Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2011 17:51 - Кретенизъм или нещо друго
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3748 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 25.02.2011 18:59


image Полицията в демократична България спря да пази човеците. Тя вече пази само и единствено парите и циганите. Ако пък някой от нас реши да си потърси човешките права, му се случва картинката, която виждате на картинката.

Защо у нас не минава ден без някой невинен човечец да бъде убит? Защо селата ни са оставени за разграбване от цигански банди? Защо улиците ни станаха небезопасни? Защо толкова често трещят взривове и падат жертви? Защо българинът вече е сигурен в нищо – нито в държавата и нейните институции, нито в своята неприкосновеност? Защо българинът вече не е спокоен за имуществото си, за честта си и за живота си? Защо престъпниците – и онези от улицата, и онези в народното събрание и Министерския съвет станаха толкова нагли?

Защо, защо, защо, защо…

Ами защото управниците ни не само вършат невъобразимо кретенски глупости, ами се и хвалят с тях. Вижте и помислете:
  „1300 полицаи ще охраняват мача Левски – ЦСКА”
Значи в село Мечка, където циганите вилнеят безнаказано и един полицай не пращат, а заради някои си, които решили да се забавляват пращат цяла армия полицаи! Ама очаквали се сбивания. Да забранят мача тогава. Щом като едно събитие е повод и причина за прояви на насилие, да го забранят. Не, те няма да го забранят и тук възникват много въпроси.
 Една цяла фабрика бе разграбена от цигани, а полицаите гледали равнодушно и безучастно. Фабриката била частна и нейните собственици трябвало да си наемат охрана. А мачът държавен ли е? И ако не е държавен, то кой плаща на полицията да го охранява? Защо държавата ще взема от моите пари, за да охранява едно частно забавление?

След като за един мач се отделят толкова много, чудовищно много полицаи, не страда ли безопасността на всички останали българи, които не са отишли на мача? Не е ли това една проява на дискриминация?

Ами според мен във въпросите се съдържат и отговорите.

В бивша България създадоха огромна полиция, превърнаха ни най-полицейската страна в света. С едничката цел да държат народа в послушание. Същевременно на тази полиция трябва да се създава някаква работа. И тъй като правителството е поело ангажимент пред своите господари да не пречи на реалната, насочена предимно срещу бедстващите българи престъпност, то праща полицаите да пазят нещо измислено. Нещо изкуствено създадено, нещо, без което си можем. Само и само нивото на престъпност да се поддържа, като едновременно с това народът е хванат за гушата с икономически и полицейски мерки. За да не може да шава, когато го убиват.

Нека не се учудваме и на дискриминацията. България е страна, в която дискриминацията на българите е узаконена. И вече не прави никому впечатление. Българинът в демократична България е приравнен към животното. Отнети са му всички права, останали са му само правото да бъде стриган, доен, а накрая заклан. В името на демокрацията и хуманизма.

А тук, в случая с мача освен всичко останало, става въпрос и за пари. За много пари. Знаете, че демокрацията не е нищо, освен власт и пари, пари и власт. Значи нещата са нормални. Както е нормално изтреблението на българския народ, провеждано от демократическите правителства. С ционистка благословия.

Хиляда и триста полицаи пазят един футболен мач. В същото време цигани дооглозгват изстиващия труп на майка България.

Българи, има ли ви още?
 



Гласувай:
5



1. анонимен - ИМА НИ....
25.02.2011 18:52
.....НО, НЕ СМЕ КОМУНИСТИ И РУСКИ ДУПЕДАВЦИ!
ЦИГАНИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ СА НАШИ БРАТЯ, И СЪЩИТЕ НЕСРЕТНИЦИ ,КАТО НАС!
А ТИ , ОТ КОИ СИ....?
КАТО ГЛЕДАМЕ , ДОБРЕ ТИ ПЛАЩАТ....
цитирай
2. eltimir - И къде гледаш?
25.02.2011 18:58
Да, много ми е интересно къде точно гледаш и какво видя? И защо си въобразяваш, че твоите братя трябва да са и мои братя? Моите братя не са убийци и насилници.
цитирай
3. demonwind - Срещу футболните
07.03.2011 11:04
хулигани помага единствено тухларната...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006275
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930