Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2011 09:30 - Демокрацията ражда тероризъм
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 10969 Коментари: 17 Гласове:
5

Последна промяна: 23.02.2011 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Демокрацията убива надеждите на хората. Лишава ги от перспективи, от бъдеще, от настояще и дори от минало. Отнема им всичко, освен жаждата за справедливост и за мъст. Демокрацията в нейния ционистки вариант е тази, която ражда тероризъм, а после праща армии да водят войни с тероризма. Защото какво е демокрацията, ако няма войни с кръв?

http://eltimir.ucoz.ru/

Доскоро си мислех, че само аз съм стигнал до такъв извод. Оказа се, че и президентът на Руската Федерация Дмитрий Медведев е на същото мнение. Той, разбира се не го казва направо, не може да си позволи да го каже направо. Но размислите ли се над думите му, ще осъзнаете какво е тероризъм, кой го създава, кой го подклажда, кой не може да съществува без тероризъм.

Тези дни във Владикавказ Медведев говорил за „революциите” в някои арабски и ислямски държави. Според него вълненията в арабския свят могат да доведат до дезинтеграция на големи гъстонаселени държави и тяхното разпадане на малки късове. Това от своя страна ще помогне за разпространението на екстремизма по цял свят. Държавният глава на Русия изразил увереност, че освен със силови методи, тероризмът може да бъде победен с прилагането на социално-икономически мерки.

„Само създаването на нови работни места може да даде надежда на младите хора, които днес са безработни и нямат средства за съществуване. Именно измежду такива младежи биват отначало вербувани, а после зомбирани бъдещите екстремисти” – били думите на Президента Медведев на заседанието на Националния антитерористичен комитет във Владикавказ. 

По думите на Президента, сценарий подобен на африканския се готвел и за Русия, но той не минал и нямал да мине.

Толкова за Медведев. Нашите Георги Седефчов и Бойко Борисов са на противоположното мнение. Тези двамата, както и онези преди тях през последните 20 години с действията си дезинтегрират България. Намаляват българите и същевременно развъждат чужди, враждебни на народа ни и на държавата ни етноси. Отнемат средствата за съществуване от хората, лишават ги от надежди. На практика Седефчов и Борисов творят тероризъм. Защо ли?

Ами защото без тероризъм няма да има войни. Без войни няма да има продажби на оръжие. И евреите няма да печелят. А демокрацията е обществена система, служеща само и единствено на евреите. По-точно на техния канибалски талмудизъм. Когато повечето нормални хора по света разберат и осъзнаят тази простичка истина, тогава ще дойде ред на нова обществено-политическа система. На такава, която няма до има нужда от тероризъм, от кръв и от смърт. Ще дойде ред на Система, служеща на хората, а не на евреите.


