Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2011 13:52 - Глобалната война
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4077 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 09.03.2011 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://eltimir.ucoz.ru
„Война. Между Земята и Небето – война. Където и да се намираш, каквото и да правиш, между Земята и Небето – война!” – Виктор Цой

На нашата планета се води глобална война и този факт става все по-очевиден. Войната не е просто за поробване на човечеството, както си мислят мнозина. Войната е за промяна на собствеността върху планетата. За промяна на субектите, притежаващи правата върху нея. В момента се извършва прехвърляне на правата и ако то бъде успешно, ще завърши с изтреблението на всички хора. На всички до един!

Ние обаче сме малки хора, от нас нищо не зависи и ние нищо не можем да направим. Така ли мислите? Ще ви кажа, че отново грешите. Ако един народ се опълчи, ако втори народ се опълчи, ако достатъчно на брой народи и човешки същества се опълчат, това няма да се случи. „Елитът” не е всесилен, нито пък ходът на събитията зависи изцяло от него. Тук-там някои дребни управничета, слуги на световните банкери си въобразяват, че са равни на Бога. Като нашите, например. В почти всички случаи такива управничета завършват зле. И точно тук е голямата надежда, защото когато управниците се самозабравят, когато наглостта им стане безкрайна, когато престават да зачитат и морал, и закони, и правила, тогава народите проглеждат по-лесно. А истината е такава, че нормален човек трудно, много трудно би повярвал в нея. Фактите обаче принуждават и най-невярващите да прогледнат.

От няколко дни лежа и си мисля върху цялостната картина на положението у нас. Ще опитам да направя анализ, който да добавя към този текст. Ще опитам да разкажа какво и защо се случва и как можем да насочим събитията в благоприятна за нас посока. Това обаче зависи от състоянието ми, най-вече това на очите. И от състоянието на компютъра.


Напоследък излязоха данни за поразителни случаи на грабежи и беззакония. На ненаказани убийства. Новините от България заприличаха на романи на ужасите. Същественото обаче е другаде.

Името на конкретния управник е без значение. Дали президентът ще се казва Петър Стоянов или Георги Първанов, дали премиер ще е Иван Костов, Симеон Незнамкойси, Сергей Станишев или Бойко Борисов, все тая. Всичките тези са само послушни слуги. На тях им е разрешено да грабят и да безчинстват както си искат, при положение, че ще изпълняват стриктно плана за изтребление на българите. Никой не може да стане политик, а още по-малко министър, премиер или президент, ако не приеме безропотно този план и не го спазва. Така че за който и управник, за който и политик да говорим, ние говорим за един от нашите палачи. Сега да видим каква е картинката.

Скочиха срещу стария народен обичай Тричане, при който горките кученца търпели страдания. Да, към кучетата има съжаление, има милост. Съжаление и милост няма към избиваните като кучета наши баби и дядовци по селата на демократична България.

Ако скочиш срещу циганин, дошъл в дома ти или в имота ти да те граби и убива, тогава говорят за проява на расизъм. Лично на мен демократичният антирасизъм много ми прилича на нечовешки садизъм, ама дават ли ти думата да се обадиш? Но когато излизат конкретни факти за умъртвявани с помощта на психотроника съвсем невинни българи, тогава настъпва гробна тишина. Гробна тишина, в гробището, носещо името „България”. Ако откраднат луксозния джип на някой виден крадец, ни занимават с кражбата цели седмици. Но когато жилищата и имотите на бедни хора се разграбват, реакция липсва. Не се говори и за друг вид кражби. Когато „честни бизнесмени” отказват да изплатят изкараните с честен труд заплати на своите работници.

Обясниха вдигането на акциза на цигарите с грижа за нашето здраве. Всъщност е точно обратното. Ние пак си пушим, цигарите трудно се отказват. Ама ако преди пушехме качествени български цигари, едни от най-добрите в света, сега се тровим с всякакви боклуци. Или с контрабандни ментета, внасяни от Мафията, или с някакъв тютюн, който много и не прилича на тютюн. Като има грижа за здравето на хората, защо здравеопазването ни е на смъртно легло? Българин без осигуровки и без пари просто няма надежда да бъде лекуван. А понякога и с осигуровки няма особена надежда. Какъвто случай описа подробно проф. Янко Янков. За циганите отново се прави изключение. И дори ни упрекват, когато роптаем срещу несправедливостта. Не трябвало да сме недоволни, трябвало да обичаме циганите. Същите, които опоскаха страната като скакалци и умъртвиха толкова много невинни българи. Обичай своя враг, неговата верица мръсна! Обичай омразата! Лично аз не мога да обичам нито омразата, нито зверствата, извършвани от циганската сган. Пък вие както искате.

