Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2011 16:44 - Плодовете на мултикултурата
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2836 Коментари: 4 Гласове:
5



Плодовете на мултикултурата - Масови убийства и канибализъм Насажданата от глобалистите мултикултура взе да превръща България в страна на канибали. Изобщо не се шегувам, нито пък си играя с думите. Всъщност няма начин да не е така. Управниците ни са канибали. Не защото ядат човешко меса като колегите си, а защото изядоха душицата на цял един народ – българския. Разни кримизащитни и други надправителствени, финансирани от евреина Джордж Сорос организации постоянно ни притискат да спазваме едно или друго етническо право. Като правата на циганите да крадат, да грабят, да рушат, да насилват и да убиват. Канибализмът е естествен завършек на тази нечовешка политика. Връх на успешната политика, провеждана от ГЕРБ и лично от Бойко Борисов. Вижте сами:

http://www.blitz.bg/news/article/99323
  Канибалски банди разфасоват клошари и проститутки
12 февруари 2011 година

„Интерпол поема случая с обезглавено момиче, изплувало на брега на Ахтопол.

Жестока банда от канибали върлува в страната. Досега има данни за техни прояви в Дупница, Враца, Силистра, Велико Търново и София. Предполага се, че поне още 20 случая могат да бъдат записани на кървавата им сметка, но труповете са били непотърсени.

Канибалската орда, която ръфа човешко месо на ритуални сбирки, отначало е била приемана за банда хлапаци, поругаващи гробни парцели. Но впоследствие е станало ясно, че вандалите са нещо повече и действат организирано. Предполага се, че те си правят екскурзионни излети, съдейки по еднаквия почерк на инцидентите в различни части в България.

Жертвите си канибалите подбират така, че дълго време никой да не реагира на изчезването им. Те избирателно търсят бездомници и клошари, както и хора с умствена изостаналост, които нямат близки да сигнализират за тях. Свирепите същества действат с умисъл и раздават останки от плячката си на помияри, за да изглежда, че умрелите са разкъсани от тях.

Последният случай, за който се смята, че е дело на канибалската глутница, е трупът на клошар, чийто разпръснати части от тяло още се събират в Дупница. Отначало намерени бяха краката и долната част от торса на несретника. По тях са личали кучешки зъби. Криминалистите обаче са се светнали по разрезите, че мъжът, за когото се предполага, че е клошар, от две години подвизаващ се в района на дупнишките гробища, не е бил разкъсан от песовете, а е станал основно ястие на същества от своя вид.

Все още не е установено със сигурност, че останките, пръснати от прегладнелите помияри из цялото гробище, са на въпросния безпризорен тип, когото всички са познавали по физиономия. Никой обаче не е знаел повече за самоличността му. Ориентирът на криминалистите засега бил, че бездомникът е имал липсващи пръсти на крайниците. Но вероятно е също така канибалите нарочно да са изрязали пръсти, за да изглежда, че той е убитият.

Бандата, която вероятно е умъртвила човека, който криминалистите се опитват да съчленят, е със сигурност същата, която осквернява гробове, съобщават източници, близки до воденото разследване. Както се е оказало, подобно вървяло и в столицата. Нарочно обаче не се давала гласност за канибалските нападения, за да не се всява паника.

Запознати твърдят, че повечето от жертвите, за които се предполага, че са паднали под ножа на канибалите, са млади и на средна възраст. Месоядците избягвали да ръфат съсухрени бабички. Според психолози те приемат, че жертвите им са непотребна сган, което обяснява преобладаващия избор на проститутки и клошари сред посегателствата им. До момента обаче няма точна, а само ориентировъчна статистика колко са канибалските жертви. Допуска се, че канибали, а не наркомани са причинили и смъртта на откритите двама клошари на 19 октомври миналата година в Силистра.