 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Целта на всичко е да няма планова ...
23.02.2011 09:52
Целта на всичко е да няма планова икономика.. Пък Милтън Фридман е казал че е естествено да има безработица, проституция, и наркотици, необразовани.. И никакви пари за образование.. Легализация на наркотиците и проституцията.. И нищо че има много безработни.. Това е естествено.. Тъй рече Фридман.. Чикагската школа..
цитирай
2. eltimir - Варианти много
23.02.2011 10:00
Икономическите варианти са много. Икономиките не се изчерпват с пазарната и плановата. Но не там е същността. Сегашния вариант на демокрацията обслужва интересите на конкретни субекти. На една малочислена прослойка от банкери ционисти. Правителствата се назначават именно от тях, изборите са само един фарс, нищо повече. По тоя начин демокрацията се върна към своя първоизточник - робовладелческото общество на древна Атина. Накратко: демокрацията превърна хората по света в роби.
Аз не мога да освободя народите от робството, нямам тази сила. Но ако помогна поне на десет души да осъзнаят истината за времето, в което живеем, пак ще е нещо. Защото за да се освободи, робът преди всичко трябва да осъзнае, че е роб.
цитирай
3. анонимен - ЛЪЖЕШ ГЛУПАВО , АВТОРЕ....
23.02.2011 10:08
ТОЧНО ЕС , Е ПЕРФЕКТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПЛАНОВОТО РАЗВИТИЕ НА ПАЗАРА И ОРГАНИЗИРАНОТО ЛИКВИДИРАНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ КРИЗИСТНИТЕ СИТУАЦИИ В ИКОНОМИКАТА!
СТИГА СИ ЦЕЛУВАЛ ЗАДНИКА НА РУСИЯ!
ОБЪРНИ СЕ И ВИЖ.../В ПОЧИВКИТЕ/...КАКВО ПРАВИ ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА!
НЕ СЕ ВПРЯГАЙ ,ТОЛКОВА НА РАБОТА....
цитирай
4. eltimir - Вярвам на очите си
23.02.2011 10:11
А очите ми виждат това, което става в България. Германия, която винаги е ненавиждала нас, българите не ме интересува.
цитирай
5. filipgeorgiev - Прав си
23.02.2011 10:47
за съжаление думите на Медведев са по-скоро израз на безпокойство за управляваната проформа от него Русия и запазване на печалбите на господарите му, отколкото на безпокойство за масите. Тук илюзия не трябва да има. Разликата между Русия и САЩ е само в името. Целите на управителите им е една и съща.
цитирай
6. eltimir - Дори така да е
23.02.2011 10:53
Дори да е лицемерие, пак е нещо повече, отколкото в България. Тук управниците вече не си дават труда да ни лъжат, че правят нещо за наше добро. Тук вече почнаха да ни изтребват и да ни се хилят в очите, казвайки ни, че сме обречени да умрем всички. Да, ама аз не искам да умирам. Не искам семейството ми да умира. Не искам близките и приятелите ми да умират заради кефа на шепа еврейски плазмодии. Затова търся някакъв вариант за спасение.
И още за Русия. За разлика от България, там съществуват много на брой и достатъчмно мощни огнища на съпротива срещу ционизма. Впрочем подобни огнища на съпротива започнаха да възникват и в САЩ. С тях също бих сключил съюз. Но не с Европа. Европа умря. А на всичкото отгоре Европа е твърде антибългарски настроена, за да я приема като приятел и съюзник.
цитирай
7. анонимен - http://afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=192&Itemid=33
23.02.2011 11:02
i kakvo da pravim? Vustanie?
цитирай
8. eltimir - Съвети?
23.02.2011 11:15
Кой съм аз, та да давам съвети? Още по-малко да заповядвам. Мога само да изразявам своето мнение по един или друг въпрос, което и правя. Нищо повече. Всеки има глава на раменете си, всеки им ум в главата, всеки сам за себе си може да реши какво да прави.
цитирай
9. lidislidis - Допълни в заглавието Криворазбраната и Българска "демокрация"
23.02.2011 15:36
Иначе всичко е точно и вярно.като продукт на Българската"демокрация".
Поздрави!:)
цитирай
10. eltimir - Добре
23.02.2011 15:41
lidislidis написа:
Иначе всичко е точно и вярно.като продукт на Българската"демокрация".
Поздрави!:)

Да кажем, че е така. Какво следва? Следва управниците ни да признаят, че това у нас не е никаква демокрация. С което се саморазобличават като лъжци и мошеници. Каквито всъщност са. Не го ли направят, те на практика твърдят, че демокрацията е абсолютно зло и ние имаме право да се борим срещу нея с всички възможни средства.
Реално погледнато моите писаници са един капан за продажните ни управници. Стига да има кой да задейства тоя капан.
цитирай
11. eltimir - Цензура
23.02.2011 16:03
Аз не съм демократ, нито демокраД и тук, в моя блог има цензура. На типове, които ругаят, поставят епитети им препоръчвам да не четат. Още по-малко да пишат. Предварително заявявам, че такива ще ги трия без обяснения. На това ме научи тяхната демократическа мракобесническа цензура. Така че да се сърдят не на мен, а на собствената си идиотска демокрация.
цитирай
12. анонимен - ПАРАГРАФ 22!!!
23.02.2011 17:13
БОРБАТА СРЕЩУ ЮДОМАСОНИТЕ МОЖЕ ДА Е СПОЛУЧЛИВА САМО,АКО СЕ ПРИЛАГАТ ТЕХНИТЕ СПОСОБИ.НО ПРИЛАГАНЕТО, ИМ ЩЕ НАПРАВИ БОРЕЩИТЕ СЕ, КАТО ЮДОМАСОНИТЕ!!! БАУ
цитирай
13. eltimir - Има и друго
23.02.2011 17:17
Отговорът може да бъде несиметричен. С непознати за тях методи и средства. Важното е да не очакват и да не са подготвени.
цитирай
14. zahariada - Поздрав!
23.02.2011 17:25
Виж и това.
http://zahariada.blog.bg/novini/2011/02/23/quot-na-iztok-ot-raia-quot-pak-rai.692183Виж и това.
цитирай
15. анонимен - ТРИЕШ ,А.....ХА,ХА,ХА,...???????????
23.02.2011 18:19
ЩОТО ИСТИНАТА , НЕ ТИ ОТЪРВА ЛИ....ХА,ХА,ХА,ААА...!???
цитирай
16. eltimir - Напротив
23.02.2011 18:56
анонимен написа:
ЩОТО ИСТИНАТА , НЕ ТИ ОТЪРВА ЛИ....ХА,ХА,ХА,ААА...!???

