Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2011 09:13 - В България тероризъм няма
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4121 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 10.02.2011 13:30


image Снимката не е от взрива в "Галерия". Виждате част от пораженията след палежа на моето жилище. Извършителите и на двете злодеяния обаче идват от едно и също място.

Да, у нас няма тероризъм и терористи. За какво ни е тероризъм, след като си имаме демокрация? За какво са ни терористи, след като у нас терористите до един влязоха в политиката? Снощи в София се случило нещо. Нещо гръмнало. По невнимание, вероятно, както ще кажат специалистите.
  „Бомба за вестник "Галерия"?”
Това е от news.bg. Ако забелязвате, заглавието е с въпросителна. Значи гръмнала е бомба, но тъй като няма официално становище на официалните власти, новинарската агенция все още не знае дали е било бомба. Да продължим

„Около 5:20 часа тази сутрин бомба разтърси сградата на издателство "Милениум", помещаващо се на "Цариградско шосе" 17, в близост до Полиграфическия комбинат и БТА, съобщи БНТ.

Собственикът на издателството Недялко Недялков заяви пред БНТ, че адската машина е била активирана на първия етаж, който е даден под наем на скандално известния вестник "Галерия". По думите му бомбата буквално е била оставена пред входната врата на редакцията.

Недялков каза, че материалните щети са "малкия дявол", тъй като нощният пазач на офиса на "Галерия" (който единствен е бил вътре) се е отървал единствено с охлузвания.

От МВР коментираха, че все още не могат категорично да заявят, че взривното устройство е било предназначено за изданието, извадило стенограми с участието на депутати, митнически шефове и министри.”

Повтарям последните думи:

„От МВР коментираха, че все още не могат категорично да заявят, че взривното устройство е било предназначено за изданието, извадило стенограми с участието на депутати, митнически шефове и министри.”

Тук имаме две важни информации. Първата е кой е заинтересован от избухването на бомбата. Казано е направо - депутати, митнически шефове и министри. Втората информация засяга закрилниците на тероризма. Както си знаем, това е самото МВР. Няма да омръзна да повтарям, че когато през юни 2006 година ми подпалиха жилището, разследването бе блокирано не от друг, а от Павлин Димитров. Който заради тази и други, подобни на нея заслуги бе направен зам. Министър на МВР. А сега го стягат за кмет на Ботевград. Та кои са терористите в България?

Сега да надникнем в БЛИЦ. Там си е казано почти направо:

„Самоделно взривно устройство е избухнало тази сутрин в 5,40 часа пред сградата, в която се помещава близкият до Алексей Петров в. "Галерия". Мястото около адреса - "Цариградско шосе" №17, е отцепено от полицаи, които извърпват оглед.

"Казаха ми, че взривът е в редакцията. И аз не знам повече. Тепърва тръгвам натам", обясни пред "БЛИЦ" зам.-главният редактор на "Галерия" Явор Дачков. От пресцентъра на МВР успокоиха, че пострадали граждани няма. Изпочупени са само част от прозорците на сградата.

Собственикът на помещаващото се в същата сграда издателство "Милениум" Недялко Недялков заяви, че адската машина е била активирана на първия етаж, който е даден под наем на скандалния вестник, разпространил неотдавна серия от подслушани разговори на хора от властта.

"Бомбата е била заложена пред входната врата. Това е грубо сплашване на вестник, който се занимава с опасни неща. В 21 век такива неща се случват в България. Ако разследващите органи не си свършат работата, подозренията ще паднат върху тях. Знаете кой има интерес към това нещо, чия оставка се иска в момента. Нощният пазач е бил в сградата. Вратата е полетяла към него, но той се е опазил", обясни синът на поета Недялко Йорданов.”

Отново повтарям: „Ако разследващите органи не си свършат работата, подозренията ще паднат върху тях. Знаете кой има интерес към това нещо, чия оставка се иска в момента.” Само където не казват името на Цветан Цветанов. Ама трябва да си идиот, за да не се досетиш, че става дума именно за него.

