Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2011 12:04 - Обама праща терористи срещу Русия
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 12099 Коментари: 16 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://eltimir.ucoz.ru/
Новината е повече от сериозна. Самозабравилият се Барак Обама официално и неприкрито заплашва, че ще прати терористи срещу Русия. Не, това вече минава всякакви граници. Бараката наистина ще бъде последен американски президент, ама както е тръгнал, ще види втори мандат през крив макарон. Вижте сега новината, а после ще поразсъждаваме над нея:

http://news.rambler.ru/9547935/

„Лидер «Имарата Кавказ» и, пожалуй, самый разыскиваемый террорист на постсоветском пространстве Доку Умаров вышел в эфир радиостанции «Свобода». В ближайшее время Умаров, уничтожить которого сотрудники ФСБ рассчитывали в ходе недавней операции в Ингушетии, планирует на деле доказать, что он жив, здоров и полон террористических планов.

Человек, назвавшийся Доку Умаровым, позвонил в северокавказское бюро радиостанции «Свобода», вещающее на языках народов Кавказа. Говорил он по-чеченски, но те, кто раньше слышал Умарова, без труда узнали, что это был именно он.”

Ще попитате каква е връзката между телефонното позвъняване на един терорист и президента на САЩ Барак Обама. Връзката е съвсем пряка. Не е било само обаждане, имало е посещение на журналист от Радио „Свобода” при Умаров и доказателство е направеният видеозапис. И най-главното. Радио „Свобода” е американска радиостанция, финансирана от Конгреса на САЩ. Това не е самодейна група от циганската махала на Манхатън, та журналистите там да си правят каквото си щат. Радио „Свобода” не е цигански табор, в който всеки танцува както си иска. За да бъде осъществена връзката с Умаров и после да бъде излъчено интервю с него е нужно разрешение от най-високо ниво. Ако ставаше въпрос за някой спортист, за кънтри или фолк певец, за киноартист, да речем, че проявата на самодейност е допустима. Но тук се отнася да един от най-издирваните терористи в света. Тогава?

Тогава работата е ясна. Обамата решил да плаши Русия с терористи. Обамата решил да извади ножа от ножницата. И да умре от нож, защото е предсказано още преди две хиляди години.

За мъдрите и това е достатъчно, а Бойко нека продължи да целува черния задник на Барак Обама.
 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Още за тероризма
08.04.2011 12:21
В личния си сайт:
http://eltimir.ucoz.ru/
Пуснах материала "Натискат Бойко да убива".
"Последните събития ме подтикват да мисля, че евреите са почнали здраво да притискат Бойко Борисов да си изпълни ангажимента, заради който ангажимент Валентин Златев го назначи за премиер. Тоест да предизвика масови размирици. Да се пролее кръв, а после да се намеси американската армия и да бъдат избити стотици хиляди българи. Тоя номер е бил правен през 1923 година по заповед на Владимир Улянов – Бланк – Ленин. И е бил проведен от един такъв като Бойко. От Георги Димитров. Само че тогава целите били малко по-различни и жертвите /в случая евентуалните/ - по-малко. Та не е зле, ама никак не е зле да си имате едно на ум. Може и две. Повече не е нужно, Бойко знае да брои само до две. После стреля."
Повече ще прочетете в сайта ми. Тук и да го пусна, демократите, да им таковам мамицата демократическа пак ще го цензурират. И въобще, ако искате да научите нещо повече, заповядайте в руските ми сайтове. Тоя, подложен на либерално-демократична цзензура блог мисля да го изоставям.
цитирай
2. eltimir - Злостно
08.04.2011 14:22
Ама много злостно, наистина. Най-родолюбивата пробългарска политика е да пуснеш циганските банди да разсипват българските села. Да освобождаваш цигани от наказателна отговорност, когато убиват българи. Да се готвиш заедно с американските черни маймуни да избиеш десетки, а може би стотици българи. Но кагато предупреждаваш българите кой и какво им готви, това е злостна антибългарска пропаганда. А, да, и облакът в момента край София е много патриотичен.
Да, Бойко Борисов е поел ангажимент да предизвика обществени размирици, които да дадат повод на американците да се намесят. Писах го преди години и сега го потвърждавам пак. Защото вече става дума за броени дни. В Правец например го говори половината село, тоест град. По простата причина, че някои като Бойко са отказали да вземат участие. По същата причина казват, че е убит и Мишо Бирата.
Някой да ме опровергае? Възражения по написаното? По същество!
Възражения по същество няма. Значи докладът ми се приема единодушно.
цитирай
3. eltimir - Казах по същество
08.04.2011 14:33
Тъпизми и епитети, написани от дежурни МВР провокатори се трият. Поне докато ми закрият блога. Макар че на тоя блог изобщо не държа. Имам си сайтове, много по-добре направени и много по-съдържателни. Днес в основния ми сайт, например имам посещения точно от 20 държави. Не, от 19, България не е държава. Така че дежурните МВР провокатори каквото си ще да пишат. Знам към кого са отправени моите послания и какво постигам с тях.
Нещо против? Да, тоя път имате против. Ама на мен ми е през оная работа. Каквото сте заслужили, това получавате.
цитирай
4. eltimir - Верно е
08.04.2011 15:38
анонимен написа:
Не ми отговори дали случайно не си руски агент. Или агент-провокатор от средите на БКП ? Кажи си думата Елтимире ....:)