Отначало версията за двойното убийство беше, че бездомниците, на 57 и 61 години и с добра физика, са били убити от наркомани. Оцелял трети клошар обаче е дал показания, преодолявайки шока от станалото, които водят до извода, че касапницата в изоставената сграда на бившето детско отделение не е била причинена от обикновен спор за територии.

Като цяло канибалите предпочитат да се вихрят сред кръстове и паметни плочи.

Много възможно е, твърдят следящи спецификата на тези престъпления, регистрираното на много места поругаване на гробове да е с цел да се скрият следите от зловещите ритуали с жертви, докарани край могилите. Даже най-извратеният мозък не би тръгнал да реже части от балсамирани покойници с цел да ги опитва. Канибалите си водят жива плячка, твърдят информаторите, след което нареждат нещата, така че вината да бъде хвърлена върху песовете. За заниманията си канибалите избирали прясно разровени гробове, за които се ориентирали и по некролозите върху набучените кръстове. При разравянето на могилите те се възползвали и от възможността да приберат оставени халки и други скъпоценности на покойниците.

Камен ДИМОВ”

***


Нали постоянно ни втълпяват, че трябва да харесваме и да признаваме чуждата култура и да я приемаме като своя. Харесахме я и я приехме. Вече почнахме да ядем човешко месо. Ама то при тая ГРОБ-арска политика и при тая глобалистка пропаганда, и след като няма друго какво да се яде…

Ето какво представлява Новият световен ред. Ето ви го либерализмът в целия му блясък. Ето ви я новата разновидност на комунизма – посткомунистическата демокрация. Комунисти, терористи, демократи, клептомани, либерали, канибали… Това е бъдещото население на българските земи. Тази извратена сган ще остане, след като послушните на Световната банка и Международния мошенически фонд правителства успеят да изтребят нас, българите. Съвсем отделен е въпросът дали ще им позволим. И дали нашите потенциални приятели и съюзници, нашите роднини няма най-сетне да се намесят, за да сложим край на целия този ужас. Защото ако се уповаваме единствено на Интерпол и на бездушните идиоти от Брюксел, само ще се наденем, жестоко ще се наденем. А ние доколкото ми е известно искаме нещо съвсем друго.

Истината е ужасна. Истината е непоносимо жестока. Но е истина. И ще си остане истина, независимо дали ще я видим или ще си затворим очите пред нея. А истината е, че в момента България е най-гадната, най-извратената страна в света. Истината е, че тази свръхизвратеност ни бе натрапена от световния ционизъм и от неговите слуги – българската политическа класа. Истината е, че подобна извратеност няма право на съществуване. Истината е, че в близките месеци ни очаква погловно изтребление. Заради шепа извратеняци. Заради гадните ни политици. Заради противочовешките ни институции. Затова мисля, че ако доскоро все пак имахме някакъв избор, вече нямаме. Днес изборът е: или те, или ние. Друго няма. Другото е масов канибализъм. Което поне на мен изобщо не ми харесва.

На вас харесва ли ви?
 
 



