Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2011 10:30 - Спаска спасява евреите
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 14718 Коментари: 13 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  Това не е Адолф Хитлер, както можете да си помислите. Това е добрата ламя Спаска, която отвсякъде вземаше евреи и ги караше в хола си при бай Коста, холокостираше ги. И само българските евреи не взе. Щото е ламя, ама добра ламя… Вервайте!

Все още се спори кой всъщност спаси евреите в България. Аз ще ви кажа. Спаси ги добрата ламя Спаска. Защо ли? Ами защото е добра, и защото е Спаска, та си пада по спасяванията. И за да не кажете, че си измислям, направо ви копирам снимка с описание на друг епизод от живота на Спаска.
  image
  Помислете дали не е било същото през 40-те години на 20 век. Значи върви си Адолф Хитлер през цяла Европа и навсякъде взема евреи да ги трепе. Е, че не е трепал чак толкова не е важно. Важното е, че навсякъде ходил и ги вземал без даже да пита. Стигнал обаче до България и попитал:

- Може ли да ви взема евреите и да ги изгоря в пещите?

- Не може! – му отговорили.

- Добре, нема да ви ги вземам – рекъл Хитлер.

Дотук си го знаем. Някои от нас знаят също, че евреите се оказали феникси. И след като били изгорени в пещите на Освиенцим, Майданек и Бухенвалд, те възкръснали от пепелта и отишли в Палестина да трепят братята си семити и да си правят държавата Изсраел. Един въпрос обаче ме човърка и не ми дава мира.

Защото точно тук, в Еврия, извинете, исках да кажа в България евреите бяха спасени така официално, та даже честваме спасяването им? И друг въпрос ме мъчи. Разбрахме, че Спаска е спасила евреите. Ами кой спаси чифутите, които разсипаха после България и започнаха геноцид над българския народ?

Малка селска добавка:

Нали съм си тъпо селско момче, та обичам да задавам тъпи селски въпроси. След като питаме кой спаси евреите, следва да попитаме кой спаси турците? Да, кой ги спаси, та си направиха ДПС-то и почнаха големите поразии? Ами кой спаси циганите? Кой ги спаси, та после те се превърнаха в роми, създадоха си техните ромейски пълчища и тръгнаха като скакалци да опустошават земята ни? Ами българите кой спаси?

Не, последният въпрос наистина е много тъп. Тъп, тъп, та чак милиционерски. Даже пожарникарски. Защото, съгласете се, досега никой, никъде и при никакви обстоятелства не е спасявал никакви българи.

 



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Елтимире, блокират ми компа. Не ...
10.03.2011 16:01
Елтимире,блокират ми компа.Не мога да влизам в твойте сайтове.Тук успях ,за това ти пиша тук.Странно винаги като има нещо да кажеш почват аномалии.
цитирай
2. анонимен - Не обичам евреите,
10.03.2011 16:36
Ама и ти си голям боклук.
Как не те е срам да пишеш такива глупости - не знам.
Да те ръгнат тебе дано в газова камера, да те питам готино ли е.
И да ти изгорат жената и децата в съседната.
Боклук мръсен, да те шибам в болния скапан мозък.
цитирай
3. eltimir - Проблемът
10.03.2011 17:08
анонимен написа:
Елтимире,блокират ми компа.Не мога да влизам в твойте сайтове.Тук успях ,за това ти пиша тук.Странно винаги като има нещо да кажеш почват аномалии.

Не, тоя път беше само технически проблем на Укоз.ру. Не работеха всички сайтове, чийто собственици са извън Русия. Включително и тези от Средна Азия. Сега се оправи.
цитирай
4. eltimir - А ти какво знаеш?
10.03.2011 17:11
анонимен написа:
Ама и ти си голям боклук.
Как не те е срам да пишеш такива глупости - не знам.
Да те ръгнат тебе дано в газова камера, да те питам готино ли е.
И да ти изгорат жената и децата в съседната.
Боклук мръсен, да те шибам в болния скапан мозък.