Още Феликс Едмундович Дзерджинский ме назначи за такъв, не го ли знаеше?
Абе, момиче, първо научи кой съм. Впрочем твоето мнение за мен няма абсолютно никакво значение. Ако си забелязала, със седмици не пускам тук, не чета коментарите, а за отговори на тях е излишно да споменавам. Всичките вие не сте от никакво значение за мен. Вие сте само едни виртуални дърдорковци. Едни обикновени карти за игра - както казваше моята стара приятелка от детинство Алиса. Героинята от романите на Луис Керъл. За мен е важно да постигна набелязаната цел. За мен е важен самият резултат, а не оценките на разни безименни дежурни служители.
цитирай
5. eltimir - Не ща
08.04.2011 15:40
анонимен написа:
общонационална ценност, какво пиша - направо общосветовна . Както я караш ще надминеш и Жорж Ганчев и проф. Юлиян Вучков. С толкова сайтове с "международно участие". Че ти си готов за президент, какво пиша пак - направо за патриарх... :)

Не ми харесва да съм президент. Искам да съм цар. И съм си цар. Господар. Е, поне на себе си и на своите собствени постъпки. А на други не ща да съм цар. Не ми харесва да тъпча останалите, така, както не ми харесва да ме тъпчат и мен.
цитирай
6. eltimir - От сайта ми
08.04.2011 15:54
Обаче за разлика от дежурните в МВР, други са на различно мнение. Един коментар от сайта ми:
Бараката праща терористи срещу Волжка България

Татарстан станет вторым Кавказом: «Вилаят Идель-Урал»

Появление в Интернете сайта «Вилаята Идель-Урал» («Волго-Урал»), о создании которого еще в 2010 г. провозгласил лидер т.н. «Имарата Кавказ» Доку Умаров, стало лишь печальным подтверждением самых опасных прогнозов, о которых говорили уже давно эксперты. Еще 2 декабря 2010 г. на республиканском научно-практическом семинаре «Салафизм в Татарстане: распространение, конфликтный потенциал, меры противодействия» заведующая сектором Кавказа Казанского центра региональных и этнорелигиозных исследований Яна Амелина констатировала тот факт, что «исламисты, ведущие вооруженную борьбу против российского государства на Северном Кавказе, все чаще призывают к расширению «джихада» на Поволжье и конкретно Татарстан». Эта тенденция окончательно оформилась в последние два года, совпав с качественными изменениями, наблюдающимися в татарстанском мусульманском сообществе. Угроза перехода татарстанских салафитов от слов к делу представляется достаточно серьезной: именно сейчас абстрактные обещания стали конкретизироваться в пространных материалах салафитских пропагандистов, делающих ставку на татар и башкир.
http://community.livejournal.com/ru_politics/37337982.html
цитирай
7. eltimir - Пак не
08.04.2011 15:58
Не съм нито генерал, нито генералисимус. Цар съм. Цар на себе си и на своите собствени постъпки. Нещо, което никой от вас не може да си позволи. Нямам поданици, но да съм цар на себе си и да правя каквото си искам ми стига. А МВР никога за нищо не съм ги питал и нямам намерение да ги питам. Те си знаят защо. И пак ще те посъветвам, първо научи кой съм.
цитирай
8. eltimir - Виж това
08.04.2011 18:56
По-добре виж двата ми сайта, Бау:
http://eltimir.ucoz.ru/
http://erigkan.ucoz.ru/
Там има много повече. А блога постепенно ще го изоставям. Направих го след настояването на един стар добър приятел, но нещо тук не се чувствам особено уютно. Не се усещам в свой дом, ако разбираш какво искам да кажа. та виж сайтовете. В тях има и фотогалерии, и други неща. И ти препоръчвам непременно да видиш това:
http://erigkan.ucoz.ru/news/prenasochvane/2011-04-08-914
цитирай
9. eltimir - Един еврейски коментар
08.04.2011 20:18
То е ясно, че самата Обама нищо не е казала. Но пък подчинените на Обама медии се държат достатъчно красноречиво. А защо мисля, че коментарът е еврейски? Защото в България не става по-хубаво за българите, а напротив. По-хубаво става за цигани и за евреи. И тъй като циганите не могат да пишат, а и не умеят да се обръщат на "вие", значи коментарът е еврейски.
цитирай
10. eltimir - Готино
08.04.2011 20:20
Копирам си коментарите. За да видят хората какво отношение имат евреите към нас. И никога човек да не изпитва съжаление към евреин. Копирам си ги в сайта, който е извън контрола на МВР. А аз самият отдавна съм извън тоя контрол.
цитирай
11. eltimir - Който нож вади...
08.04.2011 21:12
Интересни работи взеха да се се случват. На борда на британската атомна подводница HMS Astute станала престелка. Съобщава се за двама ранени. Така става накрая. Който праща терористи, от терористи погива.
http://news.rambler.ru/9553216/
И все пак е доста любопитно. Става дума за атомна подводница. Там какви и да е не попадат. Явно в западния свят почва да се случва нещо. Мисля си обаче и друго. Атомните подводници обикновено носят на борда си атомни оръжия. Ами ако...
цитирай
12. eltimir - Не трия нищо
08.04.2011 22:01
Тук някой друг трие. Не знам кой и защо. Но това ще е причината да спра въобще да влизам в тоя блог. Аз изтрих само един коментар заради псувните в него.
цитирай
13. eltimir - Копирах го
08.04.2011 22:14
Написах специална тема за цензурата тук. Включих в нея и последните два коментара от тази тема. Вероятно всичко ще бъде изтрито, затова я копирах и в сайта ми. Тук те трият, но там са безсилни:
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
14. eltimir - Продължение
09.04.2011 15:03
Продължението следва в сайт, където няма нито демокрация, нито цензура, нито мракобесие:
http://eltimir.ucoz.ru/news/blgarskoto_pravo_na_smrt/2011-04-09-1938
Материалът е със заглавие "Демократичното право на кражба и българското право на смърт". В същия материал можете да прочетете съветите на Обамата към еврейското, извинете, исках да кажа към българското, с извинение правителство.
цитирай
15. samvoin - Ми тя Русия, требва да е наясно, че ...
19.02.2012 02:33
Ми тя Русия, требва да е наясно, че предаде ли сега Иран и Сирия, нема да е далеч времето, в което и Путин ще последва законната власт там, по един или друг начин, когато САЩ "опаше" Русия от всички страни с бази и въоръжена техника и съвсем отблизо почне да подклажда диверсии вътре в страната.
Русия обаче съм скептик, че ще удържи до край фронта, дори в ООН, замислайки се за лакомите и енергийни интереси на монополист в Европа и за влиянието на талмудо - хазарските уолстрийдовски роднини сред енергийната олигархия и бивша кремълска червена номенклатура, зад гиганти като "Газпром", "Овергаз", "Лукойл" и прочие...
А и подочувайки някои мнения на руснаци, за произхода на Медведев...
цитирай
16. samvoin - Русия тръгна особено силно против ...
19.02.2012 02:34
Русия тръгна особено силно против себе си, давайки знак, че е способна да предаде или продаде, не само отдалечени страни като Иран, Сирия, Либия и Ирак, но и близката до нея езиково и географски и единствената почти нерусофобска страна от бившия СССР - Беларус.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996031
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031