Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2011 08:18 - Ударната сила на Злото
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6086 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Правя изключение, като копирам тук моя статия, публикувана в личния ми сайт
http://eltimir.ucoz.ru
Причините ще обясня най-долу, а сега вижте самата статия. image „Стояха зверчета край плета, в тях стреляха и те умираха…” Те, убийците са тук, сред нас и аз знам кои са. Тук са, продължават да убиват и знаят, че аз разполагам с достатъчно доказателства за дейността им. Те са тук, банда безскрупулни убийци и мен не ме е страх да разкажа всичко, което знам за тях. Което и ще направя.
Следва въпросът защо не напиша веднага имената им и не покажа техни снимки. Ще обясня. Защото след като го направя, веднага ще последват действия, които поне за известно време ще ме отклонят от работата ми по тяхното разобличение. Службите ще им помогнат, като поне временно ме отстранят от сцената. А аз нямам никакво време за губене. В опасност е животът на мои близки и аз искам да ги спася. Поне засега не пиша имената им и не показвам техни снимки, защото доста хора ги познават по лице или поне знаят тези имена. Значи тайната не е никаква тайна. И моята цел сега не е да разкривам тайни, а да дам доказателства за своите твърдения. image Признавам си, този кадър от филма предизвика лек шок у мен. Вярно, това куфарче е малко по-различно по външен вид. Тук камуфлаж не им е бил нужен. Но вече разбрах защо проклетото „куфарче”, което преди години носих бе толкова тежко.
Вчера получих излъчения по Първи канал на руската държавна телевизия документален филм „Ударна сила”. Вече разполагам с недостигащите ми факти и мога да тръгна. Във филма е показана техника, част от която съм виждал. Изпитал съм ударите на технологии, описвани в този филм. Нещо повече. Онова, с което ми се наложи да се сблъскам бе по-съвършено от показаното във филма. А и немалко ми бе разказано. Включително от човек, който плати с живота си за направените от него разкрития. Гледах филма веднъж, гледах го втори път, и дори сега, докато пиша съм го пуснал, за да чувам звука. И да запомням. Гледам, слушам и се чудя. Как така никой не се заинтересува?
Нашите службици не ги слагам в сметката. Тях никакви ги няма. Тях ги има само когато могат да изкарат малко парици. Или да арестуват някой честен наивник, позволил си глупостта да се възмути от циганските зверства. Та нашите служби да ги оставим. Ами чуждите? Те могат да получат информация, позволяваща им да се сдобият с техника, за която само са слушали. Българското контраразузнаване няма да им пречи, всъщност в бивша България няма контраразузнаване. На службата, наречена ДАНС й е забранено да закача чуждите шпиони.
Заявявам най-отговорно, че съм готов да дам на всеки, абсолютно на всеки сведенията, с които разполагам. Тези сведения съвсем не са малки. Нито са незначителни. Нито са безобидни. Пари няма да му искам. Ще поискам само едно – да ми помогне да отървем България от чакалите, избиващи невинни хора. Пак казвам: готов съм да дам сведенията абсолютно на всеки, дори на Ал Кайда. И хич не ме е грижа за ДанС, за МанС и подобните й институционални недоразумения. Щом те не желаят да се справят с убийците, аз поне ще се опитам да го направя. Та ако ще с помощта на Ал Кайда да е. За мен животът на хората, които искам да спася стои над всякакви закони и съображения. А за моя живот не ми е жал. Ясен ли съм?
Другият вариант е чакалите да спрат, докато не е станало прекалено късно. В което обаче се съмнявам. Третият вариант е да ме убият. Предупреждавам ги, че няма да им е лесно. Всъщност те от опит го знаят. И нека не се уповават на някакво си предсказание, защото никое предсказание не се сбъдва на 100%. image Това устройство е било показано по държавната централна руска телевизия. Във филма са обяснени и част от функциите му. А щом в един официално показан филм нещо е обяснено, това означава, че сега технологията е напреднала неимоверно много. Е, някой желае ли да се сдобие с подобна технология? Ще го улесня и ще му излезе много евтино. Вероятно десетки, а може би стотици пъти по-евтино, отколкото да реши да си го купи отнякъде?
