Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2012 14:12 - Гадовете идат!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4129 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 11.02.2012 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image На снимката виждате очарователната госпожа Гад Меера, запомнена също като Голда, Златната Меера. Наречена е така заради умението си да прави злато от всичко. Включително от човешки трупове.  Сега нейните Гадове идват в България. За какво ли?
http://eltimir.ucoz.ru/
Както вече научихме, държавата Изсраел е изразила своята готовност да помогне на България за преодоляване последствията от стихийните бедствия, връхлетели страната ни през последните дни. От държавата Изсраел не уточняват каква ще бъде помощта, затова нека разгледаме евентуалния състав на делегацията, която се очаква да посети България. Делегацията ще се оглавява от големия приятел на България и на парите на България г-н Гад Зееви. Г-н Зееви е известен с огромната си любов към българското небе и към БГА „Балкан”. В делегацията са включени също господата Гад Долен и Гад Мръсен. Г-н Гад Зееви ще бъде придружен от съпругата си Гад Проклета. Охраната на Гадовете е поверена лично на г-н Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи на г-н Бойко Борисов и вицепремиер на любовта към г-н Бойко Борисов. При тържественото посрещане на летище София ще присъстват председателите на всички парламентарно представени партии. Един от тях е споделил, че като подчинени на г-н Гад и назначени от него за лидери и депутати няма как да откажат. И щат нещат, налага се да помръзнат малко. Гадовете идат. Да ни помогнат, поне така ни казват. А ние? Имаме ли с какво да ги посрещнем и дали ще намерим думи да им отговорим? Или на нас отдавна вече от нищо и за нищо не ни пука…
Нямам нито много време, нито много сили да пиша дълго, а ми се ще да кажа още две думи. Знаете ли кога се провали чеченската кауза? Когато чеченците приеха „помощта” на Моссад и ЦРУ. С това те позволиха на Злото да ги обземе. Какво последва? Убийства на невинни хора, включително на деца. Там където се намесят евреите винаги очаквайте убийства на деца. Ще дам пример с училището в Беслан, където ръководители на „операцията” не бяха чеченци, а офицери от Моссад и ЦРУ. Те именно, евреите и американците първо убиха чеченските жени, отказали да вземат участие в убийствата на деца. А после почнаха да убиват и децата. Какво последва? Последва сляп тероризъм, той пък е специалитет на ЦРУ. Какъв е резултатът? Погледнете в новините и вижте сами. Изводите също си направете сами.



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. aleksibg - Гад Зееви няма ли да го арестуват ...
11.02.2012 14:32
Гад Зееви няма ли да го арестуват зарад БГА Балкан
цитирай
2. eltimir - Гарван на гарвана...
11.02.2012 14:38
Гарван на гарвана око не вади и гад Гада не арестува. Кой да го арестува, като те всичките са гадове?
цитирай
3. balkanec - Гад - еврейско племе
11.02.2012 16:36
Едно от израилевите колена.
Когато данайците (гърците) от Дановото еврейско коляно идват на Балканите, има някои сведения, че с тях са дошли и гадове от племето Гад.
Възможно е и от тяхното име да идва нашата дума гад.

Повече:
http://balkanec.blog.bg/history/2010/10/05/semitskiiat-proizhod-na-gyrcite.616051
цитирай
4. eltimir - ЕвреиТЕ
14.02.2012 09:48
Опитах се да пусна тема със същото заглавие тук, в блога. Уви. Някой ми е поставил някакво филтърче и не успявам, поне засега. Темата е в сайта ми, можете да я видите там:
http://eltimir.ucoz.ru/
По-късно ще опитам пак, макар да съзнавам, че е безсмислено да се боря срещу демократичното мракобесие на мракобесните български сървъри. Поставени вече и на съвсем "законно" основанаие под опеката на мутрата Цветанов и на неговите мутри-убийци от ГДБОП и ДАНС. Съгласно предписанията на АСТА. Радвайте се на свободата и на демокрацията, идиоти! Аз не се радвам. Не се радвам, защото не съм идиот и не виждам никъде нито свобода, нито демокрация. Виждам само Бойко Борисов. И дясната му ръка мутрата Цветанов.
цитирай
5. samvoin - Едно от израилевите колена. Когато ...
05.03.2012 11:02
balkanec написа:
Едно от израилевите колена.
Когато данайците (гърците) от Дановото еврейско коляно идват на Балканите, има някои сведения, че с тях са дошли и гадове от племето Гад.
Възможно е и от тяхното име да идва нашата дума гад.

Повече:
http://balkanec.blog.bg/history/2010/10/05/semitskiiat-proizhod-na-gyrcite.616051
Знае се "гад, изрод и мошенник" от къде идват...
Иска ли питане?
Второто идва от главните "герои" - антихристи в Евангелието - двамата Ирода, гад ти го каза от къде, а мошенник, явно народа е ясно защо нарича така лъжците и от чие име...
Някога видимо, че и нашия народ е имал здрав инстинкт към паразитите, когато е бил повече близо до Христа, своята Земя и корените си.
До Природата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005520
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930