Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2012 15:12 - Шекелгробар
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2498 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 10.01.2012 15:14


image Наистина е наш тоя – Бойко Борисов – Шекелгробар. Нашият Шекелгробар, нашият кандидат гробар. Дали ще успее да ни погребе, зависи от нас. Все още зависи.
http://eltimir.ucoz.ru/
Позволете ме да ви обясня защо наричам Борисов по този начин. „Шекел”, защото работи за шекели. За изсраелски шекели. „Гробар”, защото задачата му е да ни изкопае гроба. И защото ръководи партия, наречена от българския народ партия ГРОБ. Е, дали нас ще вкара в гроба или ще си намери своя гроб предстои да научим. Кратко пояснение. Ако името Шекелгробар ви напомня на едно друго подобно име, то държа да ви кажа, че приликата е преднамерена и неслучайна. И А., и Б служат на един и същи господар и тяхното управление е еднакво вредно за управляваните от тях народи. Сега по същество. Днес получих писмо, съдържащо следните редове: „Аурата на България. ще намалее много. Не знам дали изобщо разбираш какво искам да ти кажа, че и ти между редовете.” Дали съм между редовете не съм сигурен. По-скоро мисля, че съм извън всякакви редове. Въпросът обаче не опира до мен. Въпросът опира до това какво ще се случи с България, със земята на България, а и с живите същества, живеещи на българска земя. Не само с хората, говоря за всички живи същества. Някога, през май 1945 година Адолф Хитлер с рождено име Шикългрубер поискал германският народ да го последва в Небитието. Не се случило нито едното, нито другото. Шикългрубер отишъл в Аржентина, където доживял дните си. А германският народ почнал полека да се възражда. Сега какво ще се случи? За нашия Шекелгробар знам, че няма да избегне смъртта. А дали ние ще го последваме в Пъкъла, зависи от действията и от бездействието ни. Българският народ е болен, но още е жив. България е болна, но още е жива. Какво ще се случи по-нататък – решавате вие. Вие и никой друг!



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. samvoin - Ей, стига сте чели тоя Ифандиев, ей. ...
19.02.2012 01:56
Ей, стига сте чели тоя Ифандиев, ей...:D
Последния му "бисер" беше, че и Ахмадинеджад е евреин.
Изглежда, че само Кобургите ще да са съвсем "чисти" според него и Жеков, откъм "евреи" или "комунисти"...:D
цитирай
2. samvoin - Той нека Боко, за две или четири г...
19.02.2012 02:05
Той нека Боко за две или четири години, ни докара до показателите на Германия от 1939-а или ги повиши с толкова пъти в определена насока у нас, с колкото ги е повишил Хитлер на четвъртата годишнина, пък нека после и той ни поведе така към "Небитието".
Хитлер поведе към небитието германците не с друго, а със своята благодарност и топла взаимовръзка с англичаните, с която така и не скъса, но и взе та направи глупостта, да реши, че благата на Русия са му в кърпа вързани, както и Бонапарт, та с това взе та увековечи и героизира сатрапа Сталин и болшевизма.
Няма факти и доказателства, че го е повел към небитието умишлено и пряко, нито че е умрял в Аржентина.
А Боко няма нито интелекта, нито харизмата, нито ораторските способности на Шикългрубер, какъвто и да е бил последния и е една много по - безлична и безгръбначна марионетка от него и всяка друга марионетка от своето сегашно съвремие, та камо ли от миналото.
Освен и крайно алчна и продажна, че е.
Сравняват го и с Уго Чавес...
Хахахаха...
Ами докато Венецуела - бивша колония, започва да излиза от своята колониална зависимост и на последния колониален капитал, компания, кредитор и МВФ, докато образованието и здравеопазването им е безплатно, производството им нараства, става страна - кредитор и главен износител в Южна Америка, няма човек на улицата и човек без работа, както и деца неходещи на училище, а само през 1992-а година е страна с 80% напълно неграмотно население, докато няма крайно беден и мизерстващ човек, то България от някога велика и независима страна - громяла "велики сили", с показатели пред всички в региона, през всяко време на падение и то и също, от свободна страна, все повече става колония и задминава Венецуела от 1990-а година, но в стремглаво обратен план на сегашната Венецуела.
Докато Уго Чавес национализира владените от чужди компании блага, без много - много закани, Боко Тиквата се хвали у нас, че щял да ги провери, а след 24 часа се превърта и им осигурява безнаказаното право, да ни спрат и въздуха и Слънцето, ако могат!...
Докато "диктатора" Чавес, го преизбират с все по - голям процент, след всеки следващ мандат, този тука - ако има живи хора и електорат, търпейки го още малко, едва ли ще вземе и наполовина от 2009-а, когато също не взеха пълно мнозинство, ми си "купиха" такова чрез депутатите - "номади" и брутално подиграли се със своите анти - ГЕРБ електорати...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004150
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930