Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2011 15:38 - Еврейската демокрация в Египет
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2267 Коментари: 1 Гласове:
3



Новините са пълни с гръмки заглавия:

„Историческа нощ за Египет! Мубарак капитулира”

„Гняв в Египет: Мубарак не подаде оставка”

„Президентът на Египет - Мубарак подаде най-сетне своята оставка след близо три седмици на протести спрямо неговия режим.”

„Преврат в Египет, Мубарак уволни кабинета”

„Мубарак остава начело на управляващата партия в Египет”

„В Египет е първият работен ден от ерата след Хосни Мубарак”

„Готвят съд за Мубарак, бъркал в хазната”

„В последните си часове на власт Мубарак не е знаел какво се случва в Египет”

А най-важната новина се появи поне засега единствено в сайтове, смятани за „жълти”:
  „Тутанкамон поразен от безредиците в Египет”
Цялото съобщение е лаконично, даже прекалено лаконично, имайки предвид важността му:
„Осем важни експоната са били откраднати от Египетския музей, заяви държавният министър, отговарящ за антиките - Захи Хавас, цитиран от АФП. Сред изчезналите ценности е позлатена дървена статуя на Тутанкамон, поддържана от богиня.

Музеят е най-голямото в света хранилище на предмети на древноегипетското изкуство. Неговата колекция наброява около 120 хиляди експоната от всички исторически периоди на Древен Египет. /БЛИЦ”

За какво се сещам като чета това? За Адолф Хитлер. Знаете ли коя е била неговата първа жертва? Евреите? Комунистите? Педерасите? Нищо подобно. Първата жертва на Хитлер е бил антропософът Рудолф Щайнер. Специално обучени командоси дори заминават за Швейцария, където подпалват скромния му дом. От всичко на този свят Хитлер най-много се е страхувал, че определени знания от миналото могат да станат притежание на всички хора. Сега е същото.

Евреите са уплашени. Уплашени са до смърт от състоянието на техния Демон Йехова, който не може вече да ги закриля ефикасно, нито пълноценно да им помага. Уплашени са от предстоящите събития, за които събития те знаят, че неизбежно ще се случат. Уплашени са, че губят контрола си над човечеството. И как реагират? Реагират по шопски: „Язе не сакам да ми е добре, сакам на Вуте да у е зле”.

Евреите не виждат възможност да излязат от положението. Не виждат надежда пред себе си. Затова искат да попречат на хората да намерят изход и да видят надежда. За тази цел те унищожават миналото. В Афганистан, в Ирак, в България и къде ли не. Сега посегнаха и на Египет. Разруха, унищожение, кръв, бедност, грабеж – това е демокрацията по еврейски образец. Няма какво да ви доказвам повече, няма какво да ви убеждавам. Действителността е пред очите ви. Страшна, нечовешка действителност.

Но не за да заклеймя еврейщината пиша тези редове. Пиша, за да ви кажа, че на евреите им остана съвсем малко. Броени месеци. Съвсем малко, след което броят им на планетата ще се съкрати с повече от 90%, а влиянието им напълно ще изчезне. Една от причините за еврейската участ ще бъде съсипването на музея в Кайро и кражбата на свещени артефакти.

Възмездие ще има. Ще има справедливо наказание. И тъй като престъплението на евреите, посегнали на египетските светини е ужасно, то ужасно ще бъде и наказанието.

Нека!

 



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Л.Г.
16.02.2011 14:03
Долу Израел!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003395
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930