Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2011 10:27 - Народът ще прокълне Църквата
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 10319 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 27.03.2011 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Пророчицата Ванга, чийто предсказания се оказаха заплаха за българоубийствените планове. Пророчицата Ванга, която даваше и все още дава надежда на Българите. Владиците я проклеха. Затова народът ще прокълне владиците.

Няма как да не се случи. Самите паровластни овци, извинете – православни отци тласкат Църквата към такова всенародно проклятие. Всъщност у нас Светото Православие под влияние на полковниците от ДС като Максим, например, се е превърнало в Светено Паровластие. Към полковниците от Синода се присъединиха и разни полупорнографски медии като Интернет сайта „СКАНДАЛНО - цялата истина”, например. Запригласяха им телевизиите. Клеветите и гадостите потекоха като пълноводна река. Та за какво ми беше думата?

Българският народ измира. Променя се етническата карта на страната. Хората гладуват, отчаяние е обзело огромното мнозинство смачкани, ограбени от комунизма и от демокрацията българи. Нормалните хора, българите, които нямат щастието да са цигани, евреи, мутри, ДС агенти, педераси, педофили, некрофили, туркофили или БКП величия. В същото време разни паровластни овци се заели да анатемосват баба Ванга и Петър Дънов. Защо? И защо тъкмо двамата, какво е общото между тях?

Овците паровластни самички си го казват, без бой. Заради предсказанията. Кои предсказания на баба Ванга съвпадат с предсказанията на Петър Дънов? Предсказанието, че Русия за пореден път ще измъкне българския народ от лапите на смъртта, и че България ще се възроди, ще върне старата си слава. Толкова ли са страшни тези предсказания? Изглежда, че да. Ама за кого са страшни, за българите ли?

Всички знаем за плановете ние, българите да бъдем изтребени и на наше място да се заселят хазари. Те даже име са си избрали за бъдещата своя държава, която възнамеряват да разположат на българска територия – Еврия. Хубаво, ама някои факти много ги бъркат. Например факта, че те, хазарите са смъртен враг на България още от основаването на нашата държава. Нека не забравяме, че Кан Ювиги Исперих бива убит именно от хазари. Намесва се обаче друг, още по-неприятен за тях факт. Някой знае ли за Святослав Храбри, който на 3 юли 964 година разгромил хазарите? Нататък не е трудно да разгадаем схемата. Политиците, тези слуги на световния ционизъм, тези българоубийци се стремят с всички средства да осуетят съюза межда двама братя, между народи, за които Хазария е смъртен враг. Политиците се опитват да осуетят Съюза, който ще се окаже смъртоносен за хазарите и за пъклените им планове. Картинката е пределно ясна. image Побеждавали сме хазарите и пак ще ги победим! Който днес е с хазарите, той е против България и против Българите. Който днес е против хазарите, той е брат на България и на Българите.

Хазарските банкери се обаждат на своите слуги – българските /с извинение/ политици, те на свой ред се обаждат на службите, а службите възлагат на подчинените си църковни служители и на подчинените си журналисти да дискредитират предсказанията. Как? Посредством дискредитация на техните автори. Реката от клевети и гадости може да потече. И тя потича.

 На колко българи помогна Светия Синод? За колко подложени на цигански набези села се застъпи? Колко пъти Светият Синод възропта срещу вдигането на данъците и акцизите, срещу непоносимо високите цени и непоносимо ниските заплати и пенсии? Колко отчаяни българи утеши Светият Синод? Кажете ми поне един случай, при който българският Свети Синод да е показал на дело, че е наистина български? Поне аз за такъв случай не мога да се сетя.

А в същото време не само аз, но и стотици хиляди българи се сещаме за тълпящите се около бедната къщичка в Рупите страдащи. За тези, за които пророчицата Ванга бе последна надежда. Сещам се, и не само аз се сещам за тези, на които Ванга е помогнала, и които не могат да говорят за нея без очите им да се насълзят. Сещам се за нейното състрадание и за бездушието на църковниците. Сещам се за нейната доброта и за тяхната надменност. Работата е там, че не само аз се сещам.

