Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2011 13:55 - Световната война започна
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3653 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ционистите започнаха изтреблението на още един народ. Правителството на Бойко Борисов се готви да вкара и нас в касапницата. Да ни направи съучастници в гнусното престъпление. Нима нямаме друг избор?

Третата световна война започна. Най-после и слава Богу! Защото ционисткото робство се оказа по-зло и по-безчовечно и от най-безчовечната война. Световната война започна и слава Богу, защото това ще бъде краят на САЩ и на световния ционизъм. С кого сме ние – както обичат да питат демократите?

Със свободния от съвест и морални задръжки Запад? С Франция, Германия, Турция, САЩ и Изсраел, които ни ненавиждат и желаят само и единствено гибелта ни? Или с Изтока, където живеят десетки милиони наши братя, отломки от старата Велика България? Не забравяйте, че Чуваши, Казански татари, Башкорти, Мишари, Балкарци, Североосетинци – това са все народи с наш, Български корен. Не забравяйте, че и руснаците гледат на нас не като на някакви подлежащи на изтребване балкански туземци, а като на братя. С кого сме ние?

С тези, които ни мразят или с тези, които ни обичат?
  „Обич за обич, омраза за омраза и нека бъде всекиму своето!”
Поредната световна война започна. Реално започна, макар още известно време ще ни залъгват, че разпростиращите се из цял свят войни са само локални. Вижте:

„Русия ще квалифицира наземната операция в Либия като окупация

Провеждането на наземна операция в Либия ще бъде квалифицирано като окупация на страната, пряко противоречаща на резолюциите на Съвета за безопасност на ОНН, заяви постоянният представител на Русия при НАТО Дмитрий Рогозин.”

И оригиналният текст:

„Россия будет квалифицировать наземную операцию в Ливии как оккупацию

Проведение наземной операции в Ливии будет квалифицировано как оккупация страны, прямо противоречащая резолюции Совбеза ООН, заявил постоянный представитель России при НАТО Дмитрий Рогозин.”

Ще кажете, че това още не е всеобща, световна война. Да, още не е. Западът обаче воюва. Трудно ми е да изброя страните, където Западът да не воюва. Той воюва и тук, у нас, в България. Именно Западът, това ненаситно за човешка кръв чудовище провежда и насърчава геноцида над Българите. Именно Западът е истинският причинител на нашето изтребление. Което означава, че ако искаме да живеем, ако искаме децата и внуците ни да живеят, ние сме длъжни да обърнем гръб на Запада и да се присъединим към своите братя, към приятелите и съюзниците си. Към онези, които ни искат живи, а не мъртви.

Ама правителството, ще кажете. Ама Бойко, ама Брюксел и Вашингтон. По дяволите всичките тези.! Забравихте, че върховният суверен на България сме ние. Ние, народът на България!

Каквото решим, това ще бъде. И Бог ще бъде с нас!
 



Гласувай:
9



1. eltimir - Подробности
26.03.2011 13:58
Времето ме притиска и не смогвам да поставя повечето от текстовете и тук, в блога. Който се интересува, може да види в сайта ми:
http://eltimir.ucoz.ru/
В личния ми сайт, намиращ се на руски сървър по простата причина, че там, за разлика от тук цензура няма.
цитирай
2. watchtowerman - Да, не можеш да смогнеш...Щото си пропуснал
26.03.2011 19:19
да споменеш за земетресенията и цунамито върху Япония, които еврейте предизвикаха. И да не пропуснеш да кажеш и за подмолната роля на американците в тая работа. Наистина, не си за завижданел Не мож` да смогнеш с писането, братле. Щото започнаха да стават по десетина земетресения всеки ден - оня ден удари и Тайланд, и Виетнам. Дълга е ръката на еврейте, пък зад тях да не крият и американците. Но ти ги изобличавай, братле. Не спирай да пишеш. Я, колко земетресения назад в историята, чак до Потопа - и той е ТЯХНО пъклено дело...
цитирай
3. tomcat - Това което е написано преди повече ...
26.03.2011 20:40
Това което е написано преди повече от 10 години в документа "Проекта за нов американски век" се осъществява вече в действителност!Също и в книгата на глобалисткия червей Збигнев Бжержински "Великата шахматна дъска"!
цитирай
4. eltimir - Така е
26.03.2011 22:30
Само че нещо плановете на заговорниците се объркаха. Забелязвам хаотичност в действията им. Нервност, припряност. Щом се ядосват даже на такива като мен, които си седим вкъщи и си пописваме в своите блогове и сайтове. Някъде ги е засърбяло, ама яко ги е засърбяло. Скоро ще се разбере точно къде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996129
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031