Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2012 13:37 - ДАНС готвят атентати
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4717 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 11.02.2012 14:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Вижте внимателно тоя жест. Вдигнат нагоре показалец. Запазена марка на „Евророма”, както твърди нейният лидер Цветелин Кънчев. Но не пояснява нищо не произхода на жеста. Тъй като нищо чудно в тоя блог да ме цензурират, което неведнъж се е случвало, следете развитието на дискусията в сайта ми:
http://eltimir.ucoz.ru/
Не могат да го опровергаят, защото е истина. Нещо повече. Сега написах малка част от страшната истина. Очаквайте продължение.
Получих сведения, че правителството на ГЕРБ е измислило нещо много извратено. Толкова извратено, че ми е трудно да повярвам. И ако не бяха ми пратили една снимка, наистина нямаше да повярвам, че даже Бойко Борисов и Цветан Цветанов са способни на такова чудовищно злодеяние. Сведенията са, че през пролетта ДАНС и ГДБОП ще организират серия атентати. Целта е по този начин да бъдат оправдани полицейските мерки, а те от своя страна да предотвратят неизбежните граждански протести. Проста и ясна схема. Проста като прост комунистически милиционер. Последното да не се приема като намек за Бойко Борисов. Той вече не е прост милиционер, а е уважаван от евреите и от циганите министър председател на територията, наричана кой знае защо все още България. image Шахидката от снимката навремето се взриви в московското метро, убивайки невинни хора. Нашите ДАНС и ГДБОП са се заели с обучението на подобни шахиди и шахидки. А ние очакваме от тях да ни предпазват от едно или от друго престъпление. Блажени са вярващите... Като доказателство, че подобен план съществува ми изпратиха снимка на чеченска шахидка. Една от онези шахидки, които вярват, че след като умрат, Аллах ще ги издърпа за ушите право в Рая. Това самият Ислям не го твърди, твърдят го единствено инструкторите на шахидките. Инструкторите с американски или изсраелски паспорти. Сега вижте внимателно жеста. Същият жест. Можете да си намерите още снимки из Интернет и да сравните, ако си мислите, че спекулирам. Но нещата не спират дотук. Аз също няма да кажа докрай каквото знам, обаче поне ще подскажа. Изворът на тероризма е един и същ. Над девет десети от терористичните акции на планетата са организирани от една и съща зла сила. Тази зла сила налага навсякъде своята символика, нейните ръководители много си падат по символите и по символиката. Та сега питам откъде Цветелин Кънчев е взел жеста с вдигнат показалец? Кой му го е подсказал? Пък ако научим, все някак можем да избегнем кървавата баня, готвена ни за пролетта от правителството на управляващата партия ГЕРБ, ненапразно наричана от народа партия ГРОБ.
Реално погледнато, каквито и злодеяния да извърши правителството на Бойко Борисов, това ще бъде само продължение на злодейската ГРОБарска политика, насочена срещу българския народ. И ми е все едно, че Бойко го били похвалили от Вашингтон, от Брюксел или Тел Авив, когато политиката му довежда българите до това:
"Старци се самоубиха – легнаха под ауспуха на старото Жигули
 Възрастната двойка приготвила и дрехи за погребението си
 Самоубийство на възрастно семейтво потресе казанлъшкото село Кънчево. Пенсионерите баба Марийка и дядо Величко Петкови бяха открити мъртви в гаража си тази сутрин.
 73-годишната жена и година по-възрастният й мъж решели да сложат край на живота си по странен начин. Рано тази сутрин те облекли с дрехите си за лягане, постелили си одеяло под ауспуха на автомобила "Жигули", запалили са колата, след това са легнали, завили са се до ауспуха и така са починали.
 В една от стаите на къщата им са открити дрехи, приготвени за погребение. Няма оставено предсмъртно писмо. Пенсионерите имали две деца - дъщеря и син. Синът починал преди около година, а дъщеря им била митничарка в митницата в Казанлък.
 Причините за самоубийството на възрастната двойка не са известни. Двамата не са били видимо болни от тежка болест. Преди ден дядо Величко е ходил да си вземе лекарствата и да се отбие при дъщеря си." 
 Да им се връща на ГРОБарите. На тях, на цялото им правителство, на целия им Парламент и на цялата политическа измет. Да им се връща. Каквото те причиниха на народа, същото на тях да се случи. Друго поне засега не мога да кажа. Потресен съм, погнусен съм, а и съм ядосан. Затова предпочитам да не пиша много. Ще кажа само, че и Бог няма да ни е на помощ тоя път, защото ние Го прогонихме от себе си.  Защото в страна, управлявана от такива управници и при такова народно овчедушие и Бог не може да остане тук. Тук има партия ГРОБ. С Бойко Борисов начело.



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. misbis - вярвам го
11.02.2012 14:02
и го очаквам под една или друга форма
цитирай
2. andrei - Нали си наясно,кой
11.02.2012 14:17
сложи Борисов на власт?БСП начело с" генералското движение",Групичката "Монтерей"с негодника Т.Бояджиев и мръсника гърбушкото В.Вълков.Все отбор предатели и безродници...
цитирай
3. eltimir - Традиция
11.02.2012 14:17
Това при тях е стара традиция. Затова не очаквам да ме дадат под съд. Не очаквам дори да се опитат да ме опровергаят. Защото имам някои прелюбопитни въпроси към тях. Кой например организира палежа на жилището ми през юни 2006 година, при който палеж дъщеря ми едва не загина? И кой нареди да се спре разследването? Отговорът на тоя въпрос би могъл да прати някои политици в затвора. Ако в тая нещастна страна имаше държава, разбира се. Но тъй като нямаме държава, Цветанов си е министър, а Бойко си е премиер.
цитирай
4. eltimir - Знам
11.02.2012 14:24
andrei написа:
сложи Борисов на власт?БСП начело с" генералското движение",Групичката "Монтерей"с негодника Т.Бояджиев и мръсника гърбушкото В.Вълков.Все отбор предатели и безродници...

Истински големият проблем е, че те всичките са едно. Всичките без изключение официални политици. И конците им се дърпат от едно и също място. Тук е голямата трагедия и се чудя как някои още не го разбират.
цитирай
5. eltimir - Продължение
11.02.2012 20:44
Следва продължение. Гадно, отвратително продължение. Тук, в блога то със сигурност ще бъде цензурирано, затова ако желаете, вижте в сайта ми:
http://eltimir.ucoz.ru/
Продължението е илюстрирано с две снимки. И двете са гадни. Гадни като нашата гадна демокрация. Втората снимка е обявена за инкриминирана и усърдно бива трита от всички демократични сървъри. Сега някой ще ме попита ли защо сайтът ми се намира на руски сървър? Ако някой не знае, да му кажа. Защото в Русия няма демокрация, няма и цензура. Ето, затова.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003306
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930