Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2012 14:25 - Небето прокле Хилъри
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 11950 Коментари: 26 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Не друг, а самото Небе днес показа какво ни носи идването на вампирката Хилъри Клинтън, пратеничка на сатаниста Барак Обама. Първо снегът забави нейния самолет. После… Ами вижте сами. Аз дори няма да коментирам. Само няколко новинарски заглавия, нищо повече. Да, погледнете и вижте какви радостни събития съпътстват пристигането на вампирката: Лавина уби двукратен световен шампион 18-годишна опита да се самоубие с хапчета Кръв се ля на ученически купон във Варна Маниак изпотроши 14 коли във Варна 58-годишен бере душа след побой Труп на техник от Кърджали открит в канцелария Лек автомобил горя тази нощ в Пловдив Спасители от Гражданска прегазени от колата си Погребаха Мирослава в затворен ковчег Пожарникари ранени, докато спасяват хора И така нататък, и така нататък… А в другата българска държава като следствие от сатанинския вихър също се завихрят разни събития: Любчо Георгиевски: Македония ще стане трета албанска държава Харесва ли ви? На мен не ми харесва. А после: Снегът пак затрупа България 1/4 от България е в епидемия И накрая Поличбата, тя вече ми хареса: Светец се появи на дърво за огрев
image „Десетки хора се стичат от дни в къщата на една пенсионерка в силистренското село Кайнарджа. Причината - дърво, върху което като чудо се появил образ на светец, съобщи bTV.” Интересно, това е селото, в което бе изселен Григор Симов преди 1989 година. Да ме прощава Гришата, ама това не е християнски светец. Какво е, предстои да научите. А някои предстои да изпитат на гърба си Неговия гняв. Гневът на Пратеника. Само знайте, че днешните нерадостни заглавия са нищо пред онова, което предстои. Хилъри Клинтън, любителката на масови кланета кацна в София. Радвайте се, идиоти! Аз не съм идиот и не се радвам. Какво друго да кажа? Ами каквито радости ни докарват и довеждат политиците, нека същите радости връхлетят и тях. И аз не вярвам, аз знам, че ще ги връхлетят. И то скоро! Радвайте се, идиоти. Вашите „радости” приближават.



Гласувай:
20



1. eltimir - Още новини
05.02.2012 14:30
Още новини по темата в личния ми сайт
http://eltimir.ucoz.ru/
В блог.бг избягвам да пиша. И заради трудностите при оформлението, но най-вече заради мракобесническата демократична цензура. Заповядайте в сайта ми и добре дошли в Реалността:
http://eltimir.ucoz.ru/
цитирай
2. zabylgarite - въпрос
05.02.2012 14:31
овцата пристигна ли?
цитирай
3. eltimir - За овцата и светеца
05.02.2012 14:38
И двете твърдения според мен са много погрешни. Ще обясня.
Оная не е овца, ами върколак. Вампир. Овцете са добродушни животни, а тая е олицетворение на самото Зло.
Сега за "светеца" Ако журналистите, отразили новината познаваха по-добре българската история, щяха лесно да познаят какво представлява изображението. Само ще кажа, че след приемане на Християнството, у нас масово са били унищожавани подобни дървени и каменни изображения.
цитирай
4. gocho52 - Светец...
05.02.2012 14:51
можеш да видиш навсякъде.
Погледни и в себе си.
цитирай
5. tomcat2 - Мама и дейба гнусна, сега и слушам ...
05.02.2012 15:22
Мама и дейба гнусна ,сега и слушам простотиите по телевизията!
цитирай
6. eltimir - Грешка
05.02.2012 15:27
tomcat2 написа:
Мама и дейба гнусна ,сега и слушам простотиите по телевизията!