Аз съм един от малцината в тая нещастна страна, в която вече няма държава, които виждат истината и не се страхуват да я кажат. А ти си един от онези ционистки или проционистки манипулатори, които залъгвате бедните хорица колко е хубаво и приятно да умрат. В името на демокрацията, разбира се. Както на мен демокрадите се опитват да ми затворят устата, така и аз според силите си ще затварям устата на всеки демокрад и на всеки гад.
Ще кажа и още нещо. Според ционистките планове, погловното изтребление на българите трябваше да започне през 2020 година и да завърши през 2030-та. През тези 10 години трябваше да бъдат изтребени над 90% от българите с българско самосъзнание. Плановете се промениха, изтреблението започва сега. Ето защо аз ще продължавам да говоря и да пиша. Дори и нещо да се случи с мен, има други, които ще продължат. Ние трябва да намерим начин да спрем изтреблението. Всичко останало е маловажно.
Ако успеем, ако някога създадем държава на тая земя, наша, българска държава, в тази държава ще се разстрелва само за думите "комунизъм", "демокрация", "либерализъм", "етническа толерантност" и за всичките талмудически измишльотини.
цитирай
17. анонимен - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
26.02.2011 21:01
БЪЛГАРИТЕ СЕ "САМОИЗТРЕБВАТ" ....ЗАЩОТО НЕ СА НАУЧЕНИ НА ТРУД!
НАУЧЕНИ СА ----ДА СЕ "ВОДЯТ НА РАБОТА"!
НА ДЪРЖАВНА РАБОТА!!!!!!!

ИСКАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА:
ПОГЛЕДНИ ПУСТЕЕЩИТЕ ЗЕМИ НА ДЕДИТЕ ИМ...!
ПОГЛЕДНИ , ПРАЗНИТЕ КЪЩИ ПО СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ!
ПОГЛЕДНИ И ПАНЕЛКИТЕ...В КОИТО СЕ СВИРАТ, ВМЕСТО ДА СИ ВЪРНАТ КЪЩИТЕ И ЗАЖИВЕЯТ НОРМАЛНО, ВЪПРЕКИ ЧЕ ГИ ОГРАБВАТ И СТРИЖАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ , КАТО ОВЦЕТЕ,С РАЗХОДИ И РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ ХАРЧОВЕ!

ОТИДИ В ГЕРМАНИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ.....НИКЪДЕ НЯМА ДА ВИДИШ ТАЗИ РАЗРУХА, ЗАЩОТО ХОРАТА ТАМ СЕ БОРЯТ И УСПЯВАТ ДА ВЗЕМАТ СВОЕТО!
..И ТАМ ЖИВОТА НЕ Е ЛЕСЕН---НО, ХОРАТА ТАМ ,...СА НАУЧЕНИ НА ТРУД И ПОСТОЯНСТВО!
ТАМ ВСЕКИ СИ ИМА ЗАНАЯТ---НЕ Е "АРГАТИН" ,КАТО ПОВЕЧЕТО В БЪЛГАРИЯ!
ТУКА Е ТАКА , ЗАЩОТО:
...Е ПО- ЛЕСНО, ДА РАБОТИШ 8-ЧАСА И...ДА НЕ ПОЕМАШ НИКАКЪВ РИСК ИЛИ АНГАЖИМЕНТ...ДА СЕ ВЪРНЕШОТ РАБОТА -ДА СЕ НАПИЕШ, КАТО СВИНЯ...ДА НАБИЕШ ЖЕНА СИ....И ДА СЕ НАСПИШ,... КАТО КОЧ В КОШАРА...!
НА СУТРИНТА --НИ ЛУК ЯЛ....НИ ЛУК МИРИСАЛ-----ПОЧВАШ ОТНАЧАЛО!

ТОВА Е ЛУМПЕН-ПРОЛЕТАРИАТА!
ТАКА СЕ ЖИВЕЕ ....НАЙ-ЛЕСНО---БЕЗ ОСОБЕННИ УСИЛИЯ В ЖИВОТА----ДА МИСЛИШ ,ДА РИСКУВАШ , ДА ТИЧАШ, ДА СЕ МОЛИШ , ДА ТРЕПЕРИШ.....
ДА СЕ БОРИШ С ЖИВОТА!!!!

ТОВА БЪЛГАРИТЕ ---НЕ ЗНАЯТ И НЕ РАЗБИРАТ!!!
ТОВА, ЩЕ ГИ УБИЕ КАТО НАЦИЯ!!!!!!!

АКО НЕ СЕ НАУЧАТ...РАЗБИРА СЕ, КАК "ДА СЕ БОРЯТ".. В ТОЗИ ЖИВОТ!!!!
ТОВА Е НАЙ-СТРАШНОТО ПОСЛЕДСТВИЕ ОТ "КОМУНИЗМА"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005193
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930