Там е работата, че почти го направиха. На два пъти ми палиха жилището. За първия път не знам, но втория беше еврейска работа. Не предполагам, а знам. Аз от своя страна не съм убил никого. А вие, евреите освен да ръсите епитети, да псувате и да крадете, включително чужди мисли, друго знаете ли?
Но знаеш ли, много съм доволен, когато врагът беснее. Значи съм успял да го ухапя.
цитирай
5. анонимен - Анонимния, точно това се опитаха да ...
10.03.2011 17:15
Анонимния,точно това се опитаха да направят с него в дома му.Малко уважение и човещина няма да е зле да проявиш.Елтимир е реална жертва има и снимки ако не вярваш.За другото не знам дали е реално.
цитирай
6. eltimir - Евреите
10.03.2011 17:28
анонимен написа:
Анонимния,точно това се опитаха да направят с него в дома му.Малко уважение и човещина няма да е зле да проявиш.Елтимир е реална жертва има и снимки ако не вярваш.За другото не знам дали е реално.

Знам името на еврейката, дала идеята за палежа. Само че Павлин Димитров, който беше зам. министър на МВР блокира всякакво разследване. Аз поне им отговарям с думи, а не с напалм. Но жалост от моя страна е наивно да очакват. Когато ме подпалиха в два часа през нощта бяхме вкъщи с дъщеря ми. Жена ми беше нощна смяна на работа. Та когато евреите палят живи хора, нека после не се сърдят за недотам ласкавото отношение към техния "холокост". За който е много съмнително, че е провеждан. Аз имам един лаф, че влизам в хола, а там няма никакъв Коста. Но поне не ги псувам толкова гадно, въпреки, че те заслужават нещо много повече от едното псуване.
цитирай
7. анонимен - до анонимен 2
10.03.2011 17:40
Не обичаш евреите щото си азиатска маймуна (винаги си личите) А такива като теб по рождение са шибани в тъпите мозъци. Вдяна ли ? Щото това е умствена работа , а ти пишеш с гъзът си . ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И ПОДКРЕПА НА АВТОРА. НЕКА ДА КВИЧАТ.
цитирай
8. анонимен - Един вещт човек ми каза преди време, ...
10.03.2011 17:42
Един вещт човек ми каза преди време,че всичко което човек прави и казва на този свят се ''записва''.И този човек не е случаен ама никак.Да му мислят подпалвачите!
цитирай
9. анонимен - Спаска, обаче не можа да спаси
10.03.2011 18:34
евреите в Македония и ето какво стана днес.
Днес в центъра на Скопие се откри огромен мемориален комплекс на жертвите на Холокоста.Това са 6000 евреи от Македония които били изпратени в лагерите на смъртта от "българскиот фашистки окупатор".Присъствали са високопоставени лица от Израел и цялото държавно ръководство на Македония.Такива мемориални комплекси на Холокоста има по света само на четири места:В Израел,в Берлин, който беше построен вместо паметник на загиналите берлинчани при преминаване на берлинската стена, в САЩ и в Скопие.Така България е за винаги опозорена като страна преследвала евреите и изпратила ги в концагерите.Това,че сме "спасили" 50000 евреи нищо не значи.Убиецът си остава убиец независимо дали е убил 5 или 50 човека.
Такива паметници няма нито във Франция, нито в Швеция и редица други страни, изпращали в Германия стотици хиляди евреи през ВСВ.На позорният стълб сме ние, българите.България спасила 50000 евреи?Забравете за това.
А иначе ние сме за влизането на Македония в ЕС.Голяма работа,че там гонят македонските граждани с българско самосъзнание, няма значение,че македонците се гаврят и се подиграват с нас.За българите мазохисти клеветите и оплюването на нашата страна е като роса небесна.Ние тук спорим дали преди 500 години е имало геноцид на турците спрямо българите.

