Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2011 16:12 - Геноцид, психотроника, Германия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 13837 Коментари: 9 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Свърталището на ДАНС. Тук са изпълнителите. Тук са палачите. Аз питам къде са самозваните съдии, издали смъртната присъда на моята родина България?

Тези дни имахме случай да поговорим за използването на смъртоносна психотронна техника срещу нищо неподозиращи българи. Днес пък стана дума за злобните нападки на Дойче Веле срещу България. Първо Би Би, после Би Би Си, сега Дойче Веле. Ще ми се да събера темите в едно. Темата за геноцида е прекалено дълга, затова нека започнем с използването на пси-оръжията.

http://patriciq1111.blog.bg/zabavlenie/2010/07/11/misteriozen-aparat-na-dans-prichiniava-rak.575533
  Мистериозен апарат на ДАНС причинява рак
„Опасна апаратура, разпръскваща опасни лъчения, крие ДАНС в стая под наем в ж.к. Гоце Делчев. От две години здравето на хората, обитаващи блоковете в съседство на кооперацията, където е скрит тайнствения апарат, рязко се е влошило – в този период е отчетен бум на онкоболните и заболелите от диабет.

Проф. Георги Василев, който живее срещу сградата, в която се подвизават ДАНС, е инициатор на акцията за изясняване на случая и премахване на апаратурата от квартала. Човекът вече е пострадал от опасните лъчения – разболял се е от диабет, както десетки свои съседи. Проф. Василев е сигнализирал парламентарната комисия за контрол на ДАНС, както и е изпратил писмо до Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Преди година и половина, на съседите започва да им прави впечатление, че редовно добре облечени господа слизат от коли с тъмни стъкла и влизат в кооперацията. Един ден проф. Василев забелязва познато лице – след няколко дена се сеща, че това е Петко Сертов, бившият шеф на ДАНС.

Проф. Василев е викал учени физици, които разполагат с техника за измерване на лъчение. Уредите седят цял ден в дома на професора. Чак след 22 часа вечерта апаратите прихващат опасно високи стойности на радиационно облъчване. Георги Василев изпраща писмо до парламентарната комисия за контрол на ДАНС, след като получава данните от своето изследване. На 26 май т.г. получава отговор. Според техните замервания, няма лъчение. Но признават, че не разполагат с подходяща техника за такова изследване.
В същото време обаче броят на разболелите се хора нараства. Всички, живеещи в близост, се оплакват от постоянна отпадналост, виене на свят и кошмари през нощта.”

Днес гледам, че из Мрежата разни паяци се разпълзели и негодуват срещу написаното. Да, ама грешката е верна, както обичаше да казва навремето покойният ми приятел Иван Найденов-Байко. Прекалено много са доказателствата, не могат да се скрият. Прекалено много литература е написана по въпроса и прекалено много документи са публикувани. Добре, де, много е писано, ама единствено срещу думите на проф. Василев, надлежно подкрепени с доказателства пищят. Що така? Ами щото тоя път работата се размириса, та чак се разсмърдя. Вижте сега:

Ето интервюто на Маргарита Михнева с руски субтитри:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/2/

И с английски субтитри:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/3/

Отново интервюто на Михнева, тоя път субтитрите са на немски език:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/5/

Има го и на френски:

http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/6/

И ако тук крещят, че тоя бил такъв, оня бил онакъв, да видим как ще дават обяснения на цял свят. Защото въпросите ще бъдат много. Воят на върколаците обаче премина в истерия по повод руския превод на интервюто. На руснаците не им пукало, никой нямало да обърне внимание и така нататък. Дали им пука на руснаците и дали ще обърнат внимание, си е тяхна, руска работа. Лично аз вярвам, че им пука, и че ще обърнат внимание. Но един друг факт, много по-важен убягва от вниманието на паяците, разпълзели се по заповед на ДАНС из Мрежата. Вижте сега заглавие от днешния рускоезичен новинарски поток:

„Новости Болгарии
Девочка из Татарстана признана самой красивой в мире”

Някои господа другари забравят, че Руската Федерация не е еднонационална държава, а Империя. И в тази империя живеят няколко десетки милиона българи. Ами сега, господа, другари? Някои господа другари забравят, че през далечната 1877 година именно от тези Българи, поданици на Руската Империя била подета инициативата за Руско-турската освободителна война. И че Самарското знаме пак от тях било ушито. Ами сега, господа, другари?