Извинявай, ако те засягам, това ти е грешката. Че гледаш телевизия. Аз не гледам вече 7 или 8 години и се чувствам прекрасно.
цитирай
7. tomcat2 - Не гледам изобщо, просто бях в хола ...
05.02.2012 15:32
Не гледам изобщо, просто бях в хола майка ми гледаше и изтрърпях точно 2 минути тая пача мръсна !Всичко човешко в мен се обръщаше и бунтуваше,такава нелицеприятна пропаганда,лицемерие,арогантност и прокоба излъчваше ,че тръпки ме побиха от погнуса!Как е възможно такова зло да съществува изобщо?!
цитирай
8. eltimir - Съхранил си се
05.02.2012 15:36
Щом изпитваш непоносимост и отвращение към нечовешкото, значи човешкото у теб се е съхранило. Можеш само да се гордееш със себе си! Поздравления от мен!
цитирай
9. eltimir - Тънкости на езика
05.02.2012 15:53
Току-що научавам, че г-жа Хилъри Дракула, тоест Клинтън казала нещо много умно. А то е, че е много полезно да пиеш бензин, керосин и всичко, което гори. Госпожа Дракула, тоест Клинтън казала също, че умъртвяването на повече от два милиона българи през времето на "Прехода", както и мизерията, в която са затънали 90% от българите е признак на голям успех по пътя ни към демокрацията. Благодаря на г-жа Дракула за разяснението. Едва сега научих, че в езика на вампирите демокрация и гробища е едно и също.
цитирай
10. eltimir - Малък пример
05.02.2012 16:13
Вижте една снимка, сканирана статия:
http://eltimir.ucoz.ru/_ph/3/370280030.jpg
От нея ще разберете как демонократите се отнасят с автентичните антикомунисти. Дори с тези, които са им служили вярно.
цитирай
11. misbis - и аз не гледах конференцията на Килъри
05.02.2012 22:17
пуснах записа и за 2 мин сърцето ми се обърна,примря,заболя...тежко ни и на децата ни също.че ако въобще остане свят след това те ще плащат репарациите. мамка ви предателска и ненаситна
цитирай
12. eltimir - Да се противопоставим
05.02.2012 22:27
misbis написа:
пуснах записа и за 2 мин сърцето ми се обърна,примря,заболя...тежко ни и на децата ни също.че ако въобще остане свят след това те ще плащат репарациите. мамка ви предателска и ненаситна

Можем да се противопоставим като демонстрираме на цял свят, че ние, българите не искаме да участваме в никаква война. И че това вампирско марионетъчно правителство не е наше и няма нищо общо с българския народ.
цитирай
13. yavorb - Чудно как още не са те затворили в ...
05.02.2012 23:00
Чудно как още не са те затворили в лудницата, Елтимирчо ... :)
цитирай
14. raders - :) Ти наистина си забавен
05.02.2012 23:03
:) Ти наистина си забавен
цитирай
15. eltimir - ДАНС
05.02.2012 23:16
yavorb написа:
Чудно как още не са те затворили в лудницата, Елтимирчо ... :)

Един от поредните дежурни провокатори на политическата полиция ДС, известна днес като ДанС. "В блога няма постинги". Естествено. Ти просто няма какво да кажеш, освен да се опитваш да предизвикваш. Ама ако на Бойко му плащат милиони, за да подписвма убийствени за България договори, на теб ти плащат стотинки. Боже, колко сте нищожни!
цитирай
16. balkanec - yavorb
05.02.2012 23:37
Ти на колко си, че да му говориш на -чо?

...

Американската откачалка иска да ни вкара във война. Дано да не успее.
цитирай
17. eltimir - До balkanec
05.02.2012 23:45
balkanec, тоя yavorb е типичен дребен провокатор. Прозрачни са ми. Те те ругаят, заплашват те, използват най-различни епитети, но ако ти напишеш и една обидна дума срещу тях, веднага те дават подз съд за обида. През 2005 година написах за един такъв, че е глупак. Нищо друго. После ме разкарваха по тъпи съдебни дела от Ботевград до Варна цели три години. Е, накрая ченгетата сами му видяха сметката, убиха го. Защото си пийваше и имаше навика да приказва като си пийне. Ама тормозът и финансовите разходи си останаха за моя сметка. Такива обикновено ги трия и не се разправям с тях. Но понякога ги оставям като поуко и пример за останалите, за нормалните хора.
цитирай
18. yavorb - Не, сериозно, как може да се радвате ...
05.02.2012 23:56
Не, сериозно, как може да се радвате на такива глупави плакати и да обвързвате пиянските сбивания и лавините с американския държавен секретар?
Просто си търсим повод за плюене ли?
цитирай
19. eltimir - Последно
06.02.2012 00:00
yavorb написа:
Не, сериозно, как може да се радвате на такива глупави плакати и да обвързвате пиянските сбивания и лавините с американския държавен секретар?
Просто си търсим повод за плюене ли?

