Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2011 14:29 - US коалицията се разпада
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 7753 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image  Двама „чеченски”главорези. Такива като тях извършиха клането на невинните деца в Беслан, те и техните колеги поддържат състоянието на война в Кавказ и избиват мирни жители. С радост виждам, че някои вече отказват да се правят на чеченци. Отказват да бъдат пуделчета. Някои вече почват да стават хора.

Да, някои верни съюзници на Америка почнаха да се усещат, че тоя път нищо чудно да ядат бой и коалицията на USама тръгна към разпад. В днешния новинарски поток гледам две любопитни съобщения.

Първото:

„Берлин отзывает силы бундесвера из средиземноморских операций НАТО”

„Берлин отзовава силите на Бундесвера от средиземноморските операции на НАТО

След решението на НАТО за пряка намеса в либийския конфликт Берлин заяви за извеждането на силите на Бундесвера от всички операции на алианса в средиземноморския регион. Две фрегати, два малки кораба и 550 войници бяха отзовани. Освен това, от разузнавателните мисии на НАТО, свързани с използване на самолетите AWACS ще бъдат изведени около 60-70 германски военнослужещи. Това заяви вчера, 22 март официалният представител на германското военно министерство.”

Да, германците не щат да бъдат нито пуделчета, нито дъвки. Защо дъвки? Ами защото почнаха да осъзнават, че при един бъдещ конфликт тях просто ще ги сдъвчат, ако са на страната на САЩ. Кой ще ги сдъвче ли? Ох, много труден въпрос! Защото вече не мога да се сетя за народ, който да не мрази САЩ и Изсраел. И никакви военни сили няма да ги спасят. Да им припомням ли на янките старата мъдрост, че на щика можеш да се облегнеш, но не можеш да седнеш на него. Е, Бараката Обамата е решила да опита.

Второто съобщение е още по-любопитно и вероятно е свързано с първото:
„США позвали Россию в военную коалицию”

„САЩ канят Русия във военната коалиция”
Ако ще не с бъклица, ами с бидони уиски да ги канят, руснаците не са толкова гламави като Бойко Борисов, като Яни Янев, Соломон Паси и цялата ни политическа помиярска сган, та да тръгнат да воюват вместо Америка. И да приемат на руска територия американско ядрено оръжие, каквото Бойко прие на българска територия.  Негърчето с майка еврейка Обама да е чел предсказанията вместо Корана. Щеше поне да научи за опасността съюзниците му не само да го изоставят, ами да се нахвърлят първи върху него и да го разкъсат. Което като гледам изобщо няма да е далеч.
  image
  На снимката се вижда велик и непобедим USамовец, отишъл в Южна Осетия да облича руските аборигени с дървени униформи. Сега изглежда, че все повече народи са решили те да кроят униформи за USамовците.

За какво се води войната е ясно и не му е мястото да обяснявам. В коментарната рубрика на някакъв новинарски сайт обаче попаднах да данни за диктатора и сатрапа Муамар Кадафи. За гадния Кадафи, който толкова е измъчил народа си, че на измъчения либийски народец му е дошло до гуша и срещу изсраелски шекели е решил да го свали. Чета и се питам дали ние, българите щяхме изобщо да недоволстваме, ако си имахме подобен сатрап и диктатор. Като изключим забраната за алкохол, разбира се. Ама то при тези цени у нас не само алкохола и цигарите, а и храната стана забранена за нормалните българи в България. Имам предвид българите, нямащи щастието да са цигани, педераси, евреи, мафиози, мутри или ДС агенти. А подочувам, че Бойко се готвел да забрани и питейната вода, като я обложи с нови акцизи. Та никак не е зле да сравним положението у нас, освободителите с това с това на либийците, които се готвим да освобождаваме:

„КАДАФИ ВЕРОЯТНО Е МРАЗЕН ЗА ТОВА :

19.03.2011 19:17 (UTC)

Помощи за безработица - 730 $.

* Заплата на мед. сестра - $ 1000.

* За всяко новородено се плаща $ 7,000.

* за всяко ново семейство- $ 64 хиляди да си купят апартамент.

* В началото на частния бизнес еднократна финансова помощ - 20 000 $.

* Големи данъци и налози - забранени.

* Образование и медицината са безплатни.

* Образование и стажове в чужбина – на правителствена сметка.

* Верига магазини за големи семейства със символични цени на основните хранителни продукти.

* За продажбата на продукти с изтекъл срок на годност - затвор.

* Част от аптеките – безплатни.

* За фалшификации - смъртно наказание.

* Наеми - липсват.

* Електроенергията за населението е безплатна.

* Продажба и употреба на алкохол е забранена.

* Кредити за покупка на кола и апартамент – без проблем.

* Сделки с недвижимо имущество са забранени.

* Закупуването на автомобил до 50% се заплаща от държавата.

* Петролът е по-евтин от водата. Един литър бензин - $ 0.14"




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Базите
23.03.2011 16:05
Написах този материал заради постъпилото в американските бази у нас ядрено оръжие. Нещо, което дори руснаците навремето не посмяха да направят. Затова са ми по-симпатични от американците.
Сега за пропагандата. Съден съм и съм лежал в Старозагорския затвор за антикомунистическа пропаганда. Но дори аз съм принуден да призная, че след "падането" на комунизма не само, че не заживяхме по-добре, ами сто пъти по-зле. Твърдя го не само аз, но и моите съзатворници, с които понякога се срещам или обменям мисли по Интернет. Да, ние всички заживяхме по-зле. По-добре заживяха комунистите, циганите, мафиозите, евреите, педерасите и цялата мръсна сган, тровеща моята Родина.
цитирай
2. eltimir - Бараката
23.03.2011 16:09
Вашата барака май се наака:
"НАТО продемонстрировала миру свою беспомощность, когда внутри альянса возникли глубокие расхождения относительно командно-политической структуры по проведению в Ливии военной операции, пишут в среду британские СМИ. Как отмечает лондонская газета The Times, США, возглавившие в первые дни операцию против Ливии, сейчас стремятся как можно быстрее передать руководство ею НАТО."
Да, руснаците ми харесват и за това, че в днешна Русия има по-голяма свобода на словото, отколкото в днешна, с извинение България. Казвам с извинение, защото тая циганско-мафиозка страна не може да бъде нито България, нито изобщо може да бъде държава.
цитирай
3. apostapostoloff - "Този, който през последните 22 години не
16.04.2012 04:30
съумя да си оправи живота, е чисто и просто един неудачник."

Бойко Борисов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2992123
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031