Но да се върнем към заглавието. Какво общо има тук Германия? Има, при това има прекалено много общо. Смъртоносната апаратура идва именно от Германия. Внесена е тук от О. З. генерал Бриго Аспарухов. Същият, когото искаха да пратят за български посланик в Москва, ама руснаците нещо не го одобриха. Те си знаят защо. И след последните разкрития нищо чудно да си припомнят. Парите, плащани на палачите от ДАНС също идват от Германия. Deutsche Welle, публикувала гнусния антибългарски пасквил също е германска, а не руска медия. Та почвам да се замислям какви може да са причините за патологичната омраза на германците към нас. Вие сещате ли се? Защото аз имам едно предположение и се чудя дали да не го напиша. Предположението ми е свързано с някой си Адолф Шекелгрубер, познат повече като Хитлер. И с историята за хола, в който се намирал Коста, тоест за Холокоста. И с официалните причини, поради които Шекелгрубер праща бай Коста в хола.

Хайде, припомнете си как се нарича паричната единица на Изсраел, пък аз ще ви кажа защо толкова упорито говоря за хола и за бай Коста. След което германофилите, педофилите и еврофиличните истерици много ще ми се разсърдят, само че истината ми е по-скъпа.
 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - mnenie po temata psi-tronics i t.n.
12.03.2011 17:10
Tova e prodaljenie na ruskia eksperiment - mashinata , vhoda v saznanieto, povedencheskite modeli, skaniranite chestoti na bioenergetikata na individa i t.n.
Koito e po-zapoznat s tezi pod-temi znae che Kompite ne razpolagat s model podsaznanie i pozizionirane vav vremevite koordinati... t.e. spasenieto e v modela bitka pod cherno-bialia flag, ili obrazno kazano - Tibet, Matrizata i t.n.
Jalko e che tolkova hubav jivot se zatriva ot grupa idioti s technicheski sredstva- az gi naricham Kompi -te slujat na evreite i USA.da me izviniat ne-zionistite i obiknovennite amerikanzi - obache u nas varluva zionistkata sekta i Dulles ot predi mainata si godini sas skapanite si voenni programi i mrasdnishkite si lubopitstva kam post-komunisticheskia jivot, gadna shaika voyaori sauzili se sas robo-KGB-to ot predi 30 g. i kradlivite vonlivi zigani ot 6-to ot 1980-90g.
Shte im nameriat zakata i na tiah-ot EU i ot dr. mesta, no dotogava shte patim strashno.
Kriat se te ot Gospod, no shte igi sbara Toi.
/mnenieto e na edna mnogo izpatila ot sashtite .../
цитирай
2. eltimir - Съгласен
12.03.2011 17:24
Нещо повече, аз съм виждал със собствените си очи тези прословути "куфарчета" и съм ги носил с ръцете си. Мога да кажа, че руснаците са много по-напреднали. И само две уговорки.
- Когато ми описваха групите на Мосад, идващи от Кипър и минаващи преди това школата на Тамара Тютченко, останах поразен от еднаквостта на техниката и методите с тези на ГРУ.
- Човек, посветен в тези въпроси веднъж ми каза: "Не точно ГРУ, ГРУ е цяла империя. А хазарското, тоест ционисткото лоби в ГРУ".
Та в заключение. Разполагам с конкретни имена на конкретни агенти. Разполагам със снимки и други доказателства. Публикувал съм многократно голяма част от фактите. Уви, прехвърлят си го от единия крачол в другия и не им пука. Дано сега, когато интервюто на Михнева с проф. Василев стана международно достояние, най-сетне им запука.
Впрочем след първите ми разкрития на тази тема, през юни 2006 година ми подпалиха жилището с 20 литра коктейл "Молотов". Разследване нямаше. Знам и кой е наредил да няма. Затова съм толкова пристрастен към темата. Но не съм от страхливите и няма да се откажа. А вече имам и съюзници. Много на брой.
цитирай