цитирай
10. анонимен - Спаска , освен това не можа да спаси и горките сърби
10.03.2011 18:41
от геноцида на които са били от българските войски през световните войни.
И ето в резултат на това какво се е случило неотдавна:
Миналото лято в сръбския град Сурлуганица се откри тържествено в присъствието на висши представители на сръбското правителство мемориал-костница на "избитите 20000 сърби" от "българския фашистки окупатор" през първата и втората световни войни.Изровени са някакви кости от изоставени гробища и "тържествено" са погребани в тази мемориална костница.Да припомня,че този градец се намира в областта Южно поморавие,исконни български земи, които преди Освобождението са били в състава на Екзархийска България, провъззгласена със султански ферман на 28.2.1970г.Съгласно Санстафанския договор от 3.3. 1878г., който ние честваме като национален празник, тези български земи се дават на Сърбия.За половин столетие българите , населявали тези земи са посърбени.Сега в Ниш, Пирот, Враня и земите около тези градове живеят потомци на посърбени българи, които дори не знаят за това.Тези към 800000 отродени българи сега се считат за "прави сърби".През двете световни войни българските войски окупират именно тези български земи и няма нито един исторически документ, който да доказва за някакъв "геноцид" на българите над сърбите, защото по онези времена спомена на местните жители,че дедите им са били българи е бил още пресен.
Сърбите организират тази антибългарска провокация в момент, когато цял свят осъжда геноцида над босненските мюсюлмани в Сребреница от страна на сърбите при разпада на Югославия.
Никаква реакция от наша страна.Българите и българското правителство посрещат тази поредна гавра и подигравка на Сърбия към България с пълно безразличие.Даже напротив.Няколко дни по-късно у нас идва парламентарна делегация от сръбската скупщина и пред тази делегация нашата Цецка прави тържествени обещания,че ние безусловно ще подкрепим Сърбия за членството и в ЕС.
цитирай
11. eltimir - Еврейска благодаронст
10.03.2011 18:47
Такава е тя, еврейската благодарност. Но скоро, много скоро нещата в световен мащаб ще се променят. А ми казаха, че Спаска била или умряла или поне на умирачка.
цитирай
12. анонимен - елтимире,
11.03.2011 09:52
те, че евреите не са благодарни, това се знае.Но мисля,че Спаска нищо не е спасявала, защото не е имала какво да спасява.Тази история с холокауста е съшита с бели конци.Къде са костите на тези 6 милиона ,дато били отровени в газовите камери?Няма ги.Ако наред с газовите камери е имало и горивни камери, то прости изчисления показват,че да се изгорят 6 милиона трупа е необходимо толкова много гориво, колкото Вермахта не е консумирал през цялата война.
И понеже лъжата е очевидна, създават се мракобесни средновековни закони за репресии към всеки който не вярва в Холокауста.На времето Джордано Бруно е изгорял на кладата, защото не е вярвал,че Земята е плоска.Галилео Галилей отървал кожата като пред съда е "повярвал", но после тайничко си казал," И все пак Земята се върти".Пък уж живеем в ХХІ век, а не в средновековието.
Иначе нека Спаска да е жива и здрава.Ама не твоята , а тази Митровата, дето не можа да спаси детето си, та сръбските македонци и го отнеха само защото се нарича българка.Видя ли какво правят "братята" сърби?Не си поплюват.Впрочем плюят ни, оплюват ни, ама ние възприемаме това за утринна роса. Те са извадили нож срещу нас, а ние се прегръщаме с тях, за да ни забият ножа по-лесно в гърба, докато се прегръщаме.Те се подиграват, гаврят се с нас, а ние си мълчим.Нямаме никакво чувство за национално достойнство.Поведението ни към сърбите е все едно,че сърбите са в ЕС, а ние сме кандидатите за членство в ЕС.Трудно е да си обясним българския нихилизъм и мазохизъм, да мразим приятелите и добродетелите си, и да обичаме смъртните си врагове.
Имаме нужда от Спаска, Елтимире, която да ни спасява от самите нас,българите, от нашата глупост, от нашата наивност, от нашите илюзии и митове, в които живеем.
цитирай
13. eltimir - Знам
11.03.2011 09:59
Тези неща ги знам. Друго исках да кажа с написаното, но явно не всеки го е разбрал. И сега пак ще кажа нещо, което не всеки ще разбере. Цитирам себе си от вчера: "Но скоро, много скоро нещата в световен мащаб ще се променят. А ми казаха, че Спаска била или умряла или поне на умирачка."
Май нещата почнаха да се променят по-бързо, отколкото даже аз очаквах. Та ще дойде другата Спаска. Като я видим, ние ще се усмихнем, а евреите и демокрацията им ще заплачат.
цитирай
14. shtaparov - Евреи- антисемити
16.02.2012 00:44
Някои от евреите (не всички разбира се) също са антисемити- особено онези от новите евреи,които трепят своите събратя палестинците,които пък не са нищо друго освен стари евреи,помюсюлманчени преди векове. Не са антисемити обаче евреите-мюсюлмани (каквито се намират и днес разбира се!),понеже именно те са примирители на двата вида семитизъм- еврейския и мюсюлманския. А турците,които в големия си процент са също семити (ще рече тъмичи,тъмни) като евреите,ги спаси Ленин през 1921-22 г.,иначе днес територията им щеше да е не 780000 кв.км,а не повече от 350000 кв.км,и те нямаше да имат пряка граница с България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996571
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031