Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2012 12:47 - Пълна цигания
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6393 Коментари: 5 Гласове:
11

Последна промяна: 23.01.2012 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image На снимката виждате бъдещия г-н министър на културата. Благодарим ти, Демокрацио за циганията! Тръгнеш по улицата, не можеш да се разминеш от ромове. Влезеш в някой магазин, пълно с мангали. Отидеш на заведение и веднага някакви роми почнат да ти досаждат. Пуснеш телевизора - виждаш охраната на правешкия циганин Тодор Живков. Пуснеш радиото, чуваш гласа на мазната мангуста - педераса Азис. В Народното събрания всички се правят на цигани. Сякаш народът ни е цигански, а не български. Впрочем защо „сякаш”? Идете в Министерския съвет. Циганин до ромеец и ромец до мангал. Пълна цигания. А като капак на всичко – Бойко Борисов за премиер.
Останалите ми авторски текстове тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
 



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - ПОЧТИ КАТО СЕГАШНИЯ Е.
26.01.2012 13:22
НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКАТА.
цитирай
2. анонимен - хахахаааааааха много ме разсмя
28.01.2012 13:42
жестокооооо (: намиг
цитирай
3. samvoin - НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКАТА. Сегашния е ...
19.02.2012 01:34
chavdar01 написа:
НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКАТА.
Сегашния е далеч по - дебел, оял се и "запразнил" отдавна "наедро" и все на наш гръб, а тоя е все пак бая поизпостълял край него...;)

цитирай
4. samvoin - Бъдете сигурни, че когато "...
19.02.2012 01:45
Бъдете сигурни, че когато "богоизбраните" завземат цялото жизнено пространство у нас, във вид на пълното изкупуване на имоти, плюс техните вековни покровители - англосаксонската напаст, нито един циганин по тия ширини нема да бъда пощаден.
Просто, ние ще ги изпреварим.
Не се лъжете, че някой от световните господари, слага циганите в някакви сметки, да им дава нещо от света или някакво "парче от баницата" - ограбено от нас.
Не е случайно, че откакто България е взела да става колония от 1944-а година, от една страна им се дава толеранс да се множат, но от друга ги натикват "компактно" в гета и не им дават никакво присъствие във власт, администрация, нито някакъв имуществен, образователен или административен ценз.
Общо взето, ги лансират да живеят на обществена земя, която всеки момент при повече воля и сила, ще им отнемат и то напълно законно или оборотните жилища - втора и трета категория, които сега им се дават.
Просто сега нарочно се лансират, за да ни отвличат вниманието и да ни пилеят енергията, като някакъв "нерешим проблем" и "ташака" - как ни "превземали" и не знам си какво.
Не се връзвайте!
Помислете, не само колко е раждаемостта сред циганите, а колко стари цигани сте видели и каква е смъртността сред тех?
Като прибавим масовата им неграмотност и ниска здравна култура, тоталното им нелекуване, можете да се замислите и как лесно биха ги "ошкартили", тия сега дето им дават ужким некакви привидни права и "привилегии" във вид на помощи, "безплатни обяди" и не знам си какво още.
Просто целта е да ни разконцентрират с тех, за да не видим от къде идва истинската заплаха и "разделяйки и владейки' ни с тех, да имат некаква "резервна" жива и макар само електорална сила срещу нас и нашия вот, макар и не така сплотена, като турската на етническа основа.
Вие гледайте обаче, на "втори план" (Както казваше един виден измамник - пишманнационалист.) - кой изкупува земите и недвижимото ни имущество, кой има властови и административни позиции над нас, макар уж да бил много
цитирай
5. samvoin - под нас, като бройка? Помислете ...
19.02.2012 01:49
под нас, като бройка?
Помислете селата и градовете ни, от кого се изкупуват?
В полза на чия държава и граждани?
Кой претендира вече за своя администрация, но това няма да чуете от никой медиен "националист" и такъв с официално регистрирана партия или организация у нас?
Кой шири секти, аборти, противозачатъчни и порно сред нашата младеж и подрастващи?
В коя държава се произвежда хапче "антибебе", но не се ползва от нея, а се изнася изключително за нас и коя държава наскоро изработи и такова за мъже, както и презервативите?
Не е ли "заровено кучето" именно там, да се намалява нашата раждаемост, от нашата именно свръхграмотност, от щу която чак ни зомбират техните медии?
Ако сте чели Талмуда им, ще разберете, че за никои "гои" прошка няма да има, в това число и за циганите!
В Протоколите на ционските им "мъдреци", също ясно е казано...
Не се самозалъгвайте...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996380
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031