За последен път отговарям, след което въвеждам модерация на коментарите и толкова. Само един въпрос. Ти какво търсиш в моя блог, след като не ти харесва какво пиша? Каквото и да пиша, то си е моя работа. Не си ти тоя, на когото ще седна да се обяснявам. Достатъчно съм изпатил през живота си и предпочитам с такива да нямам никакви допирни точки.
цитирай
20. yavorb - Ами какво търся? Просто минавам, ...
06.02.2012 00:17
Ами какво търся?
Просто минавам, зададох въпрос за какво е всичко това и не получавам отговор.
Явно наистина е само място, където се плюе, а не се задават сериозни въпроси.
цитирай
21. eltimir - Малък пример
06.02.2012 00:21
yavorb написа:
Ами какво търся?
Просто минавам, зададох въпрос за какво е всичко това и не получавам отговор.
Явно наистина е само място, където се плюе, а не се задават сериозни въпроси.

Цитирам един от тези сериозни въпроси, в който въпрос не се съдържат никакви плюнки:
"Чудно как още не са те затворили в лудницата, Елтимирчо ... :)"
След такъв "сериозен" въпрос е съвсем естествено да разпозная в теб провокатор на ДанС. Просто си познавам стоката. Поне да ти бяха казали с кого си имаш работа.
цитирай
22. анонимен - Краставата кучка търси пушечно ...
06.02.2012 07:35
Краставата кучка търси пушечно месо за новите им авантюри. Как Турция и Гърция никога не им се връзват на безумията , а ние сме все сред първите, това не мога да разбера?!
цитирай
23. apostapostoloff - А на баба ти хурката
06.02.2012 11:42
не прокле ли?
цитирай
24. eltimir - Тя е на село
06.02.2012 11:48
apostapostoloff написа:
не прокле ли?

Хурката, де.
Апостоле, много отрано си почнал. Или пък не си спирал от снощи. Казах ти, че се знаем и поне пред мен не се дуй и не се прави на много велик. По-добре иди помогни на Гелемена, че го е закъсал. Някога даваше хляб и на двама ни с теб. Аз не мога да му помогна, че и на себе си не мога вече да помогна, но пък именно затова от нищо не ми пука. Ти обаче можеш, Сер Гей ти отпуска достатъчно парички. Та не се прави на отворен, ами вземи та прояви наистина малко морал на място. Гелемена може да е всякакъв, но към нас се държеше добре. Или и това ще отречеш?
цитирай
25. viovioi - има някои блогъри, които тенденциозно не пускат коментари??!!
06.02.2012 12:39
Хилари ни хвали, хвали ,но за визите - нищо???!!
Това е американската любов.Защо долетя веднага след наложения мораториум за шистовия газ? За да упражни натиск от по-високо ниво. Но подаде ли Борисов, ще видим. Енергиен проект, който бил от голяма полза за България. А защо не покажат проекто-договора на ШЕВРОН, да видим пък американците като се запият като пиявици колко ще смучат? Дайте ни числа, а не ала-бала, дрън-бтън...Афганистан, контигенти и пр.Числа искаме.
Коментарът чака одобрение
Постинг: Пресконференция на Хилъри Клинтън и Бойко Борисов
Автор на постинга: reporter

цитирай
26. eltimir - Нямам време за глупости
06.02.2012 13:36
И тъй като нямам време за глупости, въвеждам модерация. Цензура. Глупостите ще ги чета като ми остане време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006332
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930