 Църквата си позволи по политически съображения да се опълчи срещу българския народ. Църквата се опита да отнеме последната надежда на този страдащ и отчаян народ. Църквата се опита да отнеме Вярата на народа.

Сега разбирате ли защо Народът ще прокълне църквата?
   



Гласувай:
13



1. karambol5 - А дам народът вече не е проклел тази ...
27.03.2011 10:58
А дали народът вече не е проклел тази църква ?
цитирай
2. eltimir - Ще си проличи
27.03.2011 11:00
Няма как да не си проличи, защото народното Проклятие е страшно и застига винаги.
цитирай
3. yuliya2006 - ПРЕДИ РАЗСЪМВАНЕ НОЩТА Е НАЙ ТЪМ...
27.03.2011 11:07
ПРЕДИ РАЗСЪМВАНЕ НОЩТА Е НАЙ ТЪМНА!

АГРЕСИЯТА НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА БОГА В БЪЛГАРИЯ Е ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ ОТ ХРИСТОС..ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ
ПАРИ, РАЗКОЛ, БЕЗВЕРИЕ И АНАТЕМОСВАНЕ..ТОВА Е НЕЙНА ДЕЙНОСТ ДНЕС..А КАЗВА ХРИСТОС ....ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

ЛЮБОВТТА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕАЛНО НЕЩО В ТОЗИ ЖИВОТ..ТАКА КАЗВАТ МЪДРЕЦИТЕ

ТА ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ САНОВНИЦИ ОЗЪБЕНИ ОТ ГНЯВ ДА ДОКОПАТ ПРЕСТИЖНИЯ СТОЛ НА ПАТРИАРХ МАКСИМ
-КЪДЕ Е ВАШАТА ЛЮБОВ..КЪДЕ?



С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
4. eltimir - До Мирянката
27.03.2011 18:27
Не отричам, че има и съвестни свещеници. Висшият клир обаче е тотално разложен. Висшето духовенство се е откъснало напълно от народа, владиците не се интересуват от геноцида над българите. Те са станали едно с политиците, с което справедливо са си навлекли народната омраза. Нещо повече. Доказано е съществуването на висши духовници-масони. Как ви се струва изразът "митрополит Луциферски", например? Посягането върху паметта на баба Ванга беше последната капка, която преля чашата на търпението. Оттук нататък следва Проклятие.
цитирай
5. marknatan - Народ, който не е направил църква на ...
28.03.2011 05:32
Народ,който не е направил църква на Апостола си,на своя Един Син,а е направил църква на Ванга (да почитта си ,нищо лошо ) народ ли е?

Та тоя "народ" ,за разлика от "македонския" не знае гроба на Апостола си и се кланя на кво ,на пророрчици ?И им прави църкви и се обединява зад кво,зад пророчици !?


И на тоя народ църквата му пък виновна или комунистите или фашистите .

Че Апостоли му били карикатурни герои създали нещо (азбуката !?),произведение,което никой не е виждал на моравците- и църква и народ име се кланят на тея небългарски измислени фигури.
Карат се и народ и църква за пророчица !?
Да ти се и народа и църквата -един дол дренки ,новата източна мякаща руско турска порода варненска превъзходна

цитирай
6. eltimir - Църквата стана еврейска
08.04.2011 12:18
Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/tmnata_purimska_crkva/2011-04-07-1924
можете да прочетете материала "Тъмната пуримска църква". Не ми се разправя да го препечатвам и в блога. И въобще тоя блог мисля да го изоставям. В тая разядена от демократическо мракобесие територия не ми се пише и не ми се печата. Уж блогът е мой, а някой друг все се намесва и променя. Е, да му еба майката демократическа и без никакво извинение! Тук всичко е мръсно и гнило.
Ще си пиша и ще си печатам в моите руски сайтове. Щото в Русия може и да няма демокрация, но пък има свобода на словото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996010
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031