Хората постепенно губят собствеността и земята си. И тя преминава в ръцете на чужди граждани, най-често от еврейски произход. Ама и нашите видни милиардери като ги гледам, не са много българи. И ако преди роптаехме срещу няколкото ловни резервати, запазени за видни комунисти, сега огромни територии се превръщат в забранени зони. И никой не може да стъпи там. Без да има протести, без никой нищо да пита. При демокрацията било нормално. България се превърна в паранормална държава. За нормално се приема всичко, извършено в името на печалбата и парите. Та почвам да се питам дали самата демокрация е съвсем нормална.


Какво още наблюдаваме? Масово и планомерно намаляване числеността на българите. Тровят ни с некачествени храни и ГМО. Тровят ни с отровни питиета. Тровят ни с химикали, пръскани от американската авиация, базирана у нас. Облъчват ни кулите на мобилните оператори. Облъчват ни съзнанието с идиотски реклами, чалги и всякакви мръсни сериали. Облъчват ни съзнанието с вградени в телевизионните предавания програми за подсъзнателно въздействие. Подтикват ни да емигрираме. В същото време емигриралите цигани ги връщат отвсякъде. Та даже ни пращат и от техните в добавка. Режат детските надбавки на българките, а увеличават тези на циганките. Останаха една шепа привилегировани предатели и огромна маса измиращи българи. И циганите, разбира се. Именно на тях е възложена задачата да ликвидират българското село, което е демографският резерв на нацията. С помощта на психотрониката пък се елиминират отделни личности, представляващи реална или потенциална заплаха за действията на режима. С икономически мерки се премахва възможността българите да се замогнат. Правителствата са тези, които организират и осуетяват появата на икономически преуспели честни и достойни българи. Ако все още има такива, нека им кажа. Скоро ще съсипят и тях. По тоя начин върви обезбългаряването на българските земи.


Десет години и хиляди страници няма да ми стигнат да изброя фактите. Но те са пред очите на всички ви. Исках да направя само кратко обобщение. А вие ще ме допълните, ако нещо съм пропуснал. Хубавото е, че в България вече се говори открито за геноцида. През 1998-9 година искаха да ме съдят за подобни, но далеч по-безобидни изказвания. По личната заповед на тогавашния премиер Иван Костов. Който не ми вярва, да пита проф. Янков. На него му бяха отредили ролята отначало да стане свидетел, а после главен обвиняем и двамата да ни тикнат в затвора. Само че моят селски инат и юридическите познания на Янко им развалиха гадната игричка. Сега истината не може да се скрие. Въпросът е какво по-нататък?

Всеки има право да предлага решения. Моето мнение е, че е безсмислено и дори вредно да правим организация или да предприемаме каквато и да била форма на организирана и ръководена от единен център Съпротива. От собствен опит знам колко лесно може да бъде унищожена една такава организация, наброяваща десетки и стотици хиляди членове и симпатизанти. Много ще е по-трудно на властите да се справят с няколко хиляди отделни, несвързани помежду си и действащи самостоятелно личности. А какво да бъде действието?

Протести, митинги, демонстрации, шествия – те няма да помогнат. Няма да помогнат и жалбите пред разните институции. На официалната власт, нито тук, нито в Брюксел, нито в Страсбург ние не можем да разчитаме. Цялата власт е в ръцете на същите паразити, организирали, финансирали и провеждащи геноцида над българите. Но ние можем да се обърнем към народите на света. Защото това, което става у нас, застрашава и тях. А някъде вече е почнало да им се случва. И във всяка страна, дори в САЩ има хора или отделни групи, съпротивляващи се срещу намеренията за унищожение на човешкия род. Ако всички тези хора и групи по някакъв начин обединят своята мисъл и своя глас, плановете на заговорниците ще бъдат провалени.

Аз не мога да назова поименно заговорниците. Знам само, че такива като Джордж Сорос са също изпълнители. Не мога да дам и точна рецепта за действие. Аз само призовавам да почнем да мислим и да опитваме. Ако хиляда, ако сто хиляди, ако десет милиона, сто милиона почнат да мислят, те неизбежно ще открият правилния метод. Искам просто да започнем. Защото поне тук, в България видяхме какво се случи за последните 20 години. Още 20 години не можем да чакаме. Продължи ли тоя ужас, нас вече няма да ни има.

За да ни има – нека започнем! И знайте, че каквито и репресии да бъдат предприети срещу нас, каквито удари и да понесем, те са нищо пред онова, което ни очаква, ако продължаваме да се спотаяваме в очакване на някакво чудо. То, чудото наистина ще дойде, но само ако го доведем. Ние, защото няма кой друг.
 



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Е, чак пък всички...
09.03.2011 14:15
Едва ли ще бъдат изтребени всички. Нали все някой трябва да опъва каиша?
цитирай
2. eltimir - Всички трябва да знаят
09.03.2011 19:36
Ето интервюто на Маргарита Михнева с руски субтитри:
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/2/
И с английски субтитри:
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/3/
Който желае и смята за нужно, нека разпространява.
цитирай
3. eltimir - Разпространявайте!
10.03.2011 07:56
Отново интервюто на Михнева, тоя път субтитрите са на немски език:
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/5/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995955
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031