Гласувай:
5



1. liliyanaandreeva - И на мен не ми харесва...
12.02.2011 18:30
Но защо не подкрепите моя модел за хуманно общество във философските си медии и общества?Осмелих се да Ви пиша само защото пишете, че ни Ви харесва! Иначе другите се забавляват в Колизеума и Коридата!
цитирай
2. eltimir - Моделите
12.02.2011 19:10
И аз предлагах модел. Не само това. предлагах идеология. Нещо, което поне доколкото ми се простират наблюденията, никой не предлага. Моделът, тоест Програмата я има на много места из мрежата. Например тук:
http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/eltimir-programa.za.nacionalna.suprotiva.pdf
http://eltimir.ucoz.ru/news/iz_programa_za_nacionalna_sprotiva/2009-09-16-538
От тук може да се свали като се натискне върху линка с надпис "Скачать с сервера":
http://eltimir.ucoz.ru/load/1-1-0-24
Ето още:
http://eltimir.ucoz.ru/news/2009-04-29-119
http://www.delerium.dir.bg/_wm/pbasic/?df=595231&GDirId=384286daf20330a207a89aaa6970edcf
А тук може да се намери идеологията:
http://vazrajdane.ucoz.ru/news/bezsmrtnata_ideja_na_nacionalizma_7/2009-12-22-297
http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=305
И двете книги ги има на още места, но не ми се рови сега.
За подкрепата. Как? Не виждам никаква възможност. Не ме допускат до медии, нито разполагам с такива. Нямам организация и не членувам в организации. Имам си няколко сайта и един блог, в които представям моята гледна точка по разни въпроси. Изказвам само личното си мнение. Нищо повече. И най-важното. Доколкото можах да се запозная с вашите възгледи, те са само вариант на демокрацията. Аз ненавиждам демокрацията, намирам я за човекоубийствена.
цитирай
3. анонимен - ЕЛТИМИР,
13.02.2011 19:25
БЪДЕТЕ СПОКОЕН!КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА В ТОВА РУДИМЕНТАРНО ОБРАЗУВАНИЕ,
НАРЕЧЕНО "БЪЛГАРИЯ",В СКОРО ВРЕМЕ НЕЩАТА ЩЕ СТИГНАТ ДО СВОЯ ЛОГИЧЕН
И НАПЪЛНО ЕФЕКТИВЕН ЗАВЪРШЕК:
- БЪЛГАРСКАТА ОВЧЕДУШНА НАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРЕБЕНА И ДАЖЕ ЗА ЦЕЛТА САМА ЩЕ СИ НОСИ ВЪЖЕТАТА ЗА БЕСЕНЕ;
-СЛЕД КОЕТО,ПОРАДИ ЛИПСА НА "МАТЕРИАЛ",ИЗТРЕБВАЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИ-
НУДЕНИ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ПОНЕ НА ДВЕ ЧАСТИ,КОИТО ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ИЗТРЕБВАТ;
-ЕСТРЕСТВЕНО,СЛЕД ТОВА ХУМАННО "МЕРОПРИЯТИЕ",ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДНА-
ТА ГРУПА;
-ТЕ,ПОЗАКОНИТЕ НА "ХУМАННАТА ЧОВЕШКА " СЪШНОСТ ЩЕ ПОСТЪПЯТ ПОСЪЩИЯ НАЧИН...
-...ДОКАТО ОСТАНЕ САМОЕДИН "ХУМАНОИД"...
....И НАКРАЯ СЕ САМОИЗЯДЕ..
И ЦЯЛОТО ТОВА ХУМАННО ДЕЛО ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЪС САМОЖЕРТВАТА НА "НАЙ-
ДРЕВНАТА" И "ЧОВЕЧНА" НАЦИЯ В СВЕТА..
СЕЩАТЕ СЕ,КОЯ,НАЛИ?!!!
БАУ
цитирай
4. анонимен - Николай
14.02.2011 19:03
Ами - къде е проблема на сбърканото мислене на хората масово по света според вас, Елтимир? Всички секти, култове, демонични религии и произходящата им медийно-капиталистическа пералня - какво целяха и какво постигат в огромна степен, в крайна сметка? На какво се дължи в крайна сметка поробването на обществото, следствие изцяло на поробването на общественото съзнание? Дължи се, разбира се на това, че в огромна степен успяха да нарушат връзката на хората със Космоса, с безграничната му енергия! И как да се променят хората, какво трябва да направят? Да се стремят да възстановят вътрешната си хармония, да забравят за всички други злободневни глупости, да захвърлят ограниченото си мислене. И да се отдадат изцяло на връзката и общуването си със Космоса, да заживеят във Него и заради Него - да преоткрият самите себе си, да се докоснат отново до дълбоката си памет, да си спомнят кои са, откъде идват, защо са и накъде отиват... Само като човек се обърне отново към онзи Космос, който е вътре във всички нас - ще може истински да усети и да изпита, да си спомни! - що е това Бог - и да се почувства прероден...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996155
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031