Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2011 08:37 - Мъртва земя – I част
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2043 Коментари: 1 Гласове:
5



  eltimir.ucoz.ru

 Мъртва земя – I част

Или как партия ГЕРБ подписа смъртната ни присъда


image

Американските инвеститори пристигат. По покана на Бойко Борисов.

Бойко Борисов от името на своята партия ГЕРБ, от името на своето правителство и със съгласието на послушните му „опозиционни” партии подписа смъртната присъда на стотици хиляди български граждани. На практика Бойко Борисов даде своето съгласие да бъдат умъртвени стотици хиляди българи, но също така цигани и турци. Не ви се вярва, нали? Не ви се вярва, обаче е вярно. Доказателство ще бъде пълното мълчание след тази публикация. Единствената реакция ще бъдат незаконните репресии срещу мен, както и следващата вълна на непрекъсвалата клеветническа кампания. Все ми е едно. Говорил съм, писал съм и ще продължа. Виждам, че  и почти на всички от вас им е все едно. Но аз си пиша. Пиша с ясното съзнание, че дори пет или десет души от анонимните читатели на сайта да се заинтересуват, пак ще е победа.

Тази сутрин гледах документалния филм „Газланд”. В него е показано какви последици настъпват след като започне добив на шистов газ. В случая кадрите бяха от САЩ. Но тъй като природните закони не се влияят от обществената система, нито от военната мощ на една или друга страна, все си мисля, че същото ни чака и тук, в България.

Копирам част от субтитрите към филма. Който може, нека го изтегли и да го види. Аз не успях да го изгледам целия, не издържах. Ще го догледам по-късно. А сега прочетете какво се казва в този направен в Съединените щати документален филм:


   image

„Тогава не знаех, че енергийният закон от 2005, прокаран през конгреса от Дик Чейни, изключва добива на нефт и газ от Закона за защита на питейната вода, както и от законите за Чистотата на въздуха и водата, за подземните богатства, и десетина други закони за природната среда. След премахването на всички тези ограничения, компании като ЕнКана, Уилямс, Кабът Ойл енд Газ и Чесапийк започнаха да използват новата технология на Халибъртън, лансирайки най-голямата и обширна кампания за извличане на природен газ в историята, която в момента обхваща 34 щата.”

„Без вода, няма живот. ВОДА, НАВСЯКЪДЕ ВОДА И НИТО КАПКА ЗА ПИЕНЕ!”

„Навсякъде, където е обезлесено, има шахта. Има десетина. Понякога кипи и съска, както тече от чешмата. Силно препоръчително е да не пиете...

- А вие?

- Аз не пия.

Когато Кабът изпратиха хора да проверят и те казаха, че е годна за пиене, им отвърнах: "Ами ето, пийте".

Те отказаха.”

 
    image

Ето ви я Мъртвата земя на място, където се добива шистов газ. Дали ние тук, в България можем да си го позволим?

„Моето следващо посещение е малко по-горе по улицата, където навръх Нова година кладенецът на Норма Фиорентино избухва.”

„Когато хората от Агенцията за околна среда и Кабът дойдоха тук, ги попитах: "Мислите, че майка ми може да пие тази вода? Ей сега ще ви донеса една чаша". И всички наведоха надолу глави и отказаха да пият.”


    image

„В началото на ноември водата ни се оцвети. Придоби странен вкус, металически, после стана кафява като кал. Кабът изпратиха химик да я тества. Човекът я изследва и каза:

- Не пийте, не се къпете, не перете с нея, не правете нищо с нея.”

„Друг проблем, който притеснява Деби Мей е това, което се случва с нейните животни.

- Извинете, те не излизат. Козината им пада, едната котка повръща постоянно. Имаме три котки, и трите са засегнати.”


image

Същото очаква и конете на циганите, които днес подкрепят ГЕРБ и по указание на Борисов и Цветанов продължават да съсипват българския народ. Пощада и за тях няма да има, но те още не го знаят. А когато го научат, ще бъде късно, прекалено късно.

„Водата ни беше съвсем наред. Но от юни в нея има пропан и какво ли още не. Дори може да се запали. Слагате я в бутилка, разклащате поднасяте клечка кибрит и се запалва. Какво ще правят децата ми оттук нататък? Това не е тяхна грешка, те не са направили нищо.”

„Чух слухове, че има семейство, което може да запали водата си. Семейството не говори с пресата. Чудех се защо и исках да говоря с тях. Отказаха да снимам лицата им. Казаха: "Вижте, знаем, че искате да заснемете как гори водата, но не можем да го направим сега. Практически затворихме кладенеца с вода и не го използваме. Страх ни беше да пускаме водата. Можеше да избухне и да изгори къщата. Макар, че е много интересна гледка, не можем да го направим".”

На хората в Съединените Американски Щати им горят кладенците, гори чешмяната им вода. Транснационалните корпорации, собственост на евреи физически унищожават народа на САЩ. Някакъв безумен пожарникар на име Бойко Борисов реши да запали и земята на България. Да отрови водата на България. Да ликвидира българското население. По примера, а вероятно и по съвета на своите американски господари.

За пари, не за друго. Освен ако не са му заповядали и той да изпълнява послушно. И в двата случая си мисля, че ние сме длъжни да се опълчим. Срещу безумията. Срещу унищожението на земята ни и на народа ни. Срещу Бойко Борисов и срещу престъпленията на партия ГЕРБ. Иначе загиваме.

Макар съдейки по вашите реакции, или по-точно по липсата на такива, да стигам до извода, че написаното от мен да не ви интересува, бях длъжен да го напиша. Има още какво да напиша, още много. Дали ще го напиша, не знам. Дали след първата ще има и втора част, това засега не мога да кажа. Ще мисля и ще преценявам.





 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - JESTOKA, NO ISTINA. . . . BOG DA NI ...
07.11.2011 01:12
JESTOKA , NO ISTINA....BOG DA NI PAZI !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004962
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930