Засега спирам дотук, с въпросите. Може би пък чакалите да се смислят? Твърде много жертви дадохме, и те, и аз. И ние. Жертви в буквалния смисъл на думата. Много смърт имаше, прекалено много. Аз не искам повече смърт. Ако и те не искат, лесно е да предотвратят по-нататъшното развитие на военните действия. Но ако решат друго, дори да победят накрая, победата им ще се окаже Пирова. Знам много, прекалено много. И те са се убедили отдавна, че знам.
Е, чакали? Вие приложихте и продължавате да прилагате своите знания. Прилагате ги за зло. Досега аз моите съм ги прилагал почти изключително за самозащита. Но както всяко знание на този свят, моите знания също имат двойно предназначение.
Засега спирам с публикациите. Но само с тях. Подготовката продължава.

И коментарите след статията:
1 Ирина   (05.05.2011 19:40)
Мисля си, дали такива като често споменаваната от теб Силвия, са знаели какви последствия може има върху другите и върху тях самите това експериментиране? Може би не са осъзнавали за последствията. Коментира се, че хора, участвали като оператори в такива експерименти са пострадали лично, защото това въздействие се отразявало върху тях. Когато осъзнаят, че са навредили на други, на себе си, на близките си, са съжалявали горчиво. Възможно е, някои да са били използвани, без да осъзнават естеството на занятията и да са съжалявали, да са се отказали от подобни сатанински практики. Добре е, те също да споделят, а ако се разкайват, че несъзнателно са въвлечени _ признат грях-половин грях. Нали така?
2 Елтимир   (05.05.2011 19:58)
Това не са експерименти, Ирина. Това е целенасочено и напълно умишлено умъртвяване на предварително набелязани хора. На някои за това им плащат - да убиват. За Силвия сега не ми се говори, мислите ми са насочени в друга посока. Но щом все пак стана дума за нея, тя веднъж сподели, при това в писмен вид: 
 "Каквото и да ви говорят, знайте - всичко е пари и власт, власт и пари." 
 За жалост има хора, които мислят именно по този начин. Те биха минали през планина от трупове, за да се доберат до властта и до парите. Сега ние, едва няколко човека сме застанали пред тяк като "шепа спартанци пред сганта на Ксеркса".
3 BG   (05.05.2011 20:30)
Но тези битки като на Ксеркс І се помнят!
4 Елтимир   (06.05.2011 02:54)
Сетих се за една чеченска песен. Ще цитирам по памет:
"Ние сме вълци и в сравнение с вас, псетата сме малко. Но бойте се, псета, когато на лов ние излезем..." 
 Не съм напълно сигурен, но мисля, че времето за лов дойде.
5 Елтимир   (06.05.2011 14:07)
Днешният ден изглежда ще го прескоча. Струпаха се твърде много семейни задължения. Нещата обаче не се оправят. Напротив - вървят към влошаване. Затова ми се ще да припомня събитията от 2008 година, когато многократно предупреждавах някои лица и безличия да спрат действията си срещу мен. Обещах им, че ще пропищят и те пропищяха. Малката им победа беше, че ме прогониха от сайта, където бях имал неблагоразумието да се откажа от админски и всякакви права. Сега ситуацията се промени, и то не в тяхна полза.
 Една група специалисти по психотроника се опитва да убие жена ми посредством познатата ми техника. Този път обещавам, че няма да пропищят по простата причина, че мъртвите не пищят. И щом няма кой в тая скапана страна, в която отдавна няма държава да се застъпи, то аз ще призова... Който трябва да знае, той знае. Само да няма шок и ужас след събитията, които ще настъпят.
 Излизахме с жена ми и с внучето на разходка. Едва ги доведох.. Него, защото е много малко. Нея, защото е много зле. Да казвам ли повече?