Ама ще кажете, че не е възможно един министър на вътрешните работи да организира атентати. Защо да не е възможно? След като си бе назначил за заместник терориста Павлин Димитров, защо да не е възможно? След като един друг терорист – Ахмед Доган може да стане лидер на партия и дори да стигне до ранг на мандатоносител на българското правителство защо да не е възможно? След като официалната власт прикри толкова много терористични актове, като опожаряването на един влак в чест на Трети март и като взривяването на военните складове в Челопечене защо да не е възможно? Ограбиха милиарди. Подложиха на безжалостен геноцид народа. Донесоха на хората толкова мъки и страдания, предизвикаха върху себе си толкова проклятия, че беше неизбежно лошите неща да не почнат да им се случват и на тях. А те тепърва ще почнат да им се случват. Защото извършеното зло е прекалено много, за да няма развитие на събитията.  image И тази снимка не е от опожаряването на българския влак от терористите на ДПС. Само че някъде залавят терористите и ги изправят пред съда. Другаде направо ги разстрелват на място. Единствено в България ги пращат Парламента и ги правят министри. А иначе случващото се у нас и показаното на снимката не се различават.

Ще бъде несправедливо, ако пренебрегнем още един важен фактор. Американските бази. Погледнете какво става в Ирак и не питайте за повече. Влязат ли някъде американски войски, неизбежно започват атентати. С американските войски идва Злото. Това е, защото администрацията във Вашингтон е заразена със Зло и тя разнася това Зло из целия свят. Та с американските бази на българска територия нямаше как да не почнат убийства и да не избухват взривове.
  image
  Разбрахме, че американците подкрепят тероризма и дори го подпомагат. Но народът на Съединените Щати не е съставен от терористи. И там живеят нормални и свестни хора. Коя сила в САЩ стои зад тероризма? Аз няма да ви казвам. Вижте тяхното собствено самопризнание, то е достатъчно красноречиво и категорично.

Можем ли сами, със собствени сили да се отървем от тероризма? Едва ли. Нали точно затова превърнаха полицията в армия. За да не се допусне съпротива срещу тероризма. Нали една от причините за присъствието на американските бази у нас е пак същото – да държат народа в подчинение. Значи всичко е обречено.

Не, не е обречено. Безнадеждността съществува единствено в нашето съзнание. Безнадеждността идва само, когато ние повярваме в нея. Аз не вярвам в безнадеждността!

Знам една страна, в която има държава. Знам една страна, в която разстрелват терористите на място. Знам една страна, за която отдавна е предсказано, че отново ще ни помогне, отново ще ни освободи от Злото. И знам една ситуация, при която следват неизбежни промени.

Няма да пиша финал на статията, ще мине и без заключение. Финалът още не е настъпил, събитията продължават. Заключението още не е дошло, няма кой да заключи терористите и те си седят по министерските кресла и в Народното събрание. Затова – следете събитията и стойте далеч от тях.
   Кратко допълнение
Реакцията на Главната Мутра на републиката. Извинете – реакцията на г-н министър-председателя. Копирах го от коментарите на някакъв новинарски сайт:

„izotzadze | 10.02.2011 13:14

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") нямат интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Докторите са убийци на бебета, журналистите - камикадзета-терористи. Трябва да се арестуват всички като едни доказани престъпници.”

И официалната реакция на най-големите терористи в България. Тези от комунистическата партия на едрите капиталисти, преименувана на Социалистическа партия:

„Връщаме се в годините на мутрите, заяви от своя страна социалистът Кирил Добрев. Искам да знам какво се случва в държавата, настоя той.

Добрев припомни, че преди дни е запален дома на бившият шеф на ДАНС Петко Сертов. Днес пък е взривена редакция на популярен вестник.

Питам, кога ще бъде бомбата пред Позитано, притеснен е Кирил Добрев. Ние в кои години се връщаме - в тези на мутрите, когато Бойко беше охранител, или когато бе главен секретар попита още той.”

