трети вариант. То обикновено вариантите са поне три, та и сега може да е същото. И все пак престъплението е налице. Кой и защо?

Знам още нещо. Именно затова реших да публикувам досегашните си разсъждения. А какво още знам, то си е моя работа. То си е моя резерва в случай, ще случките продължават да се случват. И тогава ще ми стане само на… Оп-пааа, без малко да изплюя камъчето. Не, няма да го изплюя. Поне засега. Ще почакам още малко. А после….
 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Защо не допуснеш, че на хората пр...
31.01.2011 21:00
Защо не допуснеш, че на хората просто не им е интересно при теб? Преди може да е било, но не и сега. Техен избор е да се отдръпнат.
цитирай
2. eltimir - Знам
31.01.2011 21:06
Защото съществуват твърде голям брой конкретни факти и аз знам повечето от тях. Но нямам навика да обяснявам на анонимни какво знам и какво не знам. Ела с името си, представи се и тогава може и да си поговорим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004910
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930