3. анонимен - МИХНЕВА , РАБОТИ ЗА ЯНЧО ТАКОВ...СИНА НА ПЕКО ТАКОВ ОТ ЦК НА БКП!
12.03.2011 17:31
..ДАЖЕ СПИ С НЕГО!!!
ТЪПО ЧЕНГЕ СИ ТИ ЕЛТИМИРЕ!
НЕ СТАВАШ ,ЗА МАНИПУЛАТОР!!!
цитирай
4. grigorsimov - Темата не е, кой с кого спи, а е за изнесените факти в предаването на Михнева
12.03.2011 21:01
А "умните ченгета" се стараят да отклоняват вниманието, т.е да манипулират.
Всеки, който изнася важни за обществото, факти, макар и дискусионни, е несравнимо по-добър и по-полезен за обществото, от онези, които не смеят или не им изнася да се разгласяват тъмните дела на злодейски сили.
цитирай
5. анонимен - Браво на Григор Симов, така е. Той и ...
12.03.2011 21:14
Браво на Григор Симов, така е.Той и мистър Бийн спи с плюшеното си мече, но това не ни вълнува толкова.И браво на М.Михнева за предаването.
цитирай
6. eltimir - Същността
12.03.2011 21:21
Хайде сега, както казват руснаците, да посочим къде е заровено кучето.
Навремето поддържах близки приятелски отношения с много легионери, дейци на СБНЛ. Не от един и не от двама съм чувал за причините, поради които в Германия почва масово движение срещу евреите. Работата е там, че еврейчетата искали да правят своя еврейска държава на германска земя. Това е част първа.
Част втора. Сега еврейчетата нещо са си харесали нашата земя и и напират тук да си правят държава. Вече от много места идват сведения, че ако не ЕС като цяло, то поне някои европийски държави са заявили твърдата си подкрепа за евреите. И против българите, естествено. Сега стават ясни и циганските истории, и филма на Би Би Си, а и публикацията на Дойче Веле. Става ясно защо германската фирма избира именно България като терен за своите нечовешки експерименти. Става ясно и мълчанието на Брюксел по въпроса. Но става ясна и истериката по повод именно на руския превод на интервюто на Михнева с проф. Василев.
Много съм уморен и го казвам съвсем лаконично. С обещанието, че темата ще продължи. Всъщност по-важна тема от тази няма.
цитирай
7. eltimir - И на испански
13.03.2011 10:40
Интервюто е пуснато в Интернет вече и На испански език. Нека народите по света да знаят как тайните служби на една страна изтребват собствения си народ. Нека знаят какви чудовищни експерименти над невинни и нищо неподозиращи хора се извършват в тоя Европийски съюз. И нека знаят, че онова, което днес се изпробва върху българите, утре ще бъде приложено и към тях, ако те днес замълчат:
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/7/
цитирай
8. eltimir - Да се знае!
14.03.2011 07:53
Интервюто на Маргарита Михнева с проф. Василев вече и на италиански език:
http://video.yandex.ru/users/mm1316/view/8/
цитирай
9. eltimir - Прошка няма
14.03.2011 19:40
С тази техника, управлявана от агенти на ГРУ бяха убити някои от най-добрите ми приятели. Прошка няма да има. На първо място искам да попитам ген. Иван Чобанов защо прекратява оперативната разработка срещу Силвия Мирчева, уличена, че работи за ГРУ, и че в качеството си на секретарка на проф. Борис Золотов оперира с психотронна техника? Също така искам да задам въпроси относно тясното сътрудничество между ГРУ, ЦРУ и Мосад по отношение използването на същата техника. Искам да предупредя, че на определени адреси в Интернет съм оставил снимки, доказващи моите твърдения. Снимки, които биха могли да предизвикат сензация. Засега само питам.
Но в името на загиналите, в името на тези, които умряха невинни, аз няма да спра да питам! Чобанов, убиецо, твой ред е да говориш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995959
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031