 И само две думи за финал. Колкото и да се оглеждам и ослушвам - гробищна пустош и гробищна тишина. Това ли е участа, която ви харесва? Това ли е вашият избор? Има едно правило - никой дух не влиза, ако не е поканен; никоя участ не настъпва, ако не е призована.

ПРИЧИНИТЕ ЗА ПУБЛИКАЦИЯТА

След като пуснах статията, започна някаква идиотска кампания срещу мен и семейството ми. Отначало не обръщах внимание. Стигаше ми, че опасността отмина. Нито съм отмъстителен, нито съм някакъв максималист. Стига ми и едното спокойствие. Стига ми, ама всяко нещо си има предел. Един коментар от тук:
http://eltimir.ucoz.ru/news/nashite_demokratichni_izmamnici/2011-05-31-2058
"12 Елтимир   (Днес 07:36)
Нищо чудно темата да бъде изтрита, но ето ви линк към нея:
http://www.voininatangra.org/modules....ry41817
 Имам я записана, и ако е необходимо, ще я копирам и тук. И много ви моля, спрете да ми говорите за законност и за институции в тази нещастна страна, в която отдавна вече няма държава. Документирал съм всичко, още хора са в течение на нещата, и ако трябва, веднъж ще наруша принципите си, ще се обърна към институциите, за да докажа на дело, че такива няма.
 За всеки случай това съобщение е твърде възможно да го пусна и към други теми във вид на коментар, за да го прочетат колкото може повече читатели. Но тази лудост по някакъв начин трябва да спре. И аз ще я спра. Със средствата, които намеря за най-подходящи."


Тагове:   ДАНС,   заплахи,   ГРУ,   психотроника,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. atila - Този коментар, е предназначен за тук тази смехотворна тема http://eltimir.ucoz.ru/news/etnicheskata_vojna_v_blgarija/2011-10-17-2447 ама понеже ботевградският ш
07.11.2011 01:26
Продажнико.
Точно русия предизвиква тези масови безредици чрез догановци, и гей станишевци, за да си върне русофилското си червено лоби на власт.
Това е техен почерк на действие, метежите и бунтовете.
Тези твойте идоли, пак искат да са на власт, и хората да тънат в мизерия, както тънехме в славняската им мизерия.
И квичиш не квичиш, тук ще си остане мулти-културна среда, колкото и да пищиш за превземане на тази свинска славянска кочина от хазарите.
По добре хазари, поне са Тюрки, от колкото вечно недоволните, и досадни психично болни славянски хлебарки, на който светът им е крив за всичко, и всеки трябва да им се кланя в краката, на крепостните блядски селяндури, и разните балкански славянски роби.
И на теб славянските хлебарки са ти братя, продажник вмирисан, славяно-цигански боклук такъв.
Но не ги пробутвай на останалите за братя, тези който и до ден днешен убиват чрез марионетните си режими, в бившите си републики, и не ми пробутвай тази свинска славянска лой за братя, че определено не са такива, тези психично болни тъпанари, тъпанар смотан.
Яли сме им лайната на братята ти, живяли сме им в техният рай, който през 1991 г. фалира, и сега се опитва да се възражда, от изгорените пак от тях пепелища, че да си мислиш че пак ще бъдат допуснати да си правят каквото си искат тези кагебейски отрепки, с тази тук свещена Тюркска земя.
Не забравяй че и цялата територия на русия е Тюрска земя, и е само въпрос на време, Тюрките да се обединят и да си отвоюват заграбената им земя, от славянските ненормалници, и предателите на славянска служба, който не са кой знае колко много, че да не могат да бъдат победени.
Като толкова ти е мила свинската ти русия, ами набивай си камшиците русофилистико, и не се повече вясвай тъдява, че от далеко миришеш на предател, предател гнусен.
Убедил съм се на 101% че ти си наистина психично болен, с диагноза параноидна шизофрения, виждаш и чуваш неща, който са плод на болното ти подсъзнание, без да има реални предпоставки да са точно така нещата както ги представяш, изцяло субективно.
В какви ли не фантастични заговори и романи и мен лично ме постави, и смяташ че това някой изобщо ти го вярва, и ти го взема на сериозно.
