Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2011 13:25 - Тъпа милиционерска постановка
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3886 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 24.03.2011 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Знаете ли каква е градацията на човешката тъпота? Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, милиционерско. Е, сливенската постановка се оказа милиционерска. Уж всичко отначало започна като истинско, ама после си пролича. Какво всъщност се случи?

Някакъв страшен терорист превзе банка, взе заложници, уж позастреля някакъв пазач и ангажира цялото милиционерско воинство в Мангалистан, което се изсипа в циганизирания град Сливен. Изсипаха се и Гладния секретар на МВР, и цветенцето бойково Цветанчов, та и самият Бойко. Оставаше да дойде и техния шеф Валентин Златев, та циркът да е пълен. Георги Първанов не го броя, него вече никой за нищо не го брои.

И така, след дълги и изпълнени с напрегнато очакване часове терористът накрая благоволи да каже своите искания. А те бяха бутилка безалкохолно и пакет цигари. Поне две бири да беше поискал, ама той не поиска. Сигурно се е върнал от Либия, където Кадафито го е отвикнал от алкохола. Аз нямаше да пропусна случая и щях да си поискам и биричка. Тоя се оказа въздържател и не поиска. След което пусна заложниците. Вярно, пускаше ги един по един, да не се изтрепят на входа от бързане. На сутринта шефката на банката се събудила в кабинета си с тежък махмурлук и установила, че се е крила, ама никой не я е търсил. Всъщност дамата не помни дали се е крила, ама щом казват, значи е вярно.

А през това време финансовият министър вдигна данъците, за да изпълни непосилните за бюджета на страната терористични искания. Бутилка безалкохолно и пакет цигари. Може и контрабандни, че при тези акцизи вътрешното министерство ще вземе да се разори.

Както научавам, за утре е планирана атака с танк срещу една от софийските банки. Исканията на терористите ще бъдат да им се предостави един хляб. Повече да ви казвам ли? Не, няма да ви кажа. Подробностите ще си ги намерите сами. В личния сайт на Бойко Борисов http://tashak. government.bg.

 Знам, че читателите на този блог са интелигетни и не са се оставили да ги излъжат. Но на останалите искам да кажа:

- Ей, тъпанари! Нима не се усещате, че тоя милиционер Бойко ви пързаля? При това ви пързаля тъпо, по милиционерски. Причината да ви пързаля, е след като няма хляб, да ви осигури зрелище. Иначе току-виж сте поискали я смъкване на данъци и акцизи, а повишение на пенсии и заплати. Пък така му излиза по-евтино. Бутилка безалкохолно и пакет цигари. Може и контрабандни.
 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - ???
25.03.2011 07:59
http://www.blitz.bg/news/article/103591
"Малко след като похитителят Стефан Петров пуснал последния си заложник, в завладения от него банков клон влязъл психолог с четирима антимафиоти и момче на видима възраст 10-12 години, твърдят очевидци. След по-малко от час обаче хлапето излязло разплакано."
Ако това е вярно, министърът на вътрешните работи трябва не само да си пододе незабавно оставката, но и незабавно да бъде пратен в следствения арест. Ще ви го каже всеки юрист. За да пратиш дете при един въоръжен терорист означава, че или не си с всичкия си, или че си престъпник като него, или че терористът не е никакъв терорист. Сами преценявайте по-нататък.
цитирай
2. eltimir - Стари номера
25.03.2011 08:08
Ако някой си спомня, преди години Павлин Димитров, в качеството си на Гладен секретар на МВР устрои подобна постановка. Тогава един "Атила", уж отвлече автобус и Павлин отиде да го освобождава. После "Атила" уж беше в затвора, ама продължи да пише като бесен из Интернет и да се изкарва голям националист. Накрая се оказа, че "големият националист" "Атила" е помак, женен за циганка. Павлин Димитров също е помак. С тая разлика, че жена му е българка. Е, така казват, ама живеят в Севера, циганската махала на Ботевград. Та това е за милиционерските постановки. Вярвам, че ние тук не сме толкова тъпи, за да им се връзваме.
цитирай
3. eltimir - Тоя блог...
25.03.2011 10:07
... не е място за упражнение на тъпи милиционерски неграмотници. Да вървят да си пишат в сайта на МВР.
цитирай
4. eltimir - Ще си платят
25.03.2011 23:40
Виждам как хората, които мислят като мен от ден на ден стават все повече. А освен всичко останало, навън, в чужбина режимът е предостатъчно дискредитиран. Вече доста хора работим активно в тая насока виждам, че резултатите са налице. Засега от ЕС търпят Бойко, защото като послушно пуделче той ще прати българи за пушечно месо в поредното военно безумие на САЩ. Само че на тая планета започват процеси, за които на милиционерските зомбита им е бедна фантазията. И утре същите зомбита ще бъдат много учудени, когато разберат в каква ситуация са се озовали.
Сега за конкретния случай. Фактите бяха огласени от контролираната от режима Агенция БЛИЦ. А именно, че полицията е изпратила за преговори при терориста някакво 12 годишно дете. Това е престъпление, за което министърът на вътрешните работи следва да бъде незабавно арестуван. Трябваше и щеше да бъде направено във всяка една държава. Само че ние не сме и държава. Хубавото новина е, че Възмездието е близо, наистина много близо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004975
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930