Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2012 09:48 - Зов 2012
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3724 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Земята цялата е пропукана от човешкото безумие. Земята е наранена. Земята е умираща, също както умиращи са и човешките души. Но Земята не иска да умира. И се разнася Зов! Могъщ, всепроникващ Зов. И там, където е попила невинно пролята кръв израства Цвете. Наводнения някакви. Предизвестена реакция заради нарушеното Равновесие. Милостиво, ниско наказание заради нашето бездушие. Заради нашето безразличие и заради съпричастността ни към злите дела на управляващите. Защо тъкмо наводнения, а не огън, примерно? Ще им и огън, не бързайте. Наводненията са заради горите. Земята няма да търпи повече как цигани изсичат горите на България. Земята няма да търпи повече как циганинът Иван Костов организира палежи на гори. Земята няма да търпи повече евреинът Симеон Кохари да изсича рилските гори. Горите предпазват от наводнения, затова ни се случи. Огънят ще дойде после. В същото това време... Който следи случващото се по цялата планета знае как навсякъде земята се тресе. Земетресения всеки ден, силни и често неочаквани земетресения. Който следи случващото се по цялата планета знае, че напоследък НЛО активността е нараснала стотици пъти. Който следи случващото се по цялата планета знае, че все по-често тук и там намират тела на странни, непознати животни. Само в България никой нищо не знае. Тук ни предпазват от знанието за случващото се. Родната полиция ни пази. С политически секс скандали, със закона АСТА, с простотиите на Бойко Борисов и наглостта на вътрешния министър Цветанов. В същото това време... "Променя се „играта” на морските течения, определящи климата в света
 Моретата са прегрели, ледниците се топят, определящите климата течения променят извечната си игра и съответно студът стегна Европа в жестока ледена прегръдка."
Над 60 000 американски войници се готвят за нахлуване първо в Сирия, а после и в Иран. Китай се готви по думите на китайския военен министър за Трета световна война. Русия пренасочва своите ядрени ракети, включително и към територията на американско-изсраелската колония България. Само в България никой нищо не знае. Добре, че станаха наводненията, та да има с какво наистина сериозно да ни занимават така наречените медии. Иначе пак щяха да чоплят темата кой е бащата на детето, родено от съпругата на Сер Гей Стани Шеф. И какво възнамерява да прави пернишкия циганин Георги Седефчов, след като стане сутрин и след като си измие зъбките. А в същото това време… Над цялата планета, из цял свят се разнасят странни, необясними звуци. Отначало обясниха, че причината била в промишлеността. После обясниха, че се изпробвало ново оръжие. Последният път обясниха, че звуците ги издавала самата планета Земя, но те били от движението на тектоничните плочи. Нещо като предвестник на земетресения. Да, но звуците се разнасят и на места, където не са ставали скоро и не се очакват скоро земетресения. Над цялата планета, из цял свят се разнася странен, необясним Зов. За едни той е плашещ. Действа им дезориентиращо. Изпадат в паника, като го чуят. Обзема ги тревога. За други той е Зов на надежда. Човешкият Род се разделя по нов, непознат досега признак. Само в България никой нищо не чува, никой нищо не вижда, никой нищо не знае и не иска да знае. Ама на кой ли му пука? България – това е народът на България, това са Българите. Къде са? Не ги забелязвам наоколо. Особено напоследък. Преди дни тук идва някаква високопоставена вампирка. „САЩ няма да оставят никога България!” – се провикна вампирката. „САЩ винаги ще подкрепят циганите в България.” А българите, българите къде са? Не ги забелязвам наоколо. На кой му пука…



Гласувай:
8



1. eltimir - Продължение
08.02.2012 09:52
Ако някой изобщо се интересува, ако на някой му пука, текстът е публикуван в личния ми сайт
http://eltimir.ucoz.ru/
и е продължение на вече започната тема. Темата се нарича точно така - "На кой му пука?". Тук, в блога не мога да публикувам всичко. Пък и нямам доверие на блогове и сайтове, намиращи се на български сървъри. Под наблюдението на наглия Цветанов и намиращи се под заплаха от прилагането на античовешкия "закон" АСТА.
цитирай
2. eltimir - Задавате ли си въпроса...
08.02.2012 10:22
Планетата Земя отправя Зов, призовава към човечност. В България безчовечността се превърна в норма:
"Боян Стоянов спаси 33-ма души през 2005-а, когато Елин Пелин потъна под вода. Пътищата към града бяха прекъснати от водната стихия. Днес 32-годишният мъж споделя, че е жив и здрав и много щастлив.
“Полубезработен съм, защото съм сервитьор. Ако не си изкарам пари, съм на улицата. Така живея в момента. След наводнението продадох къщата в Елин Пелин и се преместих в София. Нито там, нито в столицата ми дадоха общинско жилище. На много хора се помага, защото трагедията им е голяма, но...”, разказа Стоянов пред bTV.

Той добави, че в момента се опитва да не мисля много за бедстващите в село Бисер. “Но като гледам телевизия се сещам какво беше тогава. Не можах да спя през тази седмица. Сега гледам отстрани. Сега има големи машини, а тогава нямаше как да дойдат машини, защото нямаше мостове. Всичко беше паднало”, припомня си още спасителят.

Припомняме, че през лятото на 2005 г. проливни дъждове се изсипват над страната. Вследствие на падналите валежи на 4 и 5 август са засегнати много общини, сред които е и Елин Пелин. В района на с. Долни Богров има скъсана дига и отсечка от 200 м от магистрала „Хемус” е залята. В община Елин Пелин са наводнени над 100 къщи. Там и в околните села е прекъснато електрозахранването. Тогава сред бедствието се появява Боян Стоянов, който спасява от сигурна смърт 32-ма души. „Всъщност 33-ма, защото една бременна жена роди по-късно момченце” – прави поправка Боян."
Още колко време мислите, че Земята ще търпи върху себе си една ТАКАВА България?
цитирай
3. kostas - Зараждащият се ГНЯВ бушува ..
08.02.2012 10:36
кога и как ще избие от гърдите не се знае.. и ще стане СТРАШНО...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004696
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930