Сега ще ме попитате за моята реакция. Няма такава. Какво ме интересува, че терористи и мутри воюват помежду си?
 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Терористите
10.02.2011 13:35
Сега да попитам - кой беше на власт на 13 юни 2006 година? Защото тогава, след един друг терористичен акт нааканите политици мълчаха като името на бившия руски президент. А някой си Павлин Димитров забрани всякакво разследване. Да си припомним онези събития и да ги сравним с думите на един друг терорист, изречени днес:
"Това е терористичен акт. По логиката на управлението на Бойко Борисов, вътрешният министър Цветан Цветанов трябваше да е първият човек, отишъл там. Така съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов коментира пред журналисти избухналия взрив в столицата тази сутрин. „Това е изключително лош момент за правителството и изглежда като продължение на атаката срещу правителството с други средства. Тези, които ще спечелят от разрушаването на авторитета на това правителство, и убедеността на европейците, че то е в състояние да контролира и да се справи с престъпността, ще бъдат силно обезсърчени”, каза Костов.
Според него актът показва, че правителството не може да гарантира сигурността дори на тези, които остро го критикуват, защото задължение на всяко правителство е да пази тези, които го критикуват.
„Бойко Борисов тук, в отговор на мой въпрос, защо се пазят Румен Петков и Сергей Станишев и Ахмед Доган, той каза, че те са национално богатство, че са толкова важни, защото са опозиция и в никакъв случай не трябва да се допусне да падне и косъм от главите им. Това е логиката на всяко управление”, добави Костов."
Ако анализираме цялостната ситуация, ще стигнем до извода, че цялата ни политическа класа е съставена от терористи и поддръжници на тероризма. поне аз така виждам нещата.
цитирай
2. eltimir - Бойко също си призна
10.02.2011 15:24
Виждам, че Бойко Борисов е почнал да се американизира. От комунистически милиционер взе да се превръща в демократичен американски полицай. С какво са известни американските полицаи? С това, че първо стрелят, а после питат. Бойко също като тях първо приказва, а после мисли. И слава богу, че е така. защото казва неща, които иначе едва ли би казал:
"Премиерът заяви, че тази сутрин е казал на министър Цветан Цветанов и на Цветлин Йовчев (шефа на ДАНС, б.р.), че държавата има прекалено важни приоритети и по никакъв начин с такива „ченгеджийски номерца" правителството няма да се занимава.
На въпрос какви мерки са били взети от службите за сигурност при положение, че е имало предварителна информация (оказа се, че такава не е имало, бел.ред.) за днешния взрив, премиерът отговори с въпрос: Да застанем при всички от „Галерия", охрана да им сложим?"
С две думи Бойко ни казва направо и без заобикалки, че атентатите в тая страна, където няма държава са „ченгеджийски номерца". Браво, Бойко, веднъж и ние двамата с теб да сме на едно мнение!
цитирай
3. eltimir - Най-важният въпрос
10.02.2011 17:01
Стигаме до най-важния въпрос: опозиционен вестник ли е „Галерия”, както писаха международните еврейски медии? Не е опозиционен.
Ако беше опозиционен, „Галерия” щеше да подхване оня прословут доклад, в който Бойко Борисов е посочен като съучастник в поне 30 убийства. Но не го подхвана. Ако беше опозиционен, „Галерия” щеше да разнищи побоя над проф. Янко Янков. За терора над Зоя Рангелова. За политическите убийства, целящи да премахнат физически цяла една категория българи – участниците в антикомунистическата Съпротива и техните близки. Ако беше опозиционен, „Галерия” щеше да хване темата за групите по психотроника, отговорни за смъртта на стотици български граждани. Вместо това, „Галерия” ни занимава с някой си Асан Омеров, преименувал се на Алексей Петров без дори да се покръсти. Според „Галерия”, Асан Омеров е най-важната персона в България. Пред Асан Омеров всички ние сме нула. Да, ама Асан Омеров е изсраелско протеже. Също като Бойко Борисов.
Та сега се питам дали Бойко Борисов, Асан Омеров, в-к „Галерия”, Иван Костов и Сергей Станишев не са в един и същ отбор? В един и същ екип. И ако все пак между тях има противоборство, то е кой какво място в йерархията да заеме. Какво общо обаче имаме ние с тях, с техните противоречие и с атентатите им?
Нищо общо нямаме. Ами тогава защо да се занимаваме с тях? Нека се изпотрепят помежду си? От това на нас само ще ни стане по-добре.
цитирай
4. анонимен - Лицата на тероризма
10.02.2011 19:41
А сега погледнете как реагира така наречената "държава" при други терористични акции:
http://eltimir.ucoz.ru/news/otgovornostta_na_bezotgovornite/2011-02-10-1760
Също и тук:
http://www.eurochicago.com/2011/02/hr-botev-vesvestnite-u-nas-stchitat-za-ludi-ve/
Демокрация? Свобода? Човешки права? Нищо подобно, у нас комунизмът и демокрацията се оказаха двете лица на една и съща монета. Като лицето на демокрацията е по-жестоко, по-безчовечно дори от лицето на комунизма. Това е нашата реалност.
Страшно е!
цитирай
5. анонимен - Интересно
10.02.2011 19:49
Горният коментар е мой. Защо съм отбелязан като анонимен? Пак случайни грешки в работата на блог.бг.
Пуснах тази забележка и отново се оказах анонимен. Странна работа. Аз съм Елтимир, уж нещо като собственик на този нещо като блог. Вероятно пак ще ме изпише като аноничен, затова казвам кой съм. Нямам навика да се крия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003391
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930