Ако не беше толкова жалък, човек нямаше изобщо да си прави труда да ти пише, а камо ли да ти говори.
Защото със шизофреници няма какво да си каже.
Но лошото е, че не само сам си вярваш, но и се опитваш да убеждаваш останалите будали, във версиите ти, буквално изсмукани от пръстите си, и пак го казвам.
Ако не те вземаха хората за луд, до сега да са те очистили милион пъти, но те виждат що за пациент си и ти, и за това са те оставили да си твориш невероятните си теории на конспирацията и най-вече глупости.
И знаеш ли.
Аз също не ги обичам ционистките главорези, и хазарското лоби в световен мащаб, и си им отделям предостатчано внимание на тези бездушни и безочвечни антисемити време и внимание.
Но специално за подобни славянски малоумници като теб, винаги ще застана на страната на врагът ви, нежали че след това ще си го навра и него в на кучето у ауспухът му, но изборът ми, ционист или славянин, винаги циониста ще избера.
Циониста може и да смръдлива гад и той като славянина, но поне е Тюрк, макар и предал си корена и кръвта си, по славянски пример, но и въпреки всичко, циониста е Тюрк, славянска свиньо.
И аз го казвам.
Свобода за Палестина, и ционистите да се махат от на хората земята, и Палестинците да си върнат заграбената им насилствено земя, но приветствам горещо плановете на ционистите да заселят тези тук земи, и да ги облагородят, и омразните ти мангали, си имат ролята на подържащ и обслугващ селско стопански и санитарно хигиенен персонал, ами вие славяните за какво ставате бе? паразити жалки? освен да се вживявате в ролята на бопомазани, а всъшност сте паразити много по лоши и от циганите сега. Просто за нищо не ставате.
За това е по добре избирайте си място къде да живеете, или както сам го казваш, сами ще се преселите на онзи свят, без да се налага да ви убива някой.
Просто глупоста и цинизмът ви ще ви убие, а не човешка ръка или куршум.
Така че изборът е ваш. Избирайте паразити ненужни...
цитирай
2. анонимен - Елтимир, аз ти писах веднъж, зна...
10.11.2011 17:52
Елтимир,аз ти писах веднъж, знаешли нещо за Гоце Делчев във връзка с пситерор и мобинг. ако появат някога защитници на хора от психотрония терор, това ще бъдат хора, които ще имат пак апаратура , високи технологии, но ще бъдат от страна на доброто. Строи се глобален свят, електронен концлагер, царството на Антихрист.Човечество ,ако не иска да загине, ще се бори. Борба ще бъд не цигани и евреи, а със световната олигархия,ТНК, банкерите.
цитирай
3. анонимен - до атила
24.11.2011 10:23
Казано е Истанбул отново ще бъде Константинопол.
цитирай
4. atila - Мечтиии! мечти...
27.11.2011 19:55
Казано, но недоказано.
Едно неовъзмездено зло, каквото е християнството, или по точно, изопаченото савлово кърваво учение, представено като христово учение, как смяташ че ще шества пак по земята.
Истанбул ще бъде Констинтанопол, единствено и само в сънищата ви, и болните ви фантазии.
цитирай
5. atila - И след това християнството, не е юдейска секта???
27.11.2011 20:05
Икона - http://synpress-classic.dveri.bg/13-2003/col13-8-2_2003.jpg

Моген Довид - http://bezpolezno.com/_us/_userfiles/image/useless/davidstar.jpg
цитирай
6. samvoin - Икона - http://synpress-classic. ...
19.02.2012 02:38
atila написа:
Икона - http://synpress-classic.dveri.bg/13-2003/col13-8-2_2003.jpg

Моген Довид - http://bezpolezno.com/_us/_userfiles/image/useless/davidstar.jpg
В много по - голяма степен, можем да го кажем за Исляма.
Христос от кого беше разпнат, а?!
И не забравяй, че в Корана Христос е "Пророк", Корана не го определя като несъществувал или като